İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

530
VİDEOLAR / Gülen bebek 5
« : 25 Mayıs 2007, 11:23:10 »

532
OMFFC 98 / KAYDINIZI BURDAN YAPINIZ
« : 25 Mayıs 2007, 10:14:41 »
FİFA 07 OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP 98 [ OMFFC 98 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBEST OLDUĞUNDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANIZA GEREK YOKTUR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM


^^ NİCK ^^

^^ MSN ^^



NOT : OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP [ OMFFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE MİNİ FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BELİRLİ SAAT DİLİMLERİ İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM

533
HER TELDEN DUYURULAR / by korsan06
« : 24 Mayıs 2007, 15:36:21 »
beyler ilk videom inş beğenirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=-xswDrIFX3U

534
VİDEOLAR / by korsan06
« : 24 Mayıs 2007, 15:36:05 »
beyler ilk videom inş beğenirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=-xswDrIFX3U

535
^^^ OYUNSİTENİZ CL 06/07 EURO LİGİ  ^^^


.:: ŞAMPIYONU ::.


*** MAN.UNİTED [ MERT961 ] ***  


536
FENERBAHCE / Rüştü'ye forma yok
« : 24 Mayıs 2007, 10:42:52 »
Rüştü'ye forma yok

Son günlerde takımla beraber antrenmanalara çıkan ve doktorlar tarafından hazır olduğu söylenen Rüştü Reçber’in ligin son maçı olan Ankaragücü karşısında da forma giymeyeceği öğrenildi.




A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in milli kaleciden, konuyla ilgili olarak teknik direktör Zico ile görüşmesini istediği, zira Rüştü’nün son durumunu merak ettiği belirtildi. Sarı-Lacivertli oyuncunun dün Brezilyalı teknik adamla bir görüşme yaptığı ancak Zico’nun, “Ankaragücü maçında seni düşünmüyorum. Serdar 90 dakika görev alacak” yanıtı karşısında şoke olduğu söyleniyor. Bir hayli morali bozulan Rüştü’nün bu konuyu yönetimle de görüşeceği ve ardından önemli kararlar alacağı ifade edildi.
(Fanatik)
 

537
SUPER LİG ÖZEL / Düşme hattı ateş çemberi
« : 24 Mayıs 2007, 10:42:06 »
Düşme hattı ateş çemberi

1. Lig'den düşen iki takım cumartesi günü oynanacak maçlar sonunda belli olacak



ERCİYESSPOR
‘Şansımız az ama...’
Geçtiğimiz hafta Antalyaspor’la golsüz berabere kalan ve kümede kalma umutlarını zora sokan Erciyesspor’da teknik direktör Bülent Korkmaz, bu maçta büyük bir fırsatı teptiklerini söyledi. Genç hoca, “Artık son hafta oynayacağımız Sivasspor maçını kazanıp, rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Şansımız az ama, elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

GAZİANTEPSPOR
‘1 puan yetmez’
Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Konyaspor maçında kendilerine beraberliğin yetmeyeceğini açıkladı. 1 puan, alırlarsa diğer rakiplerin alacağı sonuçlara mahkum kalacaklarına değinen Arıca, “Biz kazanarak, kendimizi sağlama almak istiyoruz. Bu işin geri dönüşü yok. Gaziantep gibi bir kulüp ligde kalmalı. Bunu başaracağımıza inanıyorum” ifadesini kullandı.

Ç.RİZESPOR
‘Kazanmak zorundayız’
Konyaspor’u tek golle mağlup eden, ancak rakiplerinin de kazanması nedeniyle ligde kalma şansını son haftaya bırakan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, “Artık bize galibiyetten başka bir şey yaramıyor. Geçen haftaki galibiyet, Sakarya maçına daha moralli çıkmamızı sağlayacak. Rakibimiz düştü diye hafife alırsak, yanarız. Çıkacağız, kazanacağız ve ligi bitireceğiz” dedi.

DENİZLİSPOR
‘Kazanamazsak düşeriz’
Sıkıntılar içinde ligin son haftasına geldiklerini dile getiren Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, “Futbolcularım formalarının hakkını sonuna kadar verdiler.Bu takım ligde kalmayı hak etti. Vestel Manisa’yı yenmemiz şart. Kazanamazsak düşeriz, başka alternatifimiz yok” görüşünü belirtti.

ANTALYASPOR
‘Hataya yer yok’
Ligde bu sezon üç büyük kulüp karşısında da iyi futbol oynayıp, rakiplerinden puan alan ancak küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya bulanan Antalyaspor’da teknik direktör Yılmaz Vural, dikkatli olacaklarını söyledi. Tecrübeli hoca, şöyle konuştu: “İyi futbol oynamamıza rağmen, iyi sonuçlar alamayınca işi son haftaya bıraktık. Yeni sezonda da Süper Lig’de olmak için hataya yer yok.”

V.MANİSASPOR
‘Beraberlik için’
Son haftalardaki çıkışıyla düşme hattından biraz da olsa uzaklaşan Vestel Manisa’da teknik direktör Giray Bulak, “Bize bir puan yeterli olur” dedi. Rakiplerine göre puan açısından avantajlı olduklarını belirten Bulak, şunları söyledi: “Denizlispor kazanmak zorunda. Kontrollü ve kendini bilen bir takımım var. Ligde kalacağımıza gönülden inanıyorum.”


KALAN MAÇLAR
V.MANİSA (41)
Denizlispor
İkili averajda Antep, Erciyes, Rize’ye üstün.

G.ANTEP (40)
Konyaspor (D)
Antep, ikili averajda Rize’ye üstün.

DENİZLİSPOR (40)
V.Manisa (D)
Denizli ikili averajda Rize’ye üstün.

ANTALYA (39)
Gençlerbirliği
İkili averajda Erciyes ve Manisa’dan üstün.

Ç.RİZEspor (39)
Sakaryaspor (D)
İkili averajda, Erciyes, Antalya ve Antep’ten üstün.

K.ERCİYES (37)
Sivasspor (D)
İkili averajda, Antep ve Denizli’den üstün.

SAKARYA (21)
Ç.Rizespor
Sakaryaspor’un küme düşmesi kesinleşti.

538
UEFA KUPASI HABERLERİ / Sevilla'dan UEFA'da duble
« : 24 Mayıs 2007, 10:38:56 »
Sevilla'dan UEFA'da duble
UEFA Kupası'nın 36. sahibi, Espanyol karşısında penaltı vuruşlarının ardından 5-3'lük skorla Sevilla oldu.

Geçtiğimiz sezon da UEFA Kupası'nın sahibi olan Sevilla, bu kupayı üst üste kazanma başarısı gösterirken, Sevilla çalıştırıcısı Juande Ramos, üst üste UEFA Kupası'nı elde eden ilk teknik direktör oldu.

İskoçya'nın Glasgow kentinde, Hampden Park'ta yapılan finalde, iki İspanyol ekibi Espanyol ve Sevilla karşılaşırken, mücadelenin normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanmış ve uzatmalarda da karşılıklı birer gol atılmış ve neticeyi penaltılar belirlemiş oldu

Sevilla kalecisi Palop, Espanyollu oyuncular Garcia, Jonatas ve Torrejon'un penaltı atışlarının gol olmasına izin vermeyerek kupayı getiren isimdi. Sevilla'da ise Daniel penaltı atışından yararlanamadı.

Sevilla, 17. dakikada Adriano'nun golüyle öne geçerken, 10 dakika ardından Riera'nın golü Espanyol'a eşitliği sağladı ve normal süre karşılıklı birer golle tamamlandı. İlk uzatmaların son dakikasında sağ kanattan ortada Kanoute'nin vuruşu Sevilla'yı 2-1 öne geçirdi.

Uzatmaların tamamlanmasına 5 dakika kala, Jonatas'ın cezasahası dışından vuruşunda defansa çarpan top, kalecinin pozisyonunu bozarak ağlarla buluştu ve skorda 2-2'lik eşitlik sağlandı ve penaltılara geçildi.

Penaltılarda rakibine 3-1'lik üstünlük sağlayan Sevilla, UEFA Kupası'nın sahibi oldu.

Espanyol, 68. dakika Moises Hurtado'nun kırmızı kartla oyun dışında kalmasının ardından karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

UEFA Kupası'ndan Notlar
1999-2000 sezonunda Galatasaray, penaltılarla Arsenal karşısında UEFA Kupası'nın sahibi olurken, geride kalan 7 final maçında ilk kez kupanın sahibi penaltılarla belirlendi.

Sevilla, üst üste UEFA Kupası'nın sahibi olurken, aynı başarıyı 1984-85 ve 85-86 sezonlarında Real Madrid göstermişti.


ESPANYOL: Gorka Irazioz, David Garcia, Zabaleta, Riera, De La Pena, Moises, Rufete, Torrejon, Jargue, Luis Garcia, Tamudo.
Yedekler: Kameni, Lacruz, Costa, Pandiani, Jonatas, Coro, Chica.

SEVILLA: Palop, Javi Navarro, Puerta, Daniel, Dragutinovic, Poulsen, Marti, Adriano, Maresca, Luis Fabiano, Kanoute.
Yedekler: Cobeno, David, Chevanton, Kerzhakov, Renato, Jesus, Navas, Ocio.

539
UEFA KUPASI HABERLERİ / Gol Kralı Pandiani
« : 24 Mayıs 2007, 10:38:27 »
Gol Kralı Pandiani
2006-07 sezonunda Sevilla UEFA Kupası'nı müzesine götürürken, Espanyol'un tesellisi, 11 gol kaydeden Walter Pandiani'nin Gol Kralı olması oldu.

Dinamo Bükreş'ten onu 8 golle Claudiu Niculescu takip ederken, 3. sırada 7 golle 3 oyuncu yer alıyor. Tottenham'dan Dimitar Berbatov, Ajax'tan Klaas Jan Huntelaar ve Trabzonspor'dan tanıdığımız AZ Alkmaar forması giyen Şota Arveladze.

GOL / OYUNCU / TAKIM

11 Walter Pandiani Espanyol
8 Claudiu Niculescu Dinamo Bükreş
7 Dimitar Berbatov Tottenham
7 Klaas Jan Huntelaar Ajax
7 Shota Arveladze AZ

540
ŞAMPİYONLAR LİGİ HABERLERİ / Maldini 10 kişiden biri
« : 24 Mayıs 2007, 10:37:33 »
Maldini 10 kişiden biri
AC Milan, Liverpool karşısında aldığı 2-1'lik galbiyetin ardından Şampiyonlar Ligi'nde kupanın sahibi olurken, Milan'ın emektar oyuncusu Paolo Maldini, kaptan olarak çıktığı karşılaşmada 2. kez bu kupanın sahibi olan 10. oyuncu oldu.

Franz Beckenbauer, FC Bayern Münih forması altında 1974, 1975 ve 1976 yıllarında bu kupaya ambargo koyarken, 3 kez final yaşayama başarısını göstermiş tek oyuncu.

2003 yılında da bu kupayı kaldıran Paolo Maldini, İstanbul'da 2005 yılında yapılan final karşılaşmasında da buna çok yaklaşmış ama AC Milan penaltıların ardından kupaya veda etmişti.

Oyuncu / Takım / Seneler / Şampiyonluk
Franz Beckenbauer FC Bayern Münih (1974, 1975, 1976) 3
Miguel Muñoz Real Madrid CF (1956, 1957) 2
José Zarraga Real Madrid CF (1959, 1960) 2
José Águas SL Benfica (1961, 1962) 2
Armando Picchi FC Inter Milan (1964, 1965) 2
Emlyn Hughes Liverpool FC (1977, 1978) 2
John McGovern Nottingham Forest FC (1979, 1980) 2
Franco Baresi AC Milan (1989, 1990) 2
Fernando Hierro Real Madrid CF (1998, 2002) 2
Paolo Maldini AC Milan (2003, 2007) 2