İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

685
OYUNSİTENİZ COPA DEL REY / TAKIMLAR VE SAHİPLERİ
« : 03 Mayıs 2007, 06:16:57 »
KURALAR ÇEKİLİŞ İLE GERÇEKLEŞMİŞTİR, AŞAĞIDAKİ GİBİDİR :

A.BİLBAO : Hamza

A.MADRİD : Arda

BARCELONA : Hardmaster

DEP. LA CORUNA : Barut

ESPANYOL : Uğur

OSASUNA : Korsan06

REAL MADRİD : Messi_19

REAL ZARAGOZA : Bestgamer

SEVİLLA : Big sexy

VALENCİA : Fabregas

VİLLARREAL : Senceru

CELTA VİGO : Bykılavuz

REAL BETİS : Mert961

GETAFE : Cinevar

LEVANTE : Tuğkan

REAL SOCİEDAD : Mertfenerim


TÜM KATILIMCILARIMIZA BAŞARILAR

686
OYUNSİTENİZ COPA DEL REY / TAKIMLAR VE MSN ADRESLERİ
« : 02 Mayıs 2007, 20:24:06 »
1. Korsan06 : kor_san__06@hotmail.com - OSASUNA

2. Senceru : senceru1903@hotmail.com - VİLLARREAL

3. Hamza : oyunsiteniz@hotmail.com - A.BİLBAO

4. Mert961 : mert-961@hotmail.com - REAL BETİS

5. HardMaster : hardMaster41@hotmail.com - BARCELONA

6. ByKıLaVuZ : I.Kilavuz-92@Hotmail.com - CELTA VİGO

7. Ugur_ugur : ugur-ronaldinho@hotmail.com - ESPANYOL

8. Bestgamer : ozgurakdag16@hotmail.de - REAL ZARAGOZA

9. ARDA : wasserman_kova@hotmail.com - A.MADRİD

10. BARUT : batuhanbarut@msn.com - DEP. LA CORUNA

11. Mertfenerim : mertfenerim@hotmail.com - REAL SOCİEDAD

12. Messi_19 : powerful__ist@hotmail.com - REAL MADRİD

13. Tugkan : tugkan@ultraslan.gen.tr - LEVANTE

14. Big sexy : cuneyt_kmo@hotmail.com - SEVİLLA

15. FABREGAS : makara.harun@hotmail.com - VALENCİA

16. Cinevar : cinevar_66@hotmail.com - GETAFE

Yedek :

1. Niqht : respectmare@msn.com -

687
OYUNSİTENİZ COPA DEL REY / TEKNİK KURALLAR
« : 02 Mayıs 2007, 20:21:48 »
1. MAÇ SÜRESİ BİR YARİSI 8 DAKİKA OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 16 DAKİKA 'DAN OYNANACAKTİR.

2. MÜSABAKA OYNANİRKEN BİR TARAF TEKNİK OLARAK GÖRÜNTÜDE BOZUKLUK ( LAG OLMA ) KASILMA GÖRÜYORSA OYUNUN İLK 10 DAKİKASİNDA ÇİKMA HAKKI BULUNMAKTADİR . FAKAT 10.DAKİKADAN SONRA EĞER BİR TARAF GÖRÜNTÜ BOZUK DİYE OYUNU TERKEDERSE İLK İKAZİNİ ALİP İKİCİSİNDE UYARİ GELMEDEN DİREK DİSKALİFİYE OLACAKTİR.

3. KARTLAR VE OFSAYTLAR AÇİK OLMAK ZORUNDADİR

4. OYUN HİZİ = FAST GÖRÜNTÜ KALİTESİ = MEDUIM ( en düşük ) OLACAKTİR .

5. EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ = 800.600 OLACAKTİR..

6. SEVİYE = WORLD CLASS

7. MAÇLAR DİREK İP İLE ( OLUYORSA ) OLMUYORSA HAMACHİ İLA OYNANACAKİR..

8. MAÇLARİN BİLGİSAYAR KLAVYESİ DİŞİNDA HERHANGİ BİR JOİSTİK İLA OYNANMASİ SERBESTTİR . HERHANGİ BİR KISITLAMAMIZ YOKTUR .

9. MAÇ SONU PRİNT - SCREEN ALMAK ZORUNLU DEĞİLDİR . MAÇ SONUCU YAZMANIZ YETERLİ OLCAKTIR.

10. MAÇ KOPTUGU ZAMAN MAÇ KOPTUGU SKORDAN VE KOPTUGU DAKİKADAN DEVAM EDECEKTİR.

11. MAÇDA ATILAN ROKET ŞUT (A+D) GOL SAYILMIYACAKTIR.

688
OYUNSİTENİZ COPA DEL REY  FİFA 07 TURNUVAMIZ KATILIMCILARI ; BU TOPİC ALTİNDAN SOHBET EDEBİLİR VE KAFANIZA TAKILAN TÜM SORULARİ BİZLERE SORABİLİRSİNİZ


689
OYUNSİTENİZ COPA DEL REY / KAYDINIZI BURDAN YAPINIZ
« : 02 Mayıs 2007, 20:19:01 »
OYUNSİTENİZ COPA DEL REY ( İSPANYA KUPASI )  FİFA 07 TURNUVASİ KAYİTLARİ BU TOPİC ALTİNDAN AŞAĞİDAKİ GİBİ NİCK VE MSN ADRESLERİ ALT ALTA YAZİLARAK YAPTİRİLACAKTİR . TAKIMLAR KURA İLE BELİRLECEKTİR O NEDENLE TAKIM ADİ YAZMANİZA GEREK YOKTUR .TURNUVAMIZ 16 KATİLİMCİDAN OLUŞUP PLAY / OFF USÜLÜNE GÖRE DÜZENLENECEKTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM

NİCK :

MSN :


690
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ MAÇ PROGRAMI




MAÇLARIN OYNANMASI İÇİN VERİLEN SON TARİH  6 MAYIS PAZAR GÜNÜR.


MAÇLAR ROVANŞSIZ OYNANACAKTIR, TÜM KATILIMCILARIMIZA BİR ÜSTTURA ÇIKMAYOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM.

691
SİTELER ARASI FİFA 07 TURNUVASI / YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
« : 02 Mayıs 2007, 18:34:17 »
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ


692
ŞAMPİYONLAR LİGİ HABERLERİ / Kırmızı mı? Mavi mi?
« : 02 Mayıs 2007, 06:28:08 »
Kırmızı mı? Mavi mi?
Devler Ligi'nde final yolcuları trene biniyor! Bu gece Liverpool - Chelsea maçı ile finalin oynanacağı Atina'ya gidecek ilk yolcu belirlenecek. Yarın ise Milan İtalya'da M.United'ı konuk edecek...

Ada'da bir futbol şöleni daha. Sezon boyunca gerek Premier League maçları gerekse bu sezon Avrupa'da İngiliz ekiplerinin gösterdiği performans ile futbolseverlere zevk veren İngiltere toprakları, Jose Mourinho ve Benitez'i yine karşı karşıya getiriyor. Mavi mi? Kırmızı mı? Aksiyon filmlerinde bombanın patlamaması adına belirlenen kader seçimi gibi bir maç...

Kulüpler bazında Avrupa'nın en büyüğünün belirlendiği Şampiyonlar Ligi'nde 1-0'ın rövanşında yarı finalde Chelsea, Anfield Road'a çıkıyor. Liverpool ilk maçta Londra'da Maviler karşısında Joe Cole'un golüyle sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. İki devin çarpışması TSİ ile 21.45'de başlayacak ve Sabri Ugan'ın anlatımıyla Star TV ekranlarında olacak. Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Enrique Mejuto Gonzalez yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

LIVERPOOL
25-Pepe Reina;
3-Steve Finnan,
23-Jamie Carragher,
5-Daniel Agger,
2-Alvaro Arbeloa;
8-Steven Gerrard,
14-Xabi Alonso,
20-Javier Mascherano,
6-John Arne Riise;
15-Peter Crouch,
18-Dirk Kuyt

CHELSEA
1-Petr Cech;
20-Paulo Ferreira,
5-Michael Essien,
26-John Terry,
3-Ashley Cole;
4-Claude Makelele,
8-Frank Lampard,
12-John Obi Mikel,
10-Joe Cole;
16-Arjen Robben,
11-Didier Drogba

HAKEM: Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (İspanya)
STAT: Anfield Road
SAAT: 21.45
YAYIN: Star TV

693
ŞAMPİYONLAR LİGİ HABERLERİ / You will never walk alone!
« : 02 Mayıs 2007, 06:27:30 »
You will never walk alone!
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Liverpool Anfield Road'ta Chelsea'yi 22. dakikada Agger'in attığı golle 1-0 yendi ve penaltılarda rakibine üstünlük sağlayan Liverpool finale yükseldi. Geçen hafta yapılan ilk karşılaşmada Chelsea Stamford Bridge'te Liverpool'u 1-0 yendiğinden dolayı maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında da sonuç değişmeyince karşılaşmada penaltılara geçildi ve Liverpool'dan Zenden, Xabi Alonso, Gerrard ve Kuyt penaltıları gole çevirirken, Chelsea'de sadece Lampard penaltı atışından yararlanabildi. Robben ve Geremi Reina'yı geçemedi. Böylelikle Chelsea'ye 4-1'lik üstünlük sağlayan Liverpool Atina'da oynanacak final mücadelesi için ilk bileti almış oldu. Karşılaşmanın skoru ise 5-1 sonuçlanmış oldu.

İlk yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip Liverpool, Chelsea kalesine ilk dakikalardan itibaren yüklenmeye başladı. Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'nun Shevchenko'nun sakatlığından dolayı ilk 11'de Kalou'ya görev vermesi de maçın dikkat çekici özelliklerinden biriydi. Defansta Carvalho'nun yokluğunda ise Portekizli teknik adam Essien'i bu bölgede kullanarak maça başladı.

Agger Anfield'i coşturdu

İlk yarının geneli orta saha mücadelesi şeklinde geçerken konuk ekip Chelsea kontraaklarla etkili olmaya çalışsa da Liverpool defansını aşmakta zorlandı. Karşılaşmanın 22. dakikasında Gerard'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta  yerden ceza yayı çizgisinin dışına doğru yuvarladığı topa defanstan gelerek çok güzel bir vuruş yapan Agger Şampiyonlar Ligi tarihindeki ilk golünü atarak takımını ve tribünleri coşturdu.

Bu dakikaların ardından daha kontrollü bir oyun sergileyen Liverpool ilk yarıda girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

Kuyt direğe takıldı

İkinci yarıya da baskılı başlayan Liverpool özellikle forvet oyuncuları Crouch ve Kuyt ile girdiği iki önemli pozisyonda kendilerine final kapısını aralayacak golü atamadılar. Karşılaşmanın 52. dakikasında önce Crouch ile yakaladığı pozisyonda Chelsea kalecisi Cech'i geçemeyen Liverpool, daha sonra 59. dakikada Riise'nin soldan ortaladığı topta müsait pozisyonda Kuyt'un yaptığı kafa vuruşu bu sefer direğe takılıyodu. Bu dakikalardan sonra oyunda dengeyi kurmaya çalışan Chelsea ekibi de pozisyon bulmakta zorlandı. Liverpool teknik patronu Rafael Benitez karşılaşmanın 78. dakikasında oyuna Pennant yerine Xabi Alonso'yu sürdü. Bu dakikadan sonra da ataklarını sürdüren ev sahibi ekip aradığı ikinci golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise Chelsea, Drogba ile önemli bir pozisyondan yararlanamayınca maç 1-0 Liverpool'un üstünlüğüyle tamamlanarak uzatmalara gitti.

Uzatmalarda Robben silahı!

Uzatmaların ilk devresine iki takım da kontrollü başladı. İki ekip de hücum bölgesinde kontrollü bir şekilde gol ararken defanslarını da ihmal etmediler. Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho 90 dakika boyunca oyuncu değişikliği kullanmadığı maçta ilk değişikliğini uzatmaların 98. dakikasında Joe Cole'nin yerine Robben'i alarak yaptı. Uzatmaların 100. dakikasında ise Xabi Alonso'nun yaklaşık 25 metreden çıkardığı güzel vuruşu zorlukla çelen Cech'ten dönen topu ağlara gönderen Kuyt'un sevinci fazla uzun sürmedi. Tartışmalı pozisyonda Kuyt'ın yan hakem tarafından ofsaytta kaldığı uyarısı gelince Liverpool'un golü geçerli sayılmadı.

Benitez'den Bellamy karşılığı!

Uzatmaların ikinci yarısına Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez Crouch'ın yerine Bellamy'i alarak başladı. Uzatmaların ilk devresinde Robben'i alarak hücumu düşünen Mourinho'ya Benitez Bellamy'i oyuna alarak bir nevi karşılık vermiş oldu. Bunun üzerine Mourinho bu hamleye de bir karşılık vererek Kalou'nun yerine oyuna Wriht Phillips'i aldı.

Uzatmaların 116. dakikasında Wriht Phillips'in sağdan geliştirdiği ve ceza alanına inerek Drogba'ya al da at diye verdiği pasta Fildişi Sahilli oyuncu topu ağlara gönderemedi. 118. dakikada Chelsea penaltıları düşünerek oyuna Makelele yerine Geremi'yi alırken, Liverpool ise Mascherano'nun yerine Fowler'ı oyuna dahil etti. Uzatmaların 119. dakikasında ise Kuyt ceza alanı içinde müsait pozisyonda yaptığı vuruşta Cech'i geçemeyince finale çıkacak takımı belirlemek için penaltı vuruşlarına geçildi.

Penaltılarda Liverpool güldü

Liverpool'da Zenden, Xabi Alonso, Gerrard ve Kuyt penaltıları gole çevirirken, Chelsea'de sadece Lampard penaltıyı gole çevirebildi. Robben ve Geremi'nin penaltı vuruşlarında Reina başarılıydı ve böylelikle Atina'da yer alacak ilk finalist takım Liverpool oldu. Liverpool penaltılarda rakibine 4-1'lik üstünlük sağlayarak adını finale yazdırdı.

Karşılaşma sonrası bütün Liverpool taraftarları hep bir ağızdan "You will never walk alone" şarkısını söyledi.

694
OYUNSİTENİZ CL 06/07 EURO LİGİ 6. HAFTA FİKSTÜRÜ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . 6. HAFTA KARŞILAŞMALARİ İÇİN VERİLEN SON TARİH 4 MAYIS CUMA GECESİDİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM.

NOT :EURO LİGİ KATİLİMCİLARİMİZİN TÜMÜNÜN HAFTA BAŞLARİNDA SKOR TAHMİN & İDDİA BÖLÜMÜMÜZDE BAHİS OYNAMASİ ZORUNLUDUR :D  LİGİMİZİN DAHA ZEVKLİ HALE GELMESİ İÇİN TÜM KATİLİMCİLARİMİZDAN BUNU RİCA EDİYORUM .

İNTER 1 – 7 MAN UNİTED

B.MÜNİH 4 – 0 REAL MADRİD

ARSENAL 8 – 1 LİVERPOOL

CHELSEA 2 – 7 LYON

BARCELONA 3 – 7 VALENCİA

MİLAN 4 – 3 JUVENTUS


LİGİMİZDE GOL KRALLIĞI VE CEZALILAR - SAKATLIKLAR TABLOLARI HAZIRLANACAKTIR BU NEDENLE MAÇ SONUÇLARINDA PRİNT ALMAK ZORUNLUDUR PRİNT ALMAYI UNUTURSANIZ GOLLERİ ATAN, KART GÖREN VE SAKATLANAN FUTBOLCULARIN İSİMLERİNİ YAZMAYI UNUTMAYIN.

695
OYUNSİTENİZ CL 06/07 EURO LİGİ 5. HAFTA FİKSTÜRÜ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . 5. HAFTA KARŞILAŞMALARİ İÇİN VERİLEN SON TARİH 4 MAYIS CUMA GECESİDİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM.

NOT :EURO LİGİ KATİLİMCİLARİMİZİN TÜMÜNÜN HAFTA BAŞLARİNDA SKOR TAHMİN & İDDİA BÖLÜMÜMÜZDE BAHİS OYNAMASİ ZORUNLUDUR :D  LİGİMİZİN DAHA ZEVKLİ HALE GELMESİ İÇİN TÜM KATİLİMCİLARİMİZDAN BUNU RİCA EDİYORUM .

LİVERPOOL 0 – 1 LYON

MİLAN 0 – 1 BARCELONA

MAN UNİTED 2 – 3 VALENCİA

İNTER 2 – 2 CHELSEA

REAL MADRİD 0 – 5 ARSENAL

JUVENTUS 3 – 7 B.MÜNİH

LİGİMİZDE GOL KRALLIĞI VE CEZALILAR - SAKATLIKLAR TABLOLARI HAZIRLANACAKTIR BU NEDENLE MAÇ SONUÇLARINDA PRİNT ALMAK ZORUNLUDUR PRİNT ALMAYI UNUTURSANIZ GOLLERİ ATAN, KART GÖREN VE SAKATLANAN FUTBOLCULARIN İSİMLERİNİ YAZMAYI UNUTMAYIN.

696
GALATASARAY / Kral'ın rekor stresi sürüyor
« : 30 Nisan 2007, 14:03:58 »
Kariyerinin belki de en kötü dönemini yaşayan ve bu sezon ligde sadece 4 golü bulunan Hakan Şükür, bunalımda.

Formsuzluğu nedeniyle Teknik Direktör Erik Gerets’in son üç maçta sadece 15’er dakika görev verdiği yıldız futbolcunun moralinin çok bozuk olduğu ve yakın çevresine “Ben yedek bekleyecek oyuncu değilim” dediği ileri sürüldü. Profesyonel futbol hayatında fileleri toplam 238 kez havalandıran Hakan Şükür’ün, Metin Oktay’la paylaştığı G.Saray’ın en golcü futbolcusu rekorunu ve 240 golle Tanju Çolak’a ait olan ligin en golcü futbolcusu rekorunu kıramaması nedeniyle de büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızları arasında yer almasına rağmen artık sahalara veda etmesi gerektiği yönünde eleştiriler alan Hakan, bu sezon en son golünü 2. yarının başında Ankaraspor’a atmıştı.