İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

613
1.TURNUVAMIZ / 1.HAFTA FİKSTÜRÜ
« : 06 Mayıs 2007, 09:01:23 »
OYUNSİTENİZ COUNTER STRİKE 1.5 TURNUVALARI > 1.TURNUVAMIZDA İLK HAFTA FİKSTÜRÜ SONUÇLARI BURDA YER ALCAKTIR.EŞLEŞMELER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. YAPTINIZ ÇATIŞMALARDA (TAB) TUŞUNA BASIP PRİNT ALMAK ZORUNLUDUR. BAŞARILAR DİLERİM


1.TAKIM  - 2.TAKIM
C є ๓ ค l ค к к ๏ 12 - 8 Fehmi1903
Korsan06 - ALL_St@R



3.TAKIM - 4.TAKIM
Burqi - Tirtildinho
Zimap_92 - Rapank



HARİTALAR :

1.TAKIM - 2.TAKIM ( DUST_1)

3.TAKIM - 4.TAKIM ( İTALY )



NOT : ÇATIŞMALARDA TOPLAM SONUÇ 20 PUAN ÜZERİNDEN HESAPLANACAKTIR.
(örneğin a ve b takımı oynuyor ve sonuç a=10 ve b=10 olursa bereberlik eğer a=11 b=9 olursa a galip gibi yani iki takımın skoru toplam olarak 20 yi gösterecek şekilde olacaktır)

614
1.TURNUVAMIZ / HAFTALIK FİKSTÜRLER
« : 06 Mayıs 2007, 08:58:23 »
OYUNSİTENİZ  COUNTER STRİKE 1.5 TURNUVALARI > 1.TURNUVAMIZ TOPLAM 3 HAFTADAN OLUŞACAKTIR.

HAFTALARA GÖRE DAĞILIMI ŞÖYLEDİR ;

1.HAFTA DAĞILIMI

1.TAKIM - 2.TAKIM
3.TAKIM - 4.TAKIM

2.HAFTA DAĞILIMI

1.TAKIM - 3.TAKIM
2.TAKIM - 4.TAKIM

3.HAFTA DAĞILIMI

1.TAKIM - 4. TAKIM
3.TAKIM - 2.TAKIM

615
1.TURNUVAMIZ / TAKIMLAR
« : 06 Mayıs 2007, 08:56:06 »
OYUNSİTENİZ COUNTER STRİKE 1.5 TURNUVALARI > 1.TURNUVAMIZ 2'ŞERLİ TAKIMLARI BELLİ OLMUŞTUR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

1.TAKIM :
C є ๓ ค l ค к к ๏ - Korsan06

2.TAKIM :
Fehmi1903 - ALL_St@R

3.TAKIM :
Burqi - Zimap_92

4.TAKIM :
Tirtildinho - Rapank



TAKIMLAR KURA SONUCU OLUŞMUŞTUR

616
FAN CLUB / Mateja Kezman Fan Club
« : 06 Mayıs 2007, 07:21:16 »
MATEJA KEZMAN İLE İLGİLİ HERŞEY BURDA YAYINLANCAK !!!

617
SUPER LİG ÖZEL / G.Antep kendini ateşe attı
« : 06 Mayıs 2007, 06:15:54 »
G.Antep kendini ateşe attı
Turkcell Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde G.Antepspor ile Ankaraspor, Kamil Ocak Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İsmet Arzuman'ın yönettiği mücadeleye ev sahibi G.Antepspor hızlı başladı. Ev sahibi ekip ilk dakikalarda Diawara ve Erdal'la yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarının 38. dakikasında konuk ekip Ankaraspor'da Fırat'ın pasıyla topla buluşan Özer'in defansı da geçerek sert vurduğu top, filelerle buluştu. İlk yarıda başka gol olmayınca Ankaraspor soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarının başlamasıyla beraber rakip kalede beraberlik golünü arayan G.Antepspor ikinci golü filelerinde gördü. Murat Tosun 58. dakikada takımını 2-0 öne geçirdi. Maçta başka gol olmadı ve Ankaraspor deplasmanda G.Antepspor'u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Ankaraspor puanını 43'e çıkartırken, G.Antepspor 36 puanla düşme hattının içerisinde kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor ile Ankaraspor arasında yapılan maçın ilk yarısı Ankaraspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
16. dakikada, Göksel'in ara pasında Ankaraspor defansına çarpan top Erdal'ın önünde kaldı. Erdal, ceza sahasına girdi, kaleciyi de geçti, topu ayağından fazla açınca top yandan direğin yanından auta gitti.
35. dakikada, Diawara'nın pasında topla buluşan Faruk'un şutunda top, kaleci Ramazan'da kaldı.
38. dakikada, orta sahada Hürriyet'in uzun pasında, topla buluşan Fırat, meşin yuvarlağı Özer'e aktardı. Özer'in defansı da geçerek sert vurduğu top, filelerle buluştu: 1-0.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca, karşılaşmanın ilk yarısı konuk takım Ankaraspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

57. dakikada, Ankaraspor'un gelişen organize atağında, topla buluşan Murat Tosun, topla birlikte ceza sahasında girdi. Kalecinin kalesini terk ettiğini gören Murat Tosun'un aşırtma vuruşunda, top Afanau'nun müdahalesine rağmen filelerle buluştu: 2-0
70. dakikada, De Nigris, ceza sahasına girerken bekletmeden sert vurdu. Kaleciden dönen meşin yuvarlağı, savunma uzaklaştırdı.
83. dakikada, Mehmet Polat'ın kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahasında iyi yükselen De Nigris, topa kafayla vurdu. Kaleci Ramazan, son anda meşin yuvarlağı tokatlayarak gole izin vermedi.
Karşılaşma, 2-0 konuk takım Ankaraspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

GAZİANTEPSPOR: 0 - ANKARASPOR: 2
Stat: Kamil Ocak
Hakemler: İsmet Arzuman, Tuncay Akkın, Serkan Akarca   
Gaziantepspor: Mahmut, Krita (Dk. 66 Mehmet Çoğum), Mehmet Polat, Afanau, Zurita, Faruk (Dk. 46 Özgür), Mahmut Hanefi, Göksel, Diawara, Erdal, Veysel (Dk. 46 De Nigris)
Ankaraspor: Ramazan, Batak, Ediz, Anıl, Bilal  (Dk. 63 Serol), Özer (Dk. 88 Hamilton), Murat Tosun (Dk. 72 Sıtku), Fırat, Hürriyet, Murat Hacıoğlu, Adem Koçak   
Goller: Dk. 38 Özer, Dk. 57 Murat Tosun (Ankaraspor)
Sarı Kartlar: Dk. 43 Edip (Ankaraspor), Dk. 79 Afanau (Gaziantepspor)

618
SUPER LİG ÖZEL / Kocaman: "Galibiyeti hakettik"
« : 06 Mayıs 2007, 06:15:33 »
Kocaman: "Galibiyeti hakettik"
Turkcell Süper Lig'de, deplasmanda G.Antepspor'u 2-0 mağlup eden Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise ligin son haftaları yaklaştığında özellikle alt sıralarda bulunan takımların canla başla mücadele ettiğine dikkat çekerek, ''Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.

Gaziantepspor'un alt sıralardan kurtulmak için bu maça mutlak galibiyet için çıktığını vurgulayan Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Biz rakibimize göre daha rahat bir pozisyondaydık. Sakin olduk, topa sahip olduk, kontrollü oynadık, kanatları kullandık ve iki gol bularak galibiyeti hak ettik. Özellikle genç oyuncularımı kazanmak istiyorum. Temiz bir futbol oynuyoruz. Rakibimizin sinirlerini bozmadan futbol oynamaya çalışıyoruz. Gaziantep güzel bir futbol şehri, umarım ligde kalır.''

05.05.2007   

Kaynak : AA

619
SUPER LİG ÖZEL / TSYD saldırıları kınadı!
« : 06 Mayıs 2007, 06:15:09 »
TSYD saldırıları kınadı!
Ankaragücü'nün dünkü antrenmanı sırasında Hürriyet Gazetesi muhabiri Özgür Şahiner, Anadolu Ajansı muhabiri İzzet Akyol'a sözlü, Sabah Ğazetesi muhabiri Ozan Tuna'ya fiile olarak yapılan saldırıyla ilgili, Türkiye Spor Yazarları Derneği bir açıklama yaparak olayı kınadı.

TSYD'nin açıklaması şöyle:

Ligin sonlarına doğru Türkiye'nin her köşesindeki spor alanlarında artan gerilimin; Ankara'da "Cemal Aydın Spor Kompleksi" antrenman sahasına kadar ulaşmış olduğunu görmüş bulunmaktayız.

Kendisine "taraftar" diyerek bunu şiddetle (!) kanıtlamaya vardıran bir kısım "örgütlenmiş" kişi, takımı izlemek için tesislere gelen Hürriyet Gazetesi spor muhabiri Özgür ŞAHİNER ve aynı gazetenin ulaştırma görevlisine sözlü, olayı yatıştırmaya çalışan Anadolu Ajansı Spor Muhabiri İzzet AKYOL'a da fiziki saldırıda bulunmuştur.

Bu gelişmenin hemen ardından sayıları bir anda artan, yapacakları önceden planlı olduğu görülen bu kişiler, Sabah Gazetesi Spor Muhabiri Ozan TUNA'ya fiili olarak saldırmış ve darp etmişlerdir. Antrenman sahasında meydana gelen bu olay nedeniyle antrenman durmuş, Ozan TUNA araya girenlerin yardımıyla saldırganların elinden kurtarılmıştır.

Görevini yapmaktan başka hedefi olmayan muhabirlere saldırabilen, kendilerine "Ankaragüçlü" diyebilen bu kişilerin, "Cemal Aydın Spor Kompleksi" güvenlik çemberini aşarak, antrenman sahasının kenarına kadar gelmesi ve olaya neden olmasını Ankaragücü adına büyük bir talihsizlik olarak kabul ediyoruz.

Türkiye Spor Yazarları Derneği olarak, üyelerimize yönelik hem sözlü, hem fiziksel saldırıyı şiddetle kınıyoruz.



620
SUPER LİG ÖZEL / Ankaragücü 'Bebbe'ler gibi: 1-0
« : 06 Mayıs 2007, 06:14:51 »
Ankaragücü 'Bebbe'ler gibi: 1-0
Turkcell Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde Ankaragücü 19 Mayıs Stadyumu'nda ligden düşmesi kesinleşen Sakaryaspor'u konuk etti.

İlk yarısı golsüz eşitlik ile biten maçta Ankaragücü aradığı golü 76. dakikada Bebbe ile buldu. Bu sonuçla birlikte Ankaragücü puanını 39'a çıkarttı ve ateş hattının üzerinde rahat bir nefes aldı.

 MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
16. dakikada çalımlarla caza sahasına sokulan Murat'ın vuruşunda, kaleci Serkan gole izin vermedi.
35. dakikada Tita'nın kafa pasında topla buluşan Mustafa Özkan'ın şutunda kaleci Martinez topa sahip oldu.
43. dakikada Petkov'un kullandığı serbest vuruşta, kaleci Martinez topu kornere çeldi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
48. dakikada Murat Duruer'in sol kanattan ceza sahasına ortasında Bebbe'nin vuruşunda kaleci Martinez gole izin vermedi.
52. dakikada Abdurrahman'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Mustafa Özkan'ın kafa vuruşunda top auta gitti.
65. dakikada Yasin'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında Emre'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
76. dakikada Abdurrahman'ın ceza sahasına gönderdiği topa Bebbe ile kaleci Martinez birlikte yükseldi. Martinez'in yerde kaldığı pozisyonda Sakaryaspor savunması faul gerekçesiyle duraklayınca Bebbe, topu boş kaleye gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-0

STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Cemil Şensöz, Feridun Kara, Ali Zağlı
ANKARAGÜCÜ: Serkan, Abdurrahman, Emre, Sedat Bayrak, Petkov, Da Silva  (Burak dk. 70), Sedat Yeşilkaya, Murat Duruer  (Devran dk. 74), Mustafa Özkan, Tita  (Yasin dk. 63), Bebbe
YEDEKLER: Can Emre, Hakan Kutlu, Sarper, Murat Ocak
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman
SAKARYASPOR: Martinez, Murat Duman, Suat  (Savaş dk. 66), Hüseyin, Alişan, Özgür  (Capurro dk. 58), Zafer Demir, Musa, Murat, Cem Yanık, Adamu  (Ergin dk. 46)
YEDEKLER: Cenk, Mehmet, Graf, Erçin
TEKNİK DİREKTÖR: Şaban Yıldırım
GOL: Bebbe (dk. 76)
SARI KARTLAR: Devran (Ankaragücü), Musa, Özgür, Martinez, Suat, Zafer Demir (Sakaryaspor)


621
BEŞİKTAŞ / "Uyumak zor olacak"
« : 06 Mayıs 2007, 06:13:46 »
"Uyumak zor olacak"
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın ardından kendileri için üzücü bir gece olduğunu belirterek, "Bu gece uyumak çok zor olacak" dedi.

Tigana, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, rakipleri karşısında ilk yarı biraz telaşlı oynadıklarını ifade ederek, "Çok kolay topları kaçırdık ve kaybettik. İkinci yarı çok iyi Beşiktaş vardı. Çok gol pozisyonumuz vardı, ama beraberlik golünü bir türlü bulamadık. Fenerbahçe karşısında ilk yarı tecrübesizdik. Ancak ikinci yarı çok iyiydik. Bizim için zor ve üzücü bir gece. İbrahim Toraman'ı kaybettik. Bir daha ki maç oynayamayacak. Bazı oyuncularımızın sakatlığı var. Tekrar toparlanmamız için
4 günümüz bulunuyor. Kupayı mutlaka almamız lazım" diye konuştu.

Fransız çalıştırıcı, Delgado'nun ilk yarı çok top kaybettiğini belirterek, "Bobo ise fizik olarak yüzde yüz hazır değil. Bu yüzden yedek başladı" dedi.

Tigana, Burak ile ilgili olarak da şöyle konuştu:

"Kolay adam eksilten takımdaki ender oyunculardan biri. Burak ile oynamadığımız zaman tüm oyuncular orta sahada kümeleniyor. Rakibi orta sahada açmakta zorlanıyoruz. Birçok formülü denedim ve hepsinde biraz şansımız azaldı."

Jean Tigana, Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının 5'e çıkması sonrası şampiyonluk şansları konusundaki soruyu ise, "Biraz şansımız azaldı. Sadece bize bağlı bir şey değil. Şu an tekrar toparlanmamız lazım. Kupa finali oynayacağız. Bunu kazanmamız gerekiyor" şeklinde yanıtladı.

Fransız teknik adam, "Fenerbahçe yenilgisi kupa finalini nasıl etkiler?" sorusunu ise "Bunu kupa maçından sonra söylerim" demekle yetindi. Tigana, hafta içinde Beşiktaş'tan ayrılacağı yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine "Tigana'nın değil,
Beşiktaş'ın geleceği önemli" dedi. Önlerinde 4 önemli maçın bulunduğunu hatırlatan Tigana, şöyle konuştu:

"Benim geleceğimle ilgili olarak sonradan başkanla konuşacağım. Şu an önemli olan Beşiktaş. Bu sene mutlaka bir şeyler kazanmamız lazım. Emeğimizin karşılığını almamız gerekiyor. Diğer konularla ilgili konuşmak istemiyorum.
Bu gece bu tür konuları konuşmanın anlamı yok."

Fransız teknik adam, "Geldiğinizden beri Beşiktaş'a bir katkınız olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusunu ise "1 Kasım 2005'te geldiğim dönemle kıyaslarsanız takımın ilerleme kaydettiğini düşünebilirsiniz. Genç bir takımız. Bu geceki gibi maçlar da onların tecrübe kazanmasına katkı yapacak. Takımda şampiyonluk görmüş çok az oyuncu var" dedi.

06.05.2007   

Kaynak : DHA

622
BEŞİKTAŞ / "Kural hatasını araştıracağız"
« : 06 Mayıs 2007, 06:13:25 »
Kural hatasını araştıracağız"
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, üzücü bir akşam olduğunu belirterek, "İlk yarı iyi değildik, ama ikinci yarı iyi oynadık. Bol pozisyona girdik. Son vuruşlarda başarısız olduk. Maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz" dedi.

Kolot, İbrahim Toraman'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu kastederek, topun taca çıktığını, ancak hakemin oyunu faul vuruşu ile başlatmasının kural hatası olup olmadığını araştıracaklarını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcuların provokasyon girişimlerinin olduğunu da vurgulayan futbol şube sorumlusu Kolot, "O futbolcuların isimlerini yarın açıklayacağız. Bunlar büyük bir kulübe yakışmayan oyuncular. Bunlar Milli Takım'a da yakışmayan futbolcular. Bunların isimlerini Fenerbahçeli yöneticilere vereceğiz" diye konuştu.

06.05.2007   

Kaynak : DHA

623
BEŞİKTAŞ / Taç mı? Faul mü?
« : 06 Mayıs 2007, 06:13:08 »
Taç mı? Faul mü?
Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş, kendi sahasında Fenerbahçe'ye karşı karşılaşmadan 1-0 yenik ayrılırken, Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, İbrahim Toraman'ın atıldığı pozisyonda bir hata yapıldığını iddia etti.

80. dakikada İbrahim Toraman, Serkan'a sert girmesinin ardından karşılaşma devam ederken, İbrahim Üzülmez'in Serkan'ın yerde kalmasından dolayı topu taça attığını ama Fırat Aydınus'un pozisyonu faul atışı ile başlattığını söyledi.

Kenan Öner, taçla başlaması gereken pozisyonun faul atışı ile başladığını belirtirken, Aydınus, maçın ardından yaptığı açıklamada, faulun oyun esnasında yapıldığını bundan dolayı da karşılaşmayı faul ile başlattığını belirtti.

06.05.2007   

Kaynak : Sporx.com

624
FENERBAHCE / "Ölmediğimizi gösterdik"
« : 06 Mayıs 2007, 06:12:26 »
"Ölmediğimizi gösterdik"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'nin zor anların takımı olduğunu ve kaliteli futbolculara sahip olduğunu, aldığı galibiyetle gösterdiğini ifade ederek, "Bu maçtan önce çok kişi Fenerbahçe'nin ölü olduğunu tahmin ediyordu. Ligin çok önemli bir anında çok önemli bir galibiyet aldık. Beşiktaş yenik duruma düştükten sonra özellikle ikinci yarıda zaman zaman topla daha fazla oynadı. Elbette öne geçtiğimiz zaman rakibin de mağlup olması nedeniyle ve hırslandığı anlarda, maçın belirli bölümlerinde rakibimizin topla daha fazla oynadığını söyleyebiliriz. Fakat oyuncularım bıkmadan, yorulmadan mücadelelerini sürdürdüler. Alex'in son dakikalarda topu girseydi, daha rahat bir galibiyet alacaktık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Zico, ikinci yarı Fenerbahçe'nin geriye yaslanmasını Beşiktaş'ın baskılı başlamasından kaynaklandığını ifade ederek, "Geriye yaslansak da Beşiktaş'ın net pozisyonu yoktu. Kupada yaptığımız son maçta, ikinci yarı 45 dakika Beşiktaş'ın yarı alanında geçti, ama sonuçta tur atlayan takım Beşiktaş'tı. Bugün de Beşiktaş baskısını arttırdı, biz de biraz geriye doğru yaslanmak zorunda kaldık. Fakat bunu yanlış bulmuyorum.
Şişirilen topları savunmamız aldı" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Maçın hakemini nasıl buldunuz?" sorusu üzerine Brezilyalı teknik adam, "Bugüne kadar 31 maçta sadece 1 kere hakemler hakkında konuştum. Ondan sonra her maçın ardından bana hakemler sorulmaya başlandı.

Biz konuşmamız gerektiği zaman konuşuruz. Hakemler hakkında sadece yorum yapması gereken insanlar konuşsun. Futbolcularıma da maçtan önce 'Hakemi ve diğer etkenleri kafanızdan silin ve futbol oynayın' dedim ve onu yaptılar"
yanıtını verdi.