İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

697
GALATASARAY / Cimbom'da şampiyonluk sesleri
« : 30 Nisan 2007, 14:03:43 »
Fener’in evinde 2 puan kaybetmesiyle zirve için yeniden umutlanan Aslan’da, Ümit Karan iddialı konuştu: ‘Kim ne derse desin, şampiyonluk şansımız var ve pes etmeye niyetimiz yok.’

‘Aradan sıyrılmalıyız’

Aslan’ın 3 golle 3 puan aldığı Sakarya deplasmanında 2 kez ağları sarsıp, son dakikalarda yerini Hakan Şükür’e bırakan Ümit Karan’dan iddialı sözler... Ligin henüz bitmediğini ve zirve için matematiksel olarak şanslarının sürdüğünü vurgulayan tecrübeli futbolcu, “Kim ne derse desin, şampiyonluk şansımız var. Bu ihtimal sürdükçe de, pes etmeye hiç niyetimiz yok. Hocamızın da söylediği gibi, aradan sıyrılarak mutlu sonra ulaşmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

‘Burası benim yuvam’

İşleri zor olsa da, imkansız olmadığını ifade eden Karan, sözlerini şöyle sürdürdü: “En azından Şampiyonlar Ligi’ne mutlaka katılmayız. Bunun için yapmamız gereken, kalan 4 maçımızı da kazanmak. Krallıkta iddialı olduğumu söyleyemem. Takım kazansın yeter. Ama gol atmak elbette ki gurur verici. Galatasaray’la mukavelem sürüyor. Beni istedikleri sürece buradayım. Burası benim yuvam. Galatasaray’da çok mutluyum.”

(Fanatik)

698
BEŞİKTAŞ / Tigana'dan F.Bahçe'ye taş
« : 30 Nisan 2007, 14:03:08 »
Tigana, '4 hafta kaldı. Sonuna kadar bırakmayacağız. Geçen seneki F.Bahçe gibi yapmayacağız. Sonuna kadar getirip hiçbir şey alamadan döndüler' dedi.

‘Saha içine bakarım’
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, son anda gelen Sivasspor zaferiyle büyük mutluluk yaşıyor. Fransız çalıştırıcı, “Tüm oyuncularımızı kutlamamız lazım, çünkü son terlerine ve güçlerine kadar sahada birbirlerine destek oldular. Fenerbahçe’ye karşı uzatmaya da giden çok zor bir maç oynamıştık. İki buçuk günde hazırlanmak kolay olmadı. Futbolun spor olduğunu herkes bilmeli ve kurallarına herkes uymalı. Rakibe de saygı göstermek lazım. Önemli olan sahadaki başarı. Ben saha dışındaki şeylerle ilgilenmem” yorumunu yaptı.

‘Akın çok iyi döndü’

Tigana, Fenerbahçe’nin geçen sezonki durumuna düşmeyeceklerini belirtip, “4 maçımız kaldı. Bunları da sonuna kadar, son dakikasına kadar bırakmayacağız. Tabii kupada da final oynayacağız. Geçen sene ki Fenerbahçe gibi yapmayacağız. Sonuna kadar getirip hiçbir şey alamadan döndüler” dedi. Deneyimli çalıştırıcı, İbrahim Akın’ın golüne çok sevindiğini açıklayıp, “Ceza aldı ama çok iyi şekilde geri döndü. Verdiğim şansı da iyi kullandı. Ama Ali Güneş’i PAF takıma gönderdim. Çünkü en az 120 idman kaçırdı” ifadesini kullandı.

(Fanatik)

699
FENERBAHCE / Kadıköy'den çıkış var
« : 30 Nisan 2007, 14:02:32 »
Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında, aldığı kötü sonuçlarla haftalar geçtikçe rakipleriyle arasındaki puan farkının azalmasına engel olamayan lider Fenerbahçe, Kadıköy'deki etkisini bu sezon yitirdi.

Sarı-lacivertlilerin, adeta kalesi gibi gördükleri ve taraftarların ''Burası Kadıköy, buradan çıkış yok'' sloganıyla bütünleştirdiği Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki büyüsü bozuldu.

Bu sezon lig, Avrupa kupaları ve Fortis Türkiye Kupası'nda Kadıköy'de yaptığı 24 maçın 15'inde kazanan sarı-lacivertli ekip, 8 beraberlik, 1 de yenilgi aldı.

100. yılında sezon başında belirlediği hedeflerin çoğunluğunun uzağında kalan Fenerbahçe, son şansı lig şampiyonluğu için de aldığı kötü sonuçlarla taraftarını endişeye soktu.

Dün akşam Denizlispor ile yaptığı maçta 2-2 berabere kalarak, şampiyonluk yarışında yara alan sarı-lacivertlilerin, sahasındaki kan kaybı devam etti.


BERABERLİKLER BELİRLEYİCİ OLDU


Sarı-lacivertlilerin, sahasında aldığı kötü sonuçlar, mücadele ettikleri kulvarlardaki durumlarında belirleyici oldu.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nun ilk maçında deplasmanda 3-1 yenildiği Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla Kadıköy'de 2-2 berabere kalarak, ''Devler Ligi''ne giremedi.

Sarı-lacivertlilerin, UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı mücadelede aldığı 3-3'lük beraberlik, rövanştaki 2-2 beraberlikle kupadan elenmesinde önemli oldu.

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında BJK İnönü Stadı'nda 1-0 yenildiği Beşiktaş ile Kadıköy'de 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, böylece 24 yıldır hasret kaldığı kupadan da elendi.


LİGDE 11 PUAN YİTİRDİ


Sarı-lacivertlilerin Kadıköy'de taraftarının önündeki kötü performansı, lig maçlarında 11 puana mal oldu.

Turkcell Süper Lig'in son 4 haftasına en yakın rakibi Beşiktaş'ın 2 puan önünde lider giren Fenerbahçe, sahasındaki 14 maçın 9'unu kazanırken, 4 beraberlik 1 yenilgi alarak, Kadıköy'deki 5 maçta toplam 11 puan yitirdi.

Öte yandan Fenerbahçe, 19. hafta maçında Gençlerbirliği ile sahasındaki karşılaşmayı cezası nedeniyle İzmir'de yapmıştı.

700
FENERBAHCE / Zico sıkıntılı
« : 30 Nisan 2007, 14:02:15 »
Zico, "Boks maçında olduğu gibi skorda önde olduğunuz zaman kazanmış sayılmazsınız. Rakip bir anda darbeyi indirir ve nakavt olursunuz. Tıpkı bizim olduğumuz gibi" diye konuştu




Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada beraberlik nedeniyle çok üzüntülü olduklarını söyledi.
Brezilyalı hoca, "Maçın başları bizim için çok önemliydi. Rakibimizin kapacağını biliyorduk. O yüzden iyi başlamamız gerekiyordu. Nitekim 2-0 öne geçtik. Daha sonra takımda anlaşılmaz bir biçimde rahatlama başgösterdi. 2-1'den sonra ise tanınmaz haldeydik. Maçı kaybedebilirdik de. Belki oyun 1-0 gitseydi bu kadar rahatlamayacaktır. Futbolda hiçbir zaman rahatlama olmaz. Boks maçı gibi skorda önde olduğunuzda kazanmış sayılmazsınız. Bir anda rakip darbeyi vurur ve nakavt olabilirsiniz. Bizim olduğumuz gibi" dedi.
Zico, neden erken değişiklik yapmadığı şeklindeki bir soruya ise "Eğer saha içinde takımın yorgunluk ya da oyundan düşme nedeniyle bir sıkıntısının olduğunu görseydim, değişiklik yapardım. Ama bugünkü sonuç yorgunluktan değil, maçı kazandık düşüncesinden kaynaklandı" yanıtını verdi.

Brezilyalı hoca yaklaşan derbi maçları için de "Eğer şampiyonluk kilidini rakiplerin sahasında açmamız gerekiyorsa, açarız. Benim takımıma güvenim var. Derbi maçı her skora açıktır. Büyük maçları oynamasını biliriz. Büyük maç oynamaya alışık kaliteli oyuncularımız var, korkumuz yok. Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında inanarak, savaşarak, azimli, kalbi ile oynarsa galip gelecek skoru alır. Bunu yapabilecek kapasitemiz olduğunu daha önce gösterdik" dedi.
Zico, Aurelio ile Ricardinho arasındaki kavga için de "Maçtan sonra Aurelio ile görüştüm, sakin olması gerektiğini, olayı saha içinde bırakmanın yararlı olacağını anlattım. Otoparktaki olayı öğrendiğimde çok üzüldüm. Her insan farklı yaşar bu olayları. Marco saha dışına çıkarmayı yeğledi. Örnek bir insan ve profesyonel. Tepkisi farklı oldu. Ancak saha dışındaki dostluklara güvenerek, saha içinde istediğiniz kişiye istediğinizi söyleyemezsiniz. Saygı saha içinde de olmalı" yorumunu yaptı.

(Milliyet)

701
FENERBAHCE / Yayın iki kamera ile yapılabildi
« : 30 Nisan 2007, 14:01:56 »
Yayın iki kamera ile yapılabildi

Fenerbahçe-Denizlispor maçının ikinci yarısında Digiturk Lig TV kameralarının kabloları kesildi !..

Maçı 8 kamerayla yayınlayan Lig TV, ikinci yarıda kameraların teker teker devre dışı kalmasından ötürü yayını 2 tane saha içi kameradan alabildiği görüntü ile tamamladı. Lig TV Genel Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka, Maraton'un açılışında konuya açıklık getirdi ve "Bunun için üzgünüz ama kusurlu değiliz." dedi.


DİKKAT ÇEKİCİ 2 AYRINTI
Kabloların kesilmesinde dikkat çekici olan bir nokta, kameraların önem sırasına göre gitmesi ve sadece kamera kablolarının kesilmesiydi. Maç esnasında ilk olarak naklen yayınlarda en önemli kamera olan pilot kameranın kablosu kesilmiş, ardından pilot altları kesilmiş, ondan sonra da ofsayt kameraları gitmişti. Yani kameralar rastgele değil birebir olarak önem sırasıyla devre dışı bırakılmıştı.

Bir diğer dikkat çekici nokta ise kamera kablolarıyla yanyana duran enerji kablolarına hiç dokunulmamış olmasıydı. Kabloları kesenler, enerji kablolarının hiçbirine elini sürmemiş, sadece kameraların görüntülerini aktarmaya yarayar kabloları kesmişti.

Kabloların kesilmesindeki bu ilginç ayrıntılar dikkat çekti.

Mosturoğlu: "Kablo kesenleri görüntüledik"
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Lig TV'nin kamera kablolarının kesildiği maç sonrası, olayı gerçekleştirenleri görüntülerle tespit ettiklerini açıkladı.

Lig TV yetkililerini telefonla arayan Mosturoğlu, tribünlerden geçen kabloları kesenleri, güvenlik kameralarıyla tespit ettiklerini söyleyerek tüm kayıtları yarın emniyete vereceklerini açıkladı.

(LİGTV)

702
FENERBAHCE / Zico futbolcularına kızdı
« : 30 Nisan 2007, 14:01:36 »
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Denizlispor karşısında 2-0'dan sonra oyuncularında bir rahatlama olduğunu belirterek, ''2-0'dan 2-2 beraberlik bizim gibi bir takıma yakışmıyor'' dedi.

Zico, maçtan sonra yaptığı açıklamada, maça istekli başladıklarını ve 2-0 öne geçtiklerini ifade ederek, ''2-0'dan sonra takımda rahatlama oldu. Hemen bir gol yedik. 2-1'den sonra takımımız tanınmaz haldeydi. Kendini bulamadığı için de 2-2 oldu, hatta son dakikalarda 3-2 de oluyordu. Futbolda çok iyi oynamanın yerine bulduğunuz skoru korumak, maçı kazanmayı bilmek çok daha önemlidir. Bugün futbolcularım açısından alınması gereken ders buydu. Ligin sonuna geldiğimiz bu dönemde böyle 2-0'dan 2-2 beraberlik bizim gibi bir takıma yakışmıyor'' diye konuştu.

Oyuncularının 2-0'dan sonra maçı kazandıklarını sandıklarını dile getiren Brezilyalı teknik adam, şöyle devam etti:

''Oysa 2-0 çok tehlikeli bir skordur. Bugün biz bunu gördük. Belki 1-0 olsaydı futbolcularım bu rahatlamaya girmeyecekti. Özellikle şampiyonluğa giderken, kendi sahanızda kazanmanız gerekirken, art arda 2 gol yiyerek berabere kalıyorsanız, bu güzel bir durum değil. Ben ve futbolcularım bunun üzüntüsünü yaşıyor. Futbolda hiçbir zaman rahatlama olmaması lazım. Çünkü 2-0'lık bir skor kazanılmış bir şey değildir. Aynı boks maçı gibi. Puanla önde olduğunuzu bilirsiniz, ama rahatlama anında bir yumrukla nakavt olabilirsiniz. Bugün de bize öyle oldu. Maçı kazandık sandık, rahatladık ve rakibin darbelerine maruz kaldık.''


''OYUN İÇİNDE STANDARDI OLMAYAN POZİSYONLAR VARDI''


Zico, hakemler hakkında yapması gereken yorumları Beşiktaş maçından sonra yaptığını belirterek, ''Limiti aştığı noktada söylemem gerekenleri söyledim. Daha fazla yorum yapmak istemiyorum'' dedi.

Denizlispor maçında da belirli bir standardı olmayan pozisyonlar olduğunu ileri süren Brezilyalı çalıştırıcı, şöyle konuştu:

''Uğur'a yapılan fauller ve sarı kart gördüğü pozisyon, maçın ilk yarısında birçok kez Tuncay'a yapıldı, ama aynı kriter uygulanmadı. Kezman kontra atağa çıkarken de benim gördüğüm kadarıyla topa müdahale yoktu, direkt Kezman'a yönelik bir hareket vardı. Sarı kart verildi, fakat benim görüşüme göre topa olmayan her müdahale illa sarı kartla cezalandırılması gerekmiyor. Gerektiği zaman oyunu engelliyorsa kırmızı kartla cezalandırılabilir. Fakat bu hakemin görüşüdür. Hakem kararlarını vermiştir, saygı duyalım. Umalım bundan sonraki maçlarda kriterler her iki tarafa da eşit dağıtılsın. Şimdiye kadar olmadı, ama inşallah bundan sonra olur.''

Bir gazetecinin, ''Kupa maçında 120 dakika oynayan oyuncuları ikinci yarıda değiştirmediniz. Oyuncuların hatasından söz ettiniz, sizin hatanız yok mu?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Ben saha içinde takımda yorgunluktan dolayı oyundan düşen oyuncu görseydim, o anda değişikliği yapardım. Benim görüşüme göre oyuncularımın (maçı kazandık) düşüncesiyle böyle oldu. Belki de oyuncu değişikliği yapabilirdim bu doğru. Oyuncularım rahatladığından dolayı bunun cezasını çektiğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.


''KİMSEDEN KORKUMUZ YOK''


Zico, ligde yapacakları derbi maçlar için oyuncularına güvendiğini vurgulayarak, ''Eğer bizim bu şampiyonluğun kilidini rakiplerimizin sahasında açmamız gerekiyorsa açarız'' dedi.

Beşiktaş ile yapacakları derbi maçın her skora açık bir maç olacağını ifade eden Brezilyalı teknik adam, şunları söyledi:

''Derbi maçtır her skora açıktır. Fakat biz büyük maçları oynamasını biliriz. Çünkü büyük maçları oynamaya alışık, kaliteli futbolcularım var. Hiçbir korkum yok. Sadece kafamızı düşündüren şeyler hangi futbolcularımızın oynayacak, hangi futbolcularımızın oynamayacak durumda olmasıdır. Sakatlıklar var, hastalıklar var. Bizi etkileyen tek şey oyuncu tercihleridir. Kimseden korkumuz yok. Fenerbahçe inanarak, mücadele ederek, azimli bir şekilde kalbiyle oynarsa, Beşiktaş maçından galip gelecek skoru alır. Bunu yapabilecek kapasitemiz olduğunu gösterdik. Kazanmak için çıkacağız, ama kazanamasak da kesinlikle kaybetmememiz gereken bir maç.''


AURELİO-RİCARDİNHO KAVGASI


Zico, Beşiktaş maçından sonra Aurelio ile Ricardinho arasında yaşanan kavgayla ilgili bir soru üzerine, ''Maçtan sonra Aurelio ile görüştüm, sakin olması gerektiğini söyledim. Fakat daha sonra otoparktaki olayı öğrendiğimde çok üzüldüm'' dedi.

Ailesine hakaret edildiğinde her insanın tepkisinin farklı olacağını anlatan Brezilyalı çalıştırıcı, şöyle devam etti:

''Bazen ailenize, annenize, babanıza küfür edildiğinde değişik bir şekilde davranabilirsiniz. Aurelio'yu hepiniz tanıyorsunuz. 6 senedir Türkiye'de oynuyor. Örnek bir futbolcu, örnek bir insan. Çok iyi bir profesyonel. Onun karakterini siz benden daha iyi biliyorsunuz. Sadece her insanın tepkisi farklı oluyor. Fakat (bazı şeyler saha içinde kalır denir) diye saha içinde istediğiniz kişiye istediğiniz hakareti yapamazsınız. Aileniz sizin için önemlidir. Saygı saha içinde başlayıp, saha dışında da devam etmelidir. Saha içinde istediğimize küfür etmeyi kabul edemeyiz ve etmeyeceğiz.''


LİGDEN ÇEKİLME KONUSU


Zico, Fenerbahçe'nin ligden çekilmesinin gündeme gelmesiyle ilgili bir soru üzerine, bu konuda yorum yapmasının doğru olmayacağını söyledi.

''Ben bu takımın profesyoneliyim, görevim saha içindeki futbolcularımı yönetmek'' diyen Zico, ''Bu karar yönetimimizin alacağı bir karardır. Onların yaptığı işe saygı duyarım. Fenerbahçe Türk futbolunun temel taşlarından bir tanesi. O yüzden bu tür kararları almadan önce bu kararları alacak kişilerin en iyi şekilde analiz edip, en iyi kararı alacağına inanıyorum. Bu tip konuları yetkili kişilere bırakalım'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''Bir futbol adamı olarak ligden çekilmeyi kabul edebilir misiniz?'' şeklindeki sorusunu ise Zico, şöyle yanıtladı:

''Bu kadar kısa sürede böyle bir yorumda bulunmanın mantığı olduğunu düşünmüyorum. Ben de Brezilya'da bir kulübün başkanıyım. Benim başıma böyle bir şey gelseydi, iyi bir şekilde analiz edip, bir karar alırdım. Burada da böyle olacaktır. Benim başkanı olduğum kulübümde sahamızda aleyhimize 3 tane penaltı verilmişti, çok acayip kararlarla karşılaşmıştık. Fakat böyle bir düşüncem olmamıştı, ama düşünmemiz gerekirse düşünürüz.''

Zico, Fenerbahçeli futbolculara yarın izin verdi. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş ile yapacakları derbi maçın hazırlıklarına 1 Mayıs Salı günü akşam yapacakları antrenmanla başlayacak.


KURTAR: ''TEMPOYU YÜKSELTTİK VE BERABERLİĞİ YAKALADIK''


Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, oyunun son bölümünde genç oyuncuları oyuna sokarak, taktik anlayışta değişiklik yaparak 2-0'dan 2-2 beraberliği sağladıklarını söyledi.

Kurtar, Fenerbahçe'nin bu akşam iyi oynamadığını belirterek, ''Rakibimizin son 15-20 dakika oyundan düşeceğini biliyorduk. Kısıtlı bir kadroyla mücadele ediyoruz. Yedek oyuncularımız genç oyunculardı. Tempoyu yükselttik, genç oyuncuları oyuna aldık ve taktik anlayışta bazı değişiklikler yaparak, 2-0'dan 2-2 beraberliği yakaladık'' dedi.

Hakemle ilgili maçtan önce endişeli olduklarını kaydeden Güvenç Kurtar, ''Beşiktaş maçından sonra belki de haklı olarak Fenerbahçe yönetimi ve camiası o maçın hakeminden çok şikayetçi oldu. (Denizlispor maçında diyet ödensin) gibi bir düşünce vardı. O yüzden hakem konusunda biraz endişemiz oldu. Genç bir hakem geldi, ama hakemlerin 4'ünü de tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Kurtar, genç oyuncularla çok iyi bir takım olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

''Bütün çabamız ligde kalmak. Bu 9. maçım, sadece 1 yenilgi aldık. Bu inanç ve istekle bunların üstesinden gelip, ligde kalacağımıza inanıyorum. Ligde kalmak için baraj 40 veya 41 puan olabilir. Biz can derdindeyiz. Beşiktaş, Galatasaray şampiyon olacakmış, bizi ilgilendirmiyor. Biz İstanbul'da Galatasaray'dan da puan aldık. Bu akşam da son dakikada 3. golü de atıp, maçı da kazanabilirdik, ama bir puan da bizim için iyi oldu.''

Fenerbahçe'nin kupada Beşiktaş'ın son dakikada attığı golle demoralize olduğunu dile getiren Güvenç Kurtar, ''Maça çıkarken Fenerbahçeli futbolcuların morali bozuktu. Fenerbahçe kupa maçında şanssızdı. O maçın ikinci yarısında 4-5 farklı kazanabilirdi. Fenerbahçe, Beşiktaş maçının ikinci yarısındaki futbolunu oynarsa bundan sonraki 4 maçı da kazanır'' şeklinde konuştu.


703
OYUNSİTENİZ 7. PES 4 TURNUVAMIZ ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. MAÇLAR RÖVANŞLI OYNANIP MAÇ SONUÇLARI BU TOPİC ALTINDA YER ALCAKTIR. MAÇLAR İÇİN VERİLEN SON TARİH 3 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜDÜR . BÜTÜN KATILIMCILARA GÖNÜLDEN BAŞARILAR !!!


DAYWALKERX - ALİ KUTAY

HALİL - MERT

ULTRALPASLAN - ZLATAN

ULTRAHÜSEYİN 2 - 3 RIDVAN1903

704
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html


Bakalım bu 2 dağ arasındaki tek farkı bulabılıcekmisiniz...

705
OYUNCULARIN SOHBET YERİ / bunuda yaptın ha hamza
« : 29 Nisan 2007, 06:48:10 »
HAMZA BENİM YÖNETİCİĞİLİ ALDIN HAA HELAL OLSUN SANA YAW ARTIK SİTEN SENİN OLSUN NE OLDUĞUN ANLAŞILDI AGAM ADAMI 2 DK DA SATIYORMUŞSUN MEĞER MASUMTİLKİ NİN NADİR İN DEDİKLERİ HEP DOĞRUYMUŞ MERAK ETME ARTIK SİTENEDE GİRMEM DÜN SANIRIM ŞEREFSİZİN BİRİ MSN Mİ HACKLEDİ BENİM ADIMDAN MSJLAR YAZMIŞ KİMSE O YAZDIN BURDA AQ CAM ONUN ŞUAN MSN ELİMDE AMA GÖRCEK O BARUT MERT DİYE FLN BİRŞEYLER YAZMIŞ KİMMUŞ BU MERT  >:(  YAW NE YAPIYORSANIZ YAPIN   >:( BANA SİTEMİ YOK YAW  >:(

706
FULL PROGRAMLAR / Msn kaptırmamak için program
« : 28 Nisan 2007, 19:19:31 »
Xss açıklarından dolayı msn vs.. hesaplarınızı size link göndererek çalmaya çalışan p.... için yapılmış bir program kazayla tıklasanız bile uyarı veriyor ve hangi açıktan yararlanarak cookinizi çalmaya çalıştığını gösteren gösteriyor.

CWXSSSecurity.zip

707
FIFA 2007 / Lig,Oyuncu,Takım ve Stadyum ID Numaraları
« : 28 Nisan 2007, 18:45:36 »
Yama Yapan Arkadaşların İşini Kolaylaştırıcak Bir Döküman

http://rapidshare.com/files/3909162/FIFA_07_ID_Numaralar__305_.rar.html