İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

865
FIFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 06-07 / Uefa Ek Menü Yaması!!
« : 24 Mart 2007, 15:34:44 »
Arkadaşlar Bu program sayesinde uefa oyununa ekstra ayar yapabilirsiniz.
işte linki arkadaşlar yükleyim resimlerini vereceğim
http://files.filefront.com//;6998458;;/

866
Arkadaşlar bu foruma uzun zamandır üyeyim(5 sene önce fln) ve takip ediorm.bayaa oldu aslında bişiler yazmayalı.(2 sene kadar  )uzun bi aradan sonra kendi hazırladğım ve gelicek önerilere göre dahada geliştireceğim oynanabirlik yamasını sizinle paylaşacağım.öncelikle world class ı daha zor ve mantıklı bi hale getirmek için uğraşıorum.lütfen bu konuda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.2 gün içerisinde yamayı yayınlıcam.umarım burada fikirlerinizi paylaşırsınız
geliştirilen özellikler:
-bilgisayar daha atak futbol oynuyor.ben 6 7 atarken 3 tane yedim man utd den...inanın yaptığım ayarlamalar işe yaradı
-hava toplarında daha fazla faul...neredeyse hiç faul olmuodu ve gerçekçi olması için çok uğraştım
-orta kafa gol artık daha zor.duran toplarda gol atmak için daha fazla emek harcamanız gerekicek
-bilgisayar çok daha iyi defans yapıyor.buda daha az gol ve daha uzun oynanış süresi demek.kaleciyi güçlendirmektense defansı zorlaştırıp daha fazla orta saha mücadelesi yaratmak kesinlikle mantıklı ve gerçeğe uygun
-hava toplarında bilgisayar biraz aciz kalıo.bu yüzden bazı değerleri değiştirdim ve artık % 50 (tabii oyuncunun kafa yeteneğide önemli) şansla top bilgisayarda kalıcak.böylece kalecinin her uzun vuruşunda top sizde kalmıcak ve bilgisayarda atak yapıcak.orta sahada kafa topu alıp oyun kurması kolaylaşıcak.
-elle oynama oranıda yükseltildi
-kaleciler kesinlikle abartılmadı.sadece ufak bi ayar yaptım
-yıldız oyuncuların kalitesi ortaya çıkacak.inanın eto yu durdurmak biras zorlaştı
-daha fazla vücüt kontağı ve faul
-şut gücü ve isabet oranı düşürüldü.abartılı goller çok nadir oluyor.böylelikle hem zor hemde gerçekçi bi oyun ortaya çıktı
-top çalma konusu halen incelemede.biras ayarladım ama daha zor olması için uğraşıyorum.çünkü orta saha mücadelesi olmalı.
bu konuda yorumlarınızı bekliorum.oyunun sizi rahatsız eden ve kolay gelen yönlerini buraya yazarsanız sevinirim.en geç 2 gün içersinde yamayı yayınlıcam.setup olarak deilde big gui programı kullanarak basit bi şekilde yükleyebilirsiniz.detaylı açıklamasını yama çıkınca yapıcam.şimdiden teşekkürler...


ALINTIDIR.

867
OYUNSİTENİZ KRALLAR LİGİ 6. HAFTA FİKSTÜRÜ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . 6. HAFTA KARŞILAŞMALARİ İÇİN VERİLEN SON GÜN 27 MART SALI GECESİDİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM

NOT : KRALLAR  LİGİ KATİLİMCİLARİMİZİN TÜMÜNÜN HAFTA BAŞLARİNDA SKOR TAHMİN & İDDİA BÖLÜMÜMÜZDE BAHİS OYNAMASİ ZORUNLUDUR :D LİGİMİZİN DAHA ZEVKLİ HALE GELMESİ İÇİN TÜM KATİLİMCİLARİMİZDAN BUNU RİCA EDİYORUM .



SİHİRBAZ 1 - 4 HAKAN1989

FABREGAS 5 - 6 CEMALAKKOO

HAMZA 3 - 2 DEVİL

XSİDEBOY 4 - 2 FURKAN   

KORSAN06 3 - 5 BİG SEXY

REAPER 3 - 2 NİGHTMARE


868
EURO 2008 HABERLERİ / Tallinn'de tansiyon yüksek!
« : 23 Mart 2007, 19:56:10 »
Tallinn'de tansiyon yüksek!
Cumartesi günü Estonya ve Rusya arasında oynanacak 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri grup maçı öncesi Estonya'nın Rusya sınırında güvenlik tedbirleri artırıldı.

Euro 2008 Elemeleri'nde Estonya ve Rusya arasında oynanacak gurup maçı öncesi güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı, Estonya'nın Rusya sınırında holigan girişlerini önlemek için tedbirler artırıldı.

1991 yılında, Sovyetler Birliği'nin dağılmasından sonra bağımsızlığını ilan eden Estonya ile Rusya arasında yıllardır soğuk rüzgarlar esiyor. Nitekim, Estonya'da yayın yapan Linnaleht adlı gazetede yer alan, "Estonya-Rusya maçı sadece bir spor karşılaşması değil. Bu daha büyük bir olay. Estonya bizi işgal eden ülkelerden birisiyle stadyumda karşı karşıya gelecek" ifadeleri bunu doğruluyor.

Estonya, tıpkı Letonya ve Litvanya gibi diğer Baltık ülkeleri gibi 2. Dünya Savaşı'nın sonlarında Stalin'in Sovyet Rusya'sı tarafından işgal edilmişti.

1991 yılında bağımsızlığını ilan eden Estonya, o tarihten beri Moskova'yla arasındaki ilişkileri belli soğuklukta tutmaya
devam ediyor.

Cumartesi günü Tallinn'deki Lillekula Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı yaklaşık 10 bin taraftarın izlemesi beklenirken bunların bin kadarı Ruslardan oluşacak.

Bu arada Rus taraftarların Estonya'daki Sovyet Dönemi'nden kalma bazı anıtları ziyaret edeceklerini açıklamaları da gerginlik olacağı kuşkusuna neden oluyor.

2002 yılı Mart ayında Tallinn'de Rusya'yı konuk eden Estonya rakibin 2-1 yenerek büyük bir sürprize imza atmıştı. Ancak, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Moskova'da oynanan son maçı Rusya 2-0 kazanmıştı.


23.03.2007   

Kaynak : AA

869
EURO 2008 HABERLERİ / Nico Kovis'den dostluk mesajı
« : 23 Mart 2007, 19:55:51 »
Türk Milli Takımı'nın başarısı için bir dönem ter döken Rum asıllı eski futbolcular Nikos Kovis ile Koço Kasapoğlu, yarın Yunanistan ile Türkiye arasında Atina'da yapılacak Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçı öncesi dostluk mesajları verdiler.

Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu'nun, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri onuruna verdiği resepsiyona davetli olarak katılan Nikos Kovil ile Koço Kasapoğlu, 2008 yılında yapılacak Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne Türkiye ile Yunanistan'ın birlikte katılması dileğinde bulundular.

Uzun yıllar Vefa ve Beşiktaş formalarını giydiğini, 5'i A Milli olmak üzere toplam 22 kez Türk Milli Takımı'nda görev yaptığını anlatan Nikos Kovis, yarınki karşılaşmanın berabere sonuçlanacağını iddia ederek, ''Kabul etmek gerekir ki Yunanistan'ın evsahibi olma avantajı ve güçlü bir kadrosu var, ancak Türkiye ne yapıp edip yarınki maçta en azından yenilmeyecek ve grup birinciliğini devam ettirecektir'' dedi.

İstanbulspor ve Vefa takımlarının formasını giydiğini, bir kez de denenmek amacıyla formasını giydiği Fenerbahçe ile Sovyetler Birliği'nin Dinamo Leningrad takımına karşı da görev yaptığını ifade eden Koço Kasapoğlu ise Türk Milli Takımı'nda çok fazla sakat ve cezalı oyuncu bulunduğunu, buna karşılık Yunanistan'ın 9'u ülke dışında önemli kulüplerde forma giyen güçlü bir kadrosunun bulunduğunu belirterek, ''Yunanistan biraz daha favori gibi görünüyor, ancak Türkiye'nin de bu maçı çok önemsediğini biliyorum. Gönlümden geçen beraberlik. Fakat yarın akşam ilk golü atanın galip geleceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

Bu arada, Türk Milli Takımı'nın eski kaptanlarından Şeref Has da Nikos Kovis ve Koço Kasapoğlu ile bir süre futbol sohbeti yaptı.


870
EURO 2008 HABERLERİ / Klasnic'e baba böbreği!
« : 23 Mart 2007, 19:55:23 »
Klasnic'e baba böbreği!
Werder Bremen'in Hırvat golcüsü Ivan Klasnic'in ikinci böbrek nakli ameliyatının başarılı geçtiği bildirildi.

Geçirdiği böbrek rahatsızlığı nedeniyle Ocak ayında böbrek nakli ameliyatı olan ancak bir süre sonra vücudu böbreği kabul etmeyen Ivan Klasnic için ikinci kez böbrek nakli ameliyatı yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Klasnic için ikinci böbreğin bulunduğu ve vericinin böbreğinin Klasnic'in vücuduyla uyum sağlayacağı ifade edilmişti.

Hırvatistan'da yayın yapan Jutarnji List adlı günlük gazeteye ameliyatının ardından açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki Klasnic, "Ameliyat başarılı geçti ve vücudum babamın böbreğini kabul etti" dedi. Gazete ayrıca, Klasnic'in 16 Mart'ta Hannover'deki bir klinikte ameliyat olduğunu da yazdı. Bununla ilgili olarak ise Klasnic, şöyle konuştu: "Doktorlar, vücudumun yeni organı kabul ettiğine emin olmadıkları sürece halka bir açıklama yapmak istemedim. Şükürler olsun ki, şimdi her şey iyi. Babam ve ben kendimizi iyi hissediyoruz. Doktorlar tekrar futbol oynayabileceğimi söylediler."

Klasnic'in böbrek rahatsızlığı ilk olarak Bundesliga'daki kış arasında ortaya çıkmıştı. Bu nedenle Aralık ayından beri forma giyemeyen Klasnic için ilk böbrek nakli Ocak'ta yapılmış ancak. Klasnic'in vücudu annesinden alınan böbreği kabul etmemişti. Futbol hayatı bitme noktasına gelen Klasnic için ise kulübü Werder Bremen devreye girmiş ve tüm hastane masraflarını karşılama ve sözleşme yenileme teklifinde bulunmuştu.


23.03.2007   

Kaynak : İHA

871
EURO 2008 HABERLERİ / "Dostluk sonuçtan daha önemli"
« : 23 Mart 2007, 19:55:05 »
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, yarın Türkiye ile Yunanistan arasında yapılacak 2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı öncesi yaptığı açıklamada, ''Türkiye ile Yunanistan arasındaki dostluk, yarınki maçın sonucundan daha önemlidir'' dedi.

Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu, yarınki karşılaşma öncesi Haluk Ulusoy ve federasyon yöneticileri onuruna resepsiyon verdi. Resepsiyona, Atina Pire Başkonsolosu Beyza Üntuna, Milli Takım kafilesiyle birlikte Atina'ya gelen bazı milletvekilleri ile eski Devlet Bakanı Ersin Taranoğlu da katıldı.

Resepsiyonda konuşan Büyükelçi Burcuoğlu, Türk Milli Takımı'nın yarınki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını beklediklerini ifade etti. Ulusoy, Büyükelçi Burcuoğlu'na plaket ve Milli Takım'ın 10 numaralı formasını hediye etti.

Haluk Ulusoy, büyükelçilikteki resepsiyonda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yunanistan Futbol Federasyonu'na teşekkür ederek, ''Havaalanından itibaren bize büyük ilgi gösterdiler. Hiçbir sıkıntı yaşamadan ve beklemeden havaalanından otele hareket ettik'' dedi.

Türkiye ve Yunanistan'ın 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nin organizasyonuna birlikte talip olarak örnek bir davranışta bulunduğunu hatırlatan Ulusoy, ''İki ülke arasında güzel bir dostluk köprüsü kurduk. Temennimiz, yarınki maçta da bu dostluğun devam etmesi'' diye konuştu.

Atina'ya Türk Milli Takımı'nın grup lideri olarak geldiğini hatırlatan Ulusoy, şunları söyledi:

''Son dönemde hiç görülmemiş ölçüde sakat ve cezalı oyuncularımızın sayısı bir hayli fazla. Fakat yarınki maça da yine 11 oyuncuyla çıkacağız. Yarınki 11'imiz de Türk bayrağını ve Türk milletinin yüreğini taşıyacak. Yarın çok zor maç olacağına inanıyorum. Fakat Türk Milli Takımı'nın inandığı takdirde yenemeyeceği takım yoktur. Hedefimiz Norveç maçına da lider olarak çıkmak.''

-''SÜPER LİG KALİTELİ''

Haluk Ulusoy bir soru üzerine, Turkcell Süper Lig'de bu sezon futbol kalitesinin düşük olduğu yönündeki eleştirilere katılmadığını belirterek, şöyle devam etti:

''Bana göre Süper Lig kaliteli. Eskiden 4 büyük takım diğer tüm rakiplerini rahatlıkla yenebiliyordu. Bu sezon ise o kadar iyi futbol oynamıyorlar. Buna karşılık 14 Anadolu takımı daha iyi futbol oynuyor. Her takım her takımı yenebiliyor.''

872
FFC 168 / ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« : 23 Mart 2007, 16:10:48 »
OYUNSİTENİZ FİFA 07 168. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! 


CEMALAKKOO 7 - 1 KEMAL35

ROBEN06 2 - 1 UNİQUE

BİG SEXY - KORSAN06

CANER 6 - 2 SHAFAK




874
FFC 168 / SOHBET - MUHABBET - SORU - SORUN YERİ
« : 23 Mart 2007, 15:46:31 »
OYUNSİTENİZ 168. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .

NOT : FFC 168 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU TOPİC ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.

875
FFC 168 / KAYDINIZI BURDAN YAPINIZ
« : 23 Mart 2007, 15:43:59 »
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 168 [ FFC 168 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM


NİCK :

MSN :


NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM

876
OYUNSİTENİZ DUTCH CUP TURNUVAMIZIN ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ  AŞAĞİDAKİ GİBİDİR. MAÇLAR RÖVANŞSIZ OYNANIP,MAÇ SONUÇLARI BU TOPİC ALTINDA YER ALCAKTIR. MAÇLARIN OYNANMASI İÇİN VERİLEN SON TARİH 24 MART CUMARTESİ GÜNÜDÜR. TÜM KATILIMCILARIMIZA GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM.



RKC WAALWİİJK 5 - 4 NEC NİJMEGEN

WİLLEM 8 - 2 NAC BREDA

PSV 3 - 1 AZ ALKMAR

GRONİNGEN 1 - 8 TWENTE