İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - YuRY

661
OYUNSİTENİZ CL 06/07 EURO LİGİ 8. HAFTA FİKSTÜRÜ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . 8. HAFTA KARŞILAŞMALARİ İÇİN VERİLEN SON TARİH 7 MAYIS PAZARTESİ GECESİDİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM.

NOT :EURO LİGİ KATİLİMCİLARİMİZİN TÜMÜNÜN HAFTA BAŞLARİNDA SKOR TAHMİN & İDDİA BÖLÜMÜMÜZDE BAHİS OYNAMASİ ZORUNLUDUR :D  LİGİMİZİN DAHA ZEVKLİ HALE GELMESİ İÇİN TÜM KATİLİMCİLARİMİZDAN BUNU RİCA EDİYORUM .

İNTER 2 – 6 REAL MADRİD

MAN UNİTED 3 – 3 BARCELONA

MİLAN 5 – 5 CHELSEA

LİVERPOOL 2 – 8 VALENCİA

LYON 1 – 2 B.MÜNİH

JUVENTUS 2 – 6 ARSENAL

LİGİMİZDE GOL KRALLIĞI VE CEZALILAR - SAKATLIKLAR TABLOLARI HAZIRLANACAKTIR BU NEDENLE MAÇ SONUÇLARINDA PRİNT ALMAK ZORUNLUDUR PRİNT ALMAYI UNUTURSANIZ GOLLERİ ATAN, KART GÖREN VE SAKATLANAN FUTBOLCULARIN İSİMLERİNİ YAZMAYI UNUTMAYIN.

662
OYUNSİTENİZ CL 06/07 EURO LİGİ 7. HAFTA FİKSTÜRÜ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . 7. HAFTA KARŞILAŞMALARİ İÇİN VERİLEN SON TARİH 7 MAYIS PAZARTESİ GECESİDİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM.

NOT :EURO LİGİ KATİLİMCİLARİMİZİN TÜMÜNÜN HAFTA BAŞLARİNDA SKOR TAHMİN & İDDİA BÖLÜMÜMÜZDE BAHİS OYNAMASİ ZORUNLUDUR :D  LİGİMİZİN DAHA ZEVKLİ HALE GELMESİ İÇİN TÜM KATİLİMCİLARİMİZDAN BUNU RİCA EDİYORUM .

CHELSEA 2 – 6 ARSENAL

VALENCİA 3 – 7 MİLAN

BARCELONA 5 – 1 İNTER

LYON 2 – 2 MAN UNİTED

B.MÜNİH 8 – 0 LİVERPOOL

REAL MADRİD 5 – 0 JUVENTUS

LİGİMİZDE GOL KRALLIĞI VE CEZALILAR - SAKATLIKLAR TABLOLARI HAZIRLANACAKTIR BU NEDENLE MAÇ SONUÇLARINDA PRİNT ALMAK ZORUNLUDUR PRİNT ALMAYI UNUTURSANIZ GOLLERİ ATAN, KART GÖREN VE SAKATLANAN FUTBOLCULARIN İSİMLERİNİ YAZMAYI UNUTMAYIN.

663
TRABZONSPOR / Trabzon Gökdeniz'e değer biçti
« : 03 Mayıs 2007, 19:00:03 »
Trabzon, 3 büyüklerin istediği, H.Berlin ve Schalke’nin de peşinde olduğu Gökdeniz için bonservisi belirledi


HER sezon yerli pazarının en çok istenen futbolcularının başında gelen Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz’e teklif üstüne teklif geliyor. Geçtiğimiz sezonlarda F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş’ın renklerine bağlamak için çok uğraştığı başarılı oyuncuya Avrupa’dan da talipler çıktı.

TAKAS ÖNERİSİ

G.SARAY’IN Hasan Şaş, Ayhan ve bir futbolcu daha önerdiği Gökdeniz için Almanya’dan Hertha Berlin ve Schalke’nin yanı sıra İngiltere, İtalya ve Rusya’dan da birer kulübün devreye girdiği belirtildi. Sözleşmesi devam eden oyuncularını bırakmak istemeyen Trabzonspor yönetiminin “Biz seni kesinlikle ucuza satmayı düşünmüyoruz. Fatih Tekke’yi Zenit’e 7.5 milyon Euro’ya sattık. Senin de o kadar edeceğini düşünüyoruz. Bu parayı veren olursa satabiliriz” şeklinde görüş belirttiği öğrenildi.

‘YÖNETİM İSTERSE’

BU rakamın ardından üç büyükler maliyeti yüksek bularak geri adım atarken sezon sonunda yeniden görüşmelerin başlayacağı vurgulandı. Gökdeniz ise her futbolcu gibi Avrupa’ya gitmeyi istediğin belirterek “Sözleşmem devam ediyor. Önemli olan benim kararım değil, kulübün kararı. Eğer şartlar uygun olursa ve yönetim de izin verirse seve seve kabul ederim” diye konuştu.


664
SUPER LİG ÖZEL / Yanal'dan ilginç açıklamalar
« : 03 Mayıs 2007, 18:59:32 »
Vestel Manisaspor'un ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Ersun Yanal ilginç açıklamalar yaptı.

Daha önce kavgalı olduğu Star TV'nin programcısı Serhat Ulueren ile yayına çıkan Yanal, hakkındaki teşvik iddialarından Fenerbahçe'nin teklifine kadar ilginç açıklamalarda bulundu. İşte satırbaşları...

* Hakan Şükür ile yaşadığımız gereksiz bir tartışmaydı. Medyanın bu olayı abarttığını düşünüyorum. Biz tamamen taktiğimizi değiştirip uzun forvetle oynamak istemedik. Hakan varsa oynamalı, onu kulübede oturtmak olmazdı. Oynatmadığım için pişman değilim. Hakan'la aramızda da bir küskünlük yok. En son Galatasaray-Vestel maçında görüştüm.

'KALSAM ALMANYA'YA GİDERDİK'
* Ben olsaydım Milli Takım, Almanya'ya Dünya Kupası'na giderdi. Teknik adam değişikliği gereksizdi. Kısa süre içinde bir teknik direktörün yapabileceği çok fazla bir şey yok. İsviçre maçındaki olayları yaşasaydım bir teknik adam olarak görevde kalmazdım.

* F.Bahçe'nin başında olsam şu an şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Türk antrenörlere şans verilecek her yerde başarılı olabileceğimize inanıyorum. A.Gücü ve G.Birliği'ndeyken F.Bahçe'den teklif aldım. Sözleşmem devam ediyordu. İstifa etmemi istediler, olmadı.

* Bizim Ankaragücü'nde bir prim sistemimiz vardı. Bunun dışında hiçbir yerden para almadım. Benim bu işle hiçbir ilgim yok. Teşvik priminden haberim yok. Bu olaylar üzerine çok üzüldük. Çok başarılı olduğumuz bir dönemde bunlar yaşandı. İddialar yakaladığımız başarımızın önüne geçti.


665
Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ikinci finalist İtalya'nın AC Milan takımı oldu.

Ligde yarı final rövanş mücadelelerinin ikincisinde AC Milan-Manchester United karşılaşması yapıldı.

http://www.spordabugun.com/index.php?khide=1&ghide=1&hid=10309&sec=4

İtalya'nın Milano kentindeki Guisepppe Meazza Stadı'nda oynanan maçı AC Milan 3-0 kazanarak ikinci finalist oldu. AC Milan'ın gollerini 11. dakikada Kaka, 30. dakikada Seedorf ve 78. dakikada Gilardino kaydetti.

İngiltere'deki ilk maçı, Manchester United 3-2 kazanmıştı.

İngiltere'nin FC Liverpool takımı FC Chelsea'yi penaltılarla 4-1 kazanarak finale kalan ilk takım olmuştu.

Final maçı, 23 Mayıs Çarşamba günü Yunanistan'ın başkenti Atina'da oynanacak.

666
PES 6 / Master Ligde Gizli Süper Oyuncular
« : 03 Mayıs 2007, 18:43:44 »
Arkaslar sizin en iyi gizli oyunculariniz kim?
Beniki Wiart ve Hubens mi öyle bir sey amerikali
Sizinkileri ALIYIM  ;)

667
PES 6 / Orjinal PES6 ve PES6 Online
« : 03 Mayıs 2007, 18:42:57 »
Arkadaşlar "Orjinal PES6" ve "PES6 Online" ile ilgili her türlü konuyu bir başlık altında topladık.Online ile ilgili her türlü fikrinizi veya yöneltmek istediğiniz sorularız olursa sorularınızı burada bizimle paylaşabilirsiniz.

Öncelikle PES6'yı online oynayabilmek için mutlaka ve mutlaka orjinal oyun sahibi olmalısınız.Başka türlü Online oynayabilmenin hiçbir yolu ve mümkünatı yok.Bazı arkadaşlar ısrarla forumda soruyorlar muhakkak bir yolu vardır diye ama ne yazık ki yok,keşke olsa.
KONAMI PES5'ten beri oyunun sadece kendi serverlarında oynanmasına izin veriyor ve bu politikadan da gayet iyi para kazanıyor.Bu yüzden Online oynamak istiyorsak aşağıdaki merkezlerden birinden orjinal oyunu satın almanız gerekiyor.

Satış Noktaları:

1)D&R Satış Merkezleri veya Online Sipariş:
Nakit Satış Fiyatı: 75 YTL
Kredi Kartı ile: 67,50 YTL
http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForSoftware.aspx?work_no=0000000209803

2)Weblebi.com:
Nakit Satış Fiyatı: 75 YTL
http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=a7vHdtrotJvgzRjIopkv7g

3)Sendit.com(Yurtdışından Uygun Sipariş İmkanı):
Nakit Satış Fiyatı: £16.89 (yaklaşık 55YTL)
http://www.sendit.com/game/item/6000000003547


Orjinal oyuna sahip olduktan sonra kutunun içinden çıkan CD-Key'i kendi adımıza register yani onaylatmamız gerekiyor.Register için https://pes6web.winning-eleven.net/pes6ec/reguser/ adresine giriyoruz ve CD-Key'imiz için bir şifre oluşturuyoruz.Daha sonra belirlediğiniz bu şifreyle artık online'a girebilirsiniz.

668
PES 6 / PES 6 Superpatch
« : 03 Mayıs 2007, 18:42:05 »
Tanıtım Metni

----------------------------------------------

Geçen yıl PES 5 için hazırlanan ve bizi PES 5 oyununa esir eden Superpatch yamasının PES 6 PC versiyonu çıktı. PES 6 Superpatch sizi tekrardan oyuna esir etmek için hazırlandı.

Öncelikle yamayı hazırlayan nt89.net bu yama için oldukça büyük emek harcamış. Oyunun her halinden bu yama size zevk verecek diye bağırıyor desem yanlış olmaz.

PES 6 Superpatch ile oyun baştan aşağı değişiyor. Ancak; bu yama PES 6 Evolution Patch gibi özellikle Alman takımlarını hedef almamış. Genel olarak yamada bir bütünlük var ve hemen herşey en ince detayına kadar yapılmış.

PES 6 Superpatch'in özellikle forma ve takım flamaları için ekstra emek sarfedilmiş gibi. Oyuna başlarken takım seçme ekranında göreceğiniz gibi klasit takım flamalarına yerine yuvarlatılmış ve 3D görünüm kazandırılmış çok güzel ve çok hoş takım flamaları hazırlanmış. İstisnanız tüm takımlar için bu böyle.

Türkiye'den üç büyük takım Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'da PES 6 Superpatch'de yer alıyor.

PES 6 Superpatch'i sisteminize kurarken kurulumu belirtilen şekilde ve dikkatlice yapmanız önerilir. Aksi halde "PES6.exe" dosyayı oyun oynarken hata veriyor ve program sizi oyundan atabiliyor.

PES 6 Superpatch'in toplam boyutu 2.02 GB. Dosyalar iki parça halinde yayınlanmış. Yama 5 part olarak bölünmüş ve indireceğin ilk parçanın içinde 1-2-3 numaralı partlar, ikinci parçanın içinde ise 4-5 numaraları partlar bulunuyor.

Yamayı nasıl kuracağınızı aşağıdaki yönergeleri dikkatlice uygulayarak öğrenebilirsiniz. Kurulumda sorun yaşamamak için dikkatli olmanız önerilir.

İlk olarak aşağıda download etmeniz gereken dosyaların listesini vereceğiz, daha sonra ise kurulumu nasıl yapacağınızı, ardından da yapımcılar tarafından yayınlanan özellikleri tekrardan hatırlatacağız.


DOWNLOAD ETMENİZ GEREKEN DOSYALAR:

Parça 1 (Part 1-2-3)
Parça 2 (Part 4-5)

Dosyaları BURDAN adresinden indirebilirsiniz.


KURULUM:

Kurulum işlemlerini gerçekleştirmeden önce yapıştıracağınız dosyaların sisteminizde kurulu olan bir önceki kopyasının yedeğini mutlaka almanızı öneririz.

1. İlk önce dosyaların 2 parçasını da indiriniz. Elinizde 1-5 arası 5 partlık rar dosyaları olacaktır.

2. PES6PC_sp_v01.part1.rar dosyasının extract edip dışarı çıkarttığınızda Winrar tüm partları birbirine bağlacayak ve elde etmeniz gereken asıl dosya bütünlüklerini extract yaptığınız klasöre yapıştıracaktır.

3. Dosyaları extract yaptığınıza göre elinizde kitserver klasörü, KONAMI-WIN32PES6OPT, PES6.exe ve Superpatch_dat.dkz adlı dosyalar var demektir.

4. Kuruluma geçmeden önce hatırlatmakta fayda var. Eğer PES 6 oyununa daha önce bir yama kurduysanız yamaları kaldırmalı veya PES 6 oyununuzu sistemden kaldırıp yeniden temiz bir kurulum yapmanız gerekir. Tercihen yeni ve temiz bir PES 6 kurmanız önerilir.

5. İlk önce PES6.exe dosyasını oyunu kurduğunuz Pro Evolution Soccer 6 klasörünün içine yapıştırınız.

6. Daha sonra kitserver klasörünü oyunu kurduğunuz Pro Evolution Soccer 6 klasörünün içine atınız. Dikkat, Konami klasörünün içine değil, Pro Evolution Soccer 6 klasörünün içine atmalısınız.

7. Eğer daha önce kitserver'ı kurmadıysanız kitserver klasörünün içindeki setup.exe dosyasının çalıştırarak PES6.exe dosyasını da ilgili seçenekten seçerek Install butonuna tıklayınız ve kurulum yapınız.

8. Superpatch_dat.dkz dosyasında işlem yapabilmek için sisteminizde DkZ Studio programının 0.91b versiyonu bulunması gerekir.

9. DkZ Studio 0.91b versiyonunu http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=4118 adresinden yükleyebilirsiniz.

10. DkZ Studio programını sisteminize kurduktan sonra Superpatch_dat.dkz dosyasını açın. Menuden Patch->Apply Patch in Folder seçeneğini seçerek PES 6 oyununuzun dat klasörünü seçerek devam ediniz. Dosyaların yüklenmesi birkaç dakika sürecektir, tüm dosyalar sisteme yüklenince program bilgi verecek ve bu aşamada bitmiş olacaktır.

11. Kurulumun son aşaması ise KONAMI-WIN32PES6OPT dosyasının sisteminizdeki "Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1" klasörünün içine yapıştırılmasıdır. KONAMI-WIN32PES6OPT dosyasını bu klasöre yapıştırınız.


Kurulum olayı bitmiştir ve bu fevkalade yamayı oynayamaya başlayabilirsiniz.

669
FIKRALAR / <<Korkunç bir olay +25 Titreyeceksinizzzz...>>
« : 03 Mayıs 2007, 14:59:50 »
BU olay Kayseri Bünyan ilçesi sinirlari içerisinde

yaşanmiştir ki, olayin

kendi Alfred Hitchcock'un meşhur korku filmlerini bile

çok gerilerde

birakir.

Kendisi Bünyan'li olmayan, politika ile de ugrasmis ve

halen Kayseri'de

isadami olan birisi, Bünyan kiyiciginda, Kayseri

Malatya kara yolu üzerinde,

lokantasi olan bir benzin istasyonuna gider ve

orada alabalik la bir ufak raki ister.

Dönüste yürüyüş mesafesindeki Bünyan'a gitmek için

meyhanemsi lokantadan

çikar ki, dişarisi hem zifiri karanlik ve hem de

korkunç bir kar-tipi

firtinasi başlamiştir. Benzin istasyonuna yaklaşik 300

metre mesafedeki

Bünyan'a dönüş için yol kenarina varir.

Oradan geçen bir arabaya binip, Bünyan'a ulaşma

derdindedir. Firtina daha da

şiddetlenir, bir-kaç adim ötesini bile görememektedir.

Gelip-geçen bir araba

da yoktur. Nihayet karanliklar içerisinde, hayalet

gibi yavaş yavaş yaklaşan

bir arabanin farlarini fark eder. Arabanin, tam önünde

yavaşlamasiyla

birlikte hemen arka kapiyi açar ve arabaya biner.

Kapiyi kapatir, araba yeniden hareket eder.

Içeridekilere merhaba demek

ister ama o da ne? Araba da kimse olmadigi gibi,

direksiyonda da kimse yok.

Birden panige kapilir. Korkuyla,hemen arabadan

atlayip, oradan koşarak

uzaklaşmak ister ama hem araba hizlanmiş, hem de korku

ile dizleri

baglanmiş, hareket edemez hale gelmiştir. Araba keskin

bir viraja dogru

yaklaşir. Adam dua etmeye başlar. Tüm günahlari için

tövbe eder. Arabayi

durdurmasi için Allaha yalvarir. Tam bu esnada,

pencereden bir el uzanir ve direksiyonu kivirarak,

sert virajdan arabanin

dogru yola dönmesini saglar. Her tehlikeli dönemece

yaklaştikça, Allah'a

yalvariş ve yakarişi artar ve her seferinde de bir el

dişaridan uzanip,

direksiyonu çevirir. Sonunda kendisini biraz toparlar,

aklini toparlamaya

çalişir, ayaklarini kimildatir.

-Ya Allah koru beni...-

deyip, kapiyi açmasiyla birlikte, kendisini arabadan

dişari firlatir. Bir

kaç takla attiktan sonra, şarampolde kendisine gelir.

Defalarca üç Külfü-bir

Elham okuyarak, Bünyan'a yürüyerek ulaşir ve

kahvehaneye girer.

Üstübaşi islak ve şok halindedir. Kendisini

taniyanlar hemence sobanin

başina alirlar. Eline

bir çay verirler. Bir müddet sonra kendisine gelip,

sesi titreyerek, başina

gelen doga üstü ve korkunç olayi anlatir. Olayi

dinleyenler inanmak

istemeseler de,anlatan kişinin akli başinda ve

toplumsal sorumluluk taşiyan

bir pozisyonda oldugunu bildiklerinden, herkeste derin

bir sessizlik oluşur.

Yaklaşik yarim saat sonra, ayni kahvehaneye Koyunabdal

Köyü'nden iki kişi

girer. Bir masaya

oturur ve iki duble çay söylerler. Bu arada,

gelenlerden birisi, digerine

şunlari söyler :

















"-Hasan Yildiz baksana, şu sobanin başinda oturan geri

zekali bizim araba

yolda kalinca biz arabayi iterken, arabaya binip inen

adam degil mi?"

670
NBA LİVE 2007 / TBL 07
« : 03 Mayıs 2007, 14:49:10 »
===TBL Live 07'nin Özellikleri===

- 16 TBL Takımı, 2 TB2L Takımı, 2 Allstar Takımı (Turk-Allstar ve Yabancı-Allstar), Genç yıldızlar, Veteranlar Takımları ve 12 Dev Adam yani toplam 23 takım.

- Takımların orijinal logoları

- 82 adet gerçekçi yüz (face) ve 105 adet oyuncu portresi

- Takımların oyun içi home, away formaları ve bazı takımların alternatif formaları da mevcut!

- Takımların Menü formaları (Home-Away-Alternatif)

- Takımların sahaları

- TBL Live 07'ye özel başlangıç görüntüleri

===Emeği Geçenler===

Faceler: Marcus (Yiğit)

Logolar: Marcus (Yiğit) ve Onur (Gelişim Kolejinin logoları Alivers tarafından yapılmıştır)

Oyun içi formalar: a_defiant_23(Mehmet)

Menü Formaları: Marcus (Yiğit)

Oyuncukların Portreleri: Marcus (Yiğit) ve Eagle-Eye (Şükrü)

Sahalar ve salonlar: Marcus (Yiğit) ve Onur

Database: Marcus (Yiğit) & Eagle-Eye (Şükrü) & Rap (Efe)

Açılış Ekranları: Onur

Set up ve Düzenleme: Marcus (Yiğit)


Özel Teşekkürler;

limpingman(Can Özcan)
BanderaS(Semih)
macijauskas_a

=================TBL Live 07====================
Yama ile oynamak için yapmanız gerekenler:

1-TBL Live 07.exe yi çalıştırın ve kurulumu tamamlayın...

2-TBL Live 07 Database.exe yi çalıştırın ve kurulumu tamamlayın...

3-son olarak da oyuna girin ve LOAD/SAVE'den TBL Live 07 isimli rosteri Load Yapın

Hepsi bu inanın yüklemek çok kolay...

TBL 07 yi İndirmek İçin http://rapidshare.com/files/9793980/TBL.Live.07.rar.html

Rar Şifresi = www.nbalivetr.org

671
PES 6 / 19 Mayıs Manisa Stadyumu
« : 03 Mayıs 2007, 13:59:11 »
Oyununuza Manisaspor 19 Mayis Stadyumu eklenecektir. Yapımı tamamen kendi tarafımdandır. KITSERVER yoluyla stadı oyununuza atabilirsiniz.

"rar dosyasının şifresi: www.denizimo.gen.ms"

http://rapidshare.com/files/27111176/19_Mayis_Manisa_Stadium_by_denizimo.rar.html

672
PES 6 / PES 6 Tüm Liglere Özel Scoreboard
« : 03 Mayıs 2007, 13:58:14 »
Pes6 için her lige özel scoreboardlar.

http://rapidshare.com/files/11772586/0_text____e_text.rar.html