İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

409
GALATASARAY / Servet'in aklı Fener'de kaldı!
« : 01 Ekim 2007, 18:08:21 »
Beşiktaş karşısında başarılı bir performans sergileyen Servet Çetin, Kalli'nin sisteminin aksine, çift ön liberolu düzende daha rahat oynayabileceklerini söyledi.
1.10.2007


Beşiktaş karşısında başarılı bir performans sergileyen Servet Çetin, Kalli’nin sisteminin aksine, çift ön liberolu düzende daha rahat oynayabileceklerini söyledi. Servet, “Fenerbahçe’de Edu ile Lugano’nun önünde Marco ve Deniz oynuyor. Böylece savunmada daha sağlam kalabiliyorlar. Ancak tek ön libero olduğunda zorlanabiliyoruz. Tabii ki doğrusunu hocamız biliyordur” diye konuştu. Servet, şimdi tek düşüncelerinin Sion’u eleyerek UEFA’da gruplara kalmak olduğunu vurguladı.
Kısa...Kısa...

B Gençler 4’te 4 yaptı
Sarı-Kırmızılılar’ın B Genç Takımı, Gaziosmanpaşa’yı 4-0’lık skorla devirdi. Cim Bom’un gollerini Caner, Cem Sultan, Berk ve Rıdvan kaydetti. Recep Yazıcı’nın öğrencileri bu sezonki 4 maçını da kazandı.
Tufan Ersöz’ün burnu kırıldı
Beko Basketbol Ligi’nde final hedefleyen Galatasaray’ın oyuncusu Tufan Ersöz’ün burnu kırıldı. İdmanda takım arkadaşıyla çarpışan Tufan, 1 hafta idmanlara katılamayacak.
Aslan, prestij maçını kaybetti
Sutopu Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 2. turu garantileyen Cim Bom, dünkü formalite maçında Macar ekibi Brenden Eger’e 15-7’lik skorla mağlup oldu.

410
GALATASARAY / Lincoln'süz de oluyor
« : 01 Ekim 2007, 18:07:41 »
Sezonun ilk derbisinde Ali Sami Yen'de Beşiktaş'ı mağlup ettik
G.Saray 2-1 Beşiktaş

Ve Galatasaray fırtınası sürüyor... Lincoln ve Hakan Şükür gibi iki süper yıldızımızdan mahrum olarak çıktığımız Turkcell Süper Lig'in 7. hafta maçındaki Beşiktaş derbisinden, 2-1'lik skorla gülerek ayrıldık. Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisiz oynanan maçta gollerimizi 23. dakikada Hakan Balta ve 77. dakikada penaltıdan Nonda kaydetti. Beşiktaş'ın tek sayısı 44. dakikada Tello'dan geldi. Tarihin, oynanan ilk seyircisiz derbisinde galip gelen Galatasarayımız, 7. maçında 6. galibiyetini aldı ve puanını 19'a yükselterek liderliğini korudu. Şimdi siz asıl Cim Bom'u muhteşem taraftarımızın Ali Sami Yen Stadı'nı tıklım tıklım doldurduğu zaman görün...
LINCOLN VE KRAL YOK
Karşılaşma öncesinde şok bir kararla Feldkamp tarafından ilk 18'e alınmayan Hakan Şükür ve Lincoln, maçı tribünden takip etti. Ayrıca Hasan Şaş, Ayhan, Okan ve Sabri de sakatlıklarından dolayı bu karşılaşmada forma giyemediler.
HAKAN BALTA SİFTAH YAPTI
Manisaspor'dan transfer edilen Hakan Balta, sarı-kırmızılı formayla çıktığı ikinci maçta ilk golünü attı. Maçın 23. dakikasında savunmadan seken topa sert ve düzgün vuran Hakan bu golle siftah yapmış oldu.
ORKUN İLK GOLÜNÜ YEDİ
Turkcell Süper Lig'de 7 hafta geride kalırken kalesinde henüz gol görmeyen kalecimiz Orkun bu maçta ilk golünü yedi. Genç file bekçisi, 44. dakikada Şilili futbolcu Tello'dan yediği golle bu sezon ligde ilk kez kalesinde gol görmüş oldu. Orkun, geride kalan 6 haftada kalesini gole kapatmıştı.
İKİNCİ YARI BASKILIYDIK
Cim Bom karşılaşmanın ikinci yarısına, ilk yarıya oranla çok daha iyi başladı. İlk 45 dakikaya oranla çok daha hareketli ve tempolu oynayan G.Saray, sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltsa da bir türlü golü bulamadı. Özellikle Nonda ile pozisyonlara giren sarı-kırmızılılar girdikleri pozisyonları cömertçe harcadı. İkinci yarı da hiç bir varlık gösteremeyen Beşiktaş karşısında galibiyet golünü 77. dakikada Nonda ile bulduk. Arda'nın ceza sahası içinde düşürülmesine penaltı diyen Selçuk Dereli orta noktayı gösterdi. Topun başına Nonda geçti ve topu ağlara göndererek Cim Bom'u 2-1 öne geçirdi. Kongo'lu futbolcu bu golle ligde 3 gole ulaştı.
KALLİ 85'E KADAR BEKLEDİ
Teknik direktörümüz Karl Heinz Feldkamp, maçın 85. dakikasına kadar oyuncu değişikliği yapmadı. Bu dakikada Arda'yı oyundan alıp Mehmet Topal'ı oyuna süren Kalli ilk değişikliğini yapmış oldu. Feldkamp maçın uzatma dakikalarında 2. oyuncu değişikliğini de yaptı. Volkan'ı oyundan alan tecrübeli teknik adam yerine Bouzid'i aldı ve 90 dakikayı iki değişiklikle tamamladı.
FARK AÇILDI
Galatasarayımız bu galibiyetle rakibinin yenilmezlik ünvanına son vermekle kalmadı, aradaki puan farkını da açtı. Haftaya 16 puanla lider giren Cim Bom, puanını 19'a yükseltti ve 14 puanla 2. sırada bulunan Beşiktaş'la arasındaki puan farkını 5'e çıkardı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
23. dakikada Arda'nın soldan kullandığı kornerde kaleci Hakan Arıkan, boşa çıktı. Topu önünde bulan Hakan Balta, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
44. dakikada sol çarprazdan ceza sahasına giren Serdar Özkan, geriden gelen Tello'yu gördü. Şilili futbolcu Tello'nun sert şutunda meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu. 1-1
45+1'de Arda'nın pasıyla toplu buluşan Hakan Balta'nın ceza sahası dışından yerden vuruşunda kaleci Hakan Arıkan, topu kontrol etti.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
50. dakikada Arda'nın sağdan kullandığı kornerde Nonda'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
64. dakikada sol çarprazdan ceza sahasına giren Ümit Karan'ın yerden içeriye ortasında Nonda'nın vuruşunda defansa da çarpan topu kaleci Hakan Arıkan son anda çeldi ve gole izin vermedi.
69. dakikada Volkan'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Nonda'nın kafa vuruşunda kaleci Hakan Arıkan, topu kornere çeldi.
74. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın sağ kanattan ceza sahasına yerden

411
GALATASARAY / Sİon Sankİ SavaŞa Gelİyor
« : 01 Ekim 2007, 18:03:21 »
Vatan Gazetesinin haberine göre; İsviçre basınında “Sahaya taş fırlatılacak' tarzı çirkin iddialar ortaya atıldı. Sion, yanında ‘gaz dedektörleri’ bile getirecek.
G.Saray'ın perşembe günü Ali Sami Yen’de 3-2’nin rövanşında konuk edeceği İsviçre ekibi FC Sion cephesinde yaşanan gelişmeler akıl alır gibi değil. UEFA sınavı öncesi Sion’lular inanılmaz önlemler aldı. İsviçre’de yayınlanan Le Matin gazetesi, takım yöneticilerinden Christian Constantin’in önceden İstanbul’a uçtuğunu ve takımın korunmasından yiyeceklerine kadar her şeyi bizzat belirlediğini yazdı. “Sloganlar atılacak, sahaya taş fırlatılacak. Bunlara hazırız. UEFA’nın gerekli uyarıları yaptığını umuyoruz. Her halükarda oyuncularımızdan birine zarar geldiği anda takımı sahadan çekeriz' diyen Constantin hiçbir şeyi şansı bırakamayacaklarını söyledi. Sion’un önlemleri ise çok dikkat çekiciydi:
* İsviçre Büyükelçiliği, takım uçağının VIP bölümüne inmesini ayarladı. Böylece oyuncular gümrükten geçmeyecek.
* Takımı kendi getirdikleri 10 ‘robocop’ polis koruyacak. Büyükelçilik de koruma sağlayacak.
* Kalınacak otelin iki katı da takım rahatsız edilmesin diye kiralandı.
* Soyunma odalarında tarama için gaz dedektörleri getirilecek.

412
GALATASARAY / Hakan ŞÜkÜr Son SÖzÜnÜ SÖyledİ...
« : 01 Ekim 2007, 18:02:49 »
‘Artık çok yıprandım’
Galatasaray'da sular durulmuyor... Kalli’nin disiplinsiz hareketleri nedeniyle Beşiktaş derbisi öncesinde Lincoln ile birlikte kadro dışı bıraktığı Hakan Şükür’ün, futbolu bırakma kararı aldığı iddia edildi. Karl Heinz Feldkamp ile dün yaklaşık 1 saat süren çok özel bir görüşme yapan Kral’ın, “Artık çok yıprandım. Uygun görürseniz futbolu bırakmayı düşünüyorum. Bundan sonra aileme daha fazla vakit ayırmak niyetindeyim' dediği öğrenildi. Alman hocanın, Milli oyuncunun bu sözleri karşısında hiçbir yorumda bulunmadığı, konunun yönetimle birlikte yapılacak zirve sonrası netlik kazanacağı bildirildi.

Sabri: Hatadan dönülsün
Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin’in, “Ceza sadece bu maçla ilgili. İkisi de yarın (bugün) takıma katılacak' sözlerine karşın, Hakan Şükür ve Cassio Lincoln dün sahaya inmeyip salonda çalıştı. Yönetim, Karl Heinz Feldkamp’ın arkasında dururken; futbolculardan Sabri’nin sözleri de çok tartışılacak cinstendi: “Hakan Şükür ve Lincoln bu takımın vazgeçilmezleri. Umarım bu hatadan dönülür.' Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise bu konuda ikiye bölündü. galatasaray.com’daki ankette yüzde 43.8’lik kesim ‘cesur ve doğru bir hamle’ derken; yüzde 43.9 ‘gereksiz bir risk’ şıkkını işaretledi. ‘Kabul edilemez bir hata’ diyenlerin oranı ise sadece yüzde 12.3...

413
G.Saray’ın turu geçmek için her türlü pisliğe başvuracağını, ancak kendilerinin de buna karşı önlemler aldıklarını söyleyen Constantin, "Şayet oyuncularıma en ufak bir şey atılırsa hiç tereddüt etmeden takımı sahadan çekerim" dedi.


GALATASARAY’ın önümüzdeki perşembe günü UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında konuk edeceği FC Sion’da inanılmaz bir paranoyak hava hüküm sürüyor. İsviçre ekibinin başkanı Christian Constantin, sarı kırmızılıların turu geçmek için her türlü pisliğe başvuracağını, ancak kendilerinin de buna karşı önlemler aldıklarını söyledi.

İsviçre’nin saygın gazetelerinden Le Matin’e konuşan başkan Constantin, geçmiş yıllarda oynanan Galatasaray-Neuchatel Xamax ve Türkiye-İsviçre maçlarında yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Biz milli takımımıza İstanbul’da neler yapıldığını unutmuş değiliz. Neuchatel’in yıllar önce Ali Sami Yen Stadı’nda yaşadıklarını da unutmadık. Bizi İstanbul’da ne gibi zorlukların beklediğini gayet iyi biliyoruz. Daha kura çekiminde Galatasaray ile eşleştiğimiz de Galatasaraylılar’ın bize aşağılayıcı gözle baktıklarını gördük" dedi.

10 koruma ile gelecekler

Galatasaray’ın turu atlamak için her türlü organize hareketi yapacağını öne süren FC Sion Başkanı Christian Constantin, sözlerine şöyle devam etti: "Ben saf birisi değilim. Türkiye’de karşılaşabileceğimiz olaylar için önlemlerimi aldım. 10 kişilik özel koruma ekibi tuttum. Korumalar İstanbul’da her an yanımızda olacak. Havalimanında gümrük işlemlerinde sorun yaşamamak için İsviçre Büyükelçiliği ile şimdiden temas kurduk. Bizim bu tutumumuzu paranoya olarak değerlendirenler çıkabilir. Ama kesinlikle öyle değil. Daha önce yaşanan olaylar bu şüphelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koyuyor. Şunu da açıkça söylemek isterim ki, şayet oyuncularıma sahada herhangi bir şey atılırsa hiç tereddüt etmeden takımı sahadan çekerim. Bunda son derece kararlıyım" dedi. Constantin, Galatasaray maçı için aldıkları diğer tedbirleri şöyle sıraladı:

Gaz dedektörü ile kontrol

1 Zehirlenme olasılığına karşı İsviçre’den gaz dedektörü getirilecek. Dedektörlerle maçtan önce soyunma odasında gaz kontrolü yapılacak.

Yiyecekler İsviçre’den

2 Yine zehirlenme olasılığı göz önünde bulundurularak FC Sion’un bütün yiyecek ve içecekleri İsviçre’den getirilecek. Futbolcular otelde su dahi içmeyecek.

Özel aşçı getirilecek

3 FC Sion kafilesinin yemeklerini İsviçre’den getirilecek özel aşçı pişirecek. Otel restaurantının hazırladığı hiçbir şey tüketilmeyecek.

Otelin iki katı kapatılacak

4 İsviçre ekibinin İstanbul’da konaklayacağı otelin en üst iki katındaki tüm odalar tamamen FC Sion takımına ait olacak. Bu katlara yabancıların girmesine izin verilmeyecek.

UEFA’ya, "Bizi koruyun" denildi

5 UEFA ile temas kurularak, geçmiş yıllardaki Galatasaray-Neuchatel Xamax ve Türkiye-İsviçre maçlarında çıkan olaylar hatırlatılıp özel önlem alınması istendi.

Olay çıkarsa çekilecekler

6 FC Sion takımı sahaya taş, çakmak, meşale gibi yabancı maddeler atıldığı taktirde hiç tereddüt etmeden sahadan çekilecek.

Neler olmuŞtu?

G.Saray, 9 Kasım 1988’de Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan karşılaşmada Neuchatel’i 5-0 yendi. Ancak, maç sırasında yardımcı hakem Jean Desseart’a ve yedek futbolcularına bozuk para atılmasını bahane eden İsviçre ekibi, UEFA’ya başvurdu.

16 Kasım 2005’te Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılan Türkiye-İsviçre A milli maçından futbolcularımızdan Alpay Özalan, Emre Belözoğlu ve antrenör Mehmet Özdilek, rakiplerine saldırdı. İsviçreliler de sert karşılık verince iki takımın oyuncuları arasında soyunma odası koridorunda kavga çıktı

414
KOTAMIN 3.955 GB OLMASI,OKUL VE HASTA OLMAM NEDENİYLE,TÜM BU SEBEPLER ÜST ÜSTE GELİNCE 3-4 GÜN SİTEYE GİREMİCEM.BUNU YAZMAMIN AMACI RÜTBEMİN GEREKTİRDİĞİ MESAJLARI BU SÜRE ZARFINDA YAZAMAYACAK OLMAMDIR.BİLGİNE HAMZA....

416
SERBEST BÖLGE / r
« : 26 Eylül 2007, 17:54:53 »
r

417
SERBEST BÖLGE / n
« : 26 Eylül 2007, 17:17:05 »
n

418
FORUM OYUNLARI / hangi ünlüyle birgün geçirmek isterdin?
« : 25 Eylül 2007, 23:32:15 »
ben barış akarsuyla  :'(

419
FORUM OYUNLARI / Modası Geçmez Dediginiz 5 Şey....
« : 25 Eylül 2007, 23:31:30 »
Bence
1) Aşk
2) internet
3) telefon
4) tuttugum Takım
5) Müzik

420
FORUM OYUNLARI / Üç harfin açılımı
« : 25 Eylül 2007, 23:30:46 »
arkadaşlar beğenmenizi umarım şimdi ben üç harf yazacağım ve alttaki onun açılımı kafadan atacak alttaki başka üç harf yazacak diğeri onun açılımını yapacak

örnek: TKB=temel kornaya bastı

RBT??