İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

421
erkekler iyi araba kullanır kadınlar trafik canavarıdır


422
Oyun gayet basit ben bir yiyecek ismi veriyorum ve alttaki onun resmini bulup koyuyor ve boylelikle yemeklere baka baka doyuyoruz kilo almiyoruz   

ilk yiyecegi ben söylüyorum :D

RAMAZAN PİDESİ ;D

423
FORUM OYUNLARI / şu anki ruh haLini 1 smileyle ifade et
« : 25 Eylül 2007, 23:27:21 »
ŞU AN HASTAYIM BU NEDENLE ÜZGÜNÜM  :(

424
FORUM OYUNLARI / Plakanın Ne Olmasını İsterdin ????
« : 25 Eylül 2007, 23:25:57 »
Arabanız olsa Plakanın ne Olmasını İsterdin...

425
GALATASARAY / ***İLKLERİN TAKIMI GALATASARAY***
« : 25 Eylül 2007, 23:21:18 »
Türkiye'nin İLK futbol takımı Galatasaray (1905)
* Dünya sıralamasında İLK 10'da 1. sıraya giren İLK Türk takımı.
* Devlet üstün madalyası alan İLK takım
* UEFA Kupası'nı hiç yenilgi almadan kazanan İLK ve TEK Türk takımı
* Süper Kupa kazanan İLK ve TEK Türk takımı (1 kez)
* Üç yıldızı alan İLK takım
* Türkiye Süper Ligi'nin İLK Şampiyonu
* Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Avrupa Kıtası'nı temsil eden İLK ve TEK Türk takımı
* Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final'e çıkan İLK ve TEK Türk takımı
* İstanbul Şampiyonluğu'nu kazanan İLK futbol takımı (1907-1908)
* Yurt dışında İLK galibiyet alan Türk futbol Takımı (1911)
* Yurt dışında Türkiye'yi temsil eden İLK futbol takımı (1911)
* Şampiyonlar Ligi'ne katılan İLK Türk takımı
* Uluslararası maçlarda kendi sahasında art arda EN çok galibiyet alan TEK Türk takımı (20 kez)
* Avrupa maçlarında galibiyeti, mağlubiyetinden çok TEK Türk Takımı
* Türkiye 1. Ligi'ni namağlup bitiren İLK takım (1985-86)
* EN fazla aralıksız şampiyon olan takım (4 kez)
* Yerli hocayla EN çok şampiyon olan takım (9 kez)
* EN fazla şampiyonluk yaşayan futbolcular Bülent (8 Kez), Suat, Arif (7 Kez)
* Bir sezonda EN fazla Avrupa kupa maçı oynayan takım (18 kez)
* Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'ne EN fazla katılan takım (6 kez)
* Şampiyonlar Ligi'nde EN fazla puan toplayan Türk takımı (10 puan)
* Türkiye Spor Yazarları Kupası'nı EN fazla kazanan takım
* Türkiye Kupası'nı EN fazla kazanan takım (14 kez)
* Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı EN fazla kazanan takım (10 kez)
* Avrupa'da 1 sezonda EN fazla puan toplayan takım. (17 maç 34 puan)
* Avrupa'da, bir sezonda Avrupa kupalarında EN fazla galibiyet alan takım (11 kez)
* Bir sezonda Avrupa kupalarında EN fazla gol atan takım (35 gol)
* Deplasmanda aralıksız EN fazla yenilmeyen takım (40 kez)
* Bir sezonda EN fazla maç yapan takım (59 kez)
* Avrupa kupalarında EN çok tur geçen Türk takımı. Bir sezonda EN fazla maç yapan futbolcu (HAKAN ŞÜKÜR - 54 maç 4697 dakika)
* Avrupa kupalarında EN fazla maç yapan Türk takımı
* Türkiye liglerinde bir sezonda EN fazla gol atan takım (62-63 sezonu 105 gol)
* Türkiye liglerinde EN çok resmi kupa kazanan takım (56 kupa)

426
GALATASARAY / Galatasaray'in İsmİ Nasil DoĞdu
« : 25 Eylül 2007, 23:19:17 »
Kulübün adının Gloria (Zafer) ya da Audace (Cesaret) konulması yolunda görüşler ortaya atılmışsa da sonuçta Galatasaray olması kararlaştırılmıştır. Araştırmacı Cem Atabeyoğlu, Galatasaray adının, yaptığı ilk maçta Rum ekibini 2-0 yenerken, seyircilerin onlardan "Galata Sarayı Efendileri" diye söz etmelerinden doğduğunu yazar. Bunun üzerine kurucular da ismi benimserler ve "Adımız Galata Sarayı olsun" derler. Ve Galatasaray ismi ortaya çıkar

427
GALATASARAY / Provalar başlıyor...
« : 25 Eylül 2007, 23:17:48 »
Galatasaray'da derbi provaları bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlıyor.
25.9.2007


Galatasaray’da derbi provaları bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlıyor. Kasımpaşa galibiyetinin ardından oyuncularına 1 gün izin veren Kalli, önümüzdeki 2 gün boyunca; savunma, orta saha ve forvet hattını ayrı ayrı çalıştırıp, sonraki idmanlarda çeşitli taktik varyasyonları deneyecek. Tecrübeli hoca, maçın seyircisiz oynanacak olması nedeniyle takımını bir kez daha uyaracak.
Organize işler bunlar!
Sezon başından beri gerek defanstaki oyuncularının performansı, gerekse kalecilerinin tecrübesizliği nedeniyle sık sık eleştirilen Galatasaray savunması, ligin 6. haftası itibariyle, sadece 2 gol yiyerek, önemli bir başarı elde etti. Bir maçı eksik aSivasspor ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı konumuna gelen Cim Bom, aynı zamanda ligin en çok gol atan takımı.

428
GALATASARAY / Arda derbide oynuyor.....
« : 25 Eylül 2007, 23:17:20 »
A Milli Takım'ın 8 Eylül'de Malta ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan genç yıldızın, önümüzdeki cumartesi günü yapılacak Beşiktaş karşılaşmasında oynayabileceği açıklandı.

Malta maçı sonrası yapılan ilk kontrollerde 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Arda, kendisine verilen tedavi ve çalışma programını yerine getirince, beklenenden daha kısa sürede iyileşti.

Genç futbolcuyu dün kontrolden geçiren Galatasaray Kulübü doktorları, Beşiktaş derbisinde oynayabileceğini müjdelediler. Bu arada sakatlıkları nedeniyle önceki günkü Kasımpaşa maçında oynamayan Nonda ve Servet'in de Beşiktaş karşısında forma giyebileceği bildirildi. Öte yandan, Kasımpaşa maçı sonrası 1 gün izin verilen sarı kırmızılı futbolcular, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına bugün başlayacak.

429
GALATASARAY / 'Seyrantepe 720 günde bitecek'
« : 25 Eylül 2007, 23:16:55 »
Eren Talu, TOKİ tarafından gerçekleştirilen Seyrantepe ihalesini Eren Talu-Alke Ortak Girişim Grubunun kazanması ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, çok uzun ve zorlu bir yolun sonuna geldiklerini, ancak bunun yeni ve daha önemli bir sürecin başlangıcı olduğunu belirtti.

Seyrantepe stadını zamanında, mükemmel bir şekilde tamamlayacaklarını ifade eden Talu, ihalede son tekliflerin verilmesinin ardından, hem TOKİ'nin hem Galatasaray'ın hem de kendilerinin 'kamu yararını' gözeterek TOKİ'nin alacağı gelirin artırılması amacıyla görüşmeler yaptıklarını vurguladı.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın sıkı bir pazarlıkçı olduğunu belirten Talu, bu işin sonunda hem devletin, hem de milletin kazanacağını, bu nedenle hiçbir fedakarlıktan ve zorluktan kaçınmadıklarını kaydetti.

Talu, Bayraktar'ın kendine has üslubu ile ciddi bir pazarlık stratejisi yürüttüğünü ve bunun sonunda kamuoyu yararına istenilen sonucun ortaya çıkmasından mutluluk duyduğunu belirtti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın da sürecin her safhasında olumlu bir çaba içinde olduğunu ifade eden Eren Talu, bir Galatasaraylı olarak kulübün de bu işten kazançlı çıkmasını istediğini vurguladı. Talu, 'Hem kamu yararına yapılan, hem de Galatasaray için büyük önem taşıyan böyle bir ihalede teklif vermek çok ciddi bir iş. Bu sorumluluğun bilincindeyim, böyle sonuçlandığı için mutluyum' dedi.

SEYRANTEPE 720 GÜNDE TAMAMLANACAK
Verilen bilgiye göre Seyrantepe arazisi üzerinde yapılacak ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 49 yıllığına Galatasaray Spor Kulübüne devredilecek olan stadyumun inşaatının tamamlanması için 720 günlük bir süre bulunuyor. Bu sürenin dolmasından 120 gün önce Ali Sami Yen Stadyumu (Mecidiyeköy) arazisi üzerinde yeni projenin inşaatına başlanabilecek. İhale sonucuna göre, TOKİ ile Eren Talu arasında 15 gün içinde sözleşme imzalanması bekleniyor. Bu arada açıklamada, Talu'nun 'Özhan Canaydın'a söz verdim, stat 2009-2010 sezonuna yetişecek' sözleri de hatırlatıldı.

430
GALATASARAY / Aslan Olacak Çocuk!
« : 25 Eylül 2007, 23:16:30 »
Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı Ankaraspor'a kiralayan Galatasaray'ın, Başkent ekibinden önümüzdeki sezon için aldığı Özer Hurmacı, bir yandan takımının başarısı için mücadele ediyor diğer taraftan İstanbul'a gelmeyi bekliyor.
Hayatı adeta roman gibi olan Özer doğumundan 9 ay sonra babasını kalp krizi yüzünden kaybetmiş. Annesi her türlü zorluğa karşı tek başına bakmış, üzerine titremiş 7 kardeşin arasındaki en küçük çocuğuna. 5 yaşında Almanya'da futbola başlamış. İlk transferini 12 yaşında Türkgücü Kassel'e 3 bin mark veren Bauntal'a geçerek yapmış. Başkent ekibinin 7500 euro ödeyerek Alman ekibinden kadrosuna kattığı Özer, gelecek yıl ise 1.5 milyon bonservis bedeline karşılık prensip anlaşmasına varılan sarı - kırmızılı takımın başarısı için ter dökecek. Ancak onun asıl amacı kendisini bin bir fedakarlıkla bugünlere getiren annesini çalıştırmadan, rahat bir hayat sunmak.


Almanya'yı reddetti

Dayısı olan Trabzonspor'un eski oyuncusu Lemi Çelik ile eniştesi Sadi Tekelioğlu, 17 yaşındayken genç yeteneği ilk önce bordo - mavili ekibe önermiş. Ancak Özer, Karadeniz temsilcisinin PAF takımda oynama talebini reddederek o dönemde Samet Aybaba'nın çalıştırdğı Ankaraspor'da Süper Lig'e adım atmış.
Yetenekli oyuncu, Galatasaray forması giyecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek ilginç açıklamalar yaptı. Cim-Bom'da kendini kabul ettirerek Milli Takıma seçilmek istediğini kaydeden Özer şunları söyledi:
"Hakan Şükür gibi bir rekortmen ve Lincoln gibi bir yıldızla oynayacak olmak büyük şans. Kendime çok güvendiğim için Galatasaray'da forma şansı bulacağıma inanıyorum. Hedefim Galatasaray'da kendimi kabul ettirip daha sonra üst düzey bir Avrupa kulübünde futbol yaşantımı sürdürmek. A Milli Takım için şans da bekliyorum."
Almanya'nın teklifini geri çevirdiğini de belirten Özer, "İstiklal Marşı'nı her dinlediğinde tüyleri diken diken olan bir insan başka milli takımlarda nasıl forma giyebilir" diye konuştu.


431
GALATASARAY / Ümİt Karan: O Gol İÇİn Hep ÇaliŞtim!..
« : 25 Eylül 2007, 23:15:57 »
Galatasaray’ın tecrübeli yıldızı, "Antrenmanlarda hep böyle vuruşlarla goller atmayı deniyorum. Topa böyle vurmayı ve estetik goller atmayı çok seviyorum" dedi.

GALATASARAY’da ve Süper Lig’de haftaya damgasını vuran isim Ümit Karan oldu. Onun Kasımpaşa’ya attığı röveşata golü, uzun süre dillerden düşmeyecek. Hele tecrübeli golcümaçta bir penaltıyı kaçırıp, öylesine nefis bir vuruşla jeneriklere geçecek golü yapınca gündemin ilk sırasına oturdu. Ümit de attığı nefis gol için mütevazı konuşmadı ve o harika vuruşun sürekli çalışmanın ürünü olduğunu söyledi. Yıldız futbolcuşöyle dedi:

"O golün güzel olmasından ziyade 3 puanı getirmesi beni daha çok sevindirdi. Çünkü o vuruşun anlamını ikiye katladı. Eğer Kasımpaşa maçından 1 puanla ayrılsaydık, ben de kendimi daha fazla suçlardım. Ama penaltı kaçırdığımda da ilk yarı bittiğinde de Kasımpaşa’yı yeneceğimize inanıyordum. Attığım en güzel ve anlamlı gollerden biriydi. Bu tip goller atmaktan büyük keyif alıyorum. Antrenmanlarda hep böyle goller atmak için çalışıyorum. Topa böyle vurmayı ve estetik goller atmayı çok seviyorum. Futbol bence bir şov. Ben de bu şovun parçası olduysam ne mutlu."

İlk yarıda değerlendiremediği pozisyonlar yanında bir de penaltı kaçırınca eleştiri oklarının hedefi olacakken, röveşata golüyle hem kendini hem de takımını kurtaran Ümit, "Her penaltı gol olacak diye bir kural yok. Evet, futbolda penaltı kaçıyor. Ben de bunu kaçıran ne ilk ne de son oyuncuyum. Neden herkes, bu konuyu bu kadar büyüttü anlamadım" dedi ve şöyle devam etti:

"Demek ki, o golü atmasam herkes üzerime gelmeye çalışacaktı. Kimse unutmasın ki, o penaltıyı gole çevirmeyi ben herkesten daha çok isterdim. Ümit, penaltıcı değil, hep kaçırıyor diyenler açıp arşive baksınlar. Geçen sene G.Saray’da kullandığım iki penaltıyı da gol yaptım."

Shabani Nonda’nın transfer edilmesiyle bir anda kendisini yedek kulübesinde bulan ancak Kasımpaşa karşısında forma şansı bulan tecrübeli futbolcu, "Takımın patronu Feldkamp. Onun kararlarına her zaman saygımız var. Çünkü Feldkamp, kim iyiyse sahaya sürer. Bu yüzden yedek kalmayı kafama takmıyorum. Hep sahada olacaksın diye bir kural yok. Sonuç olarak Nonda, Hakan ve ben iyi bir 3’lü olduk ve bunu devam ettireceğiz" diye konuştu.

Ümit, hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisiyle ilgili de "Derbiler her zaman farklı geçer. Ama bu kez daha da farklı. Çünkü ilk kez seyircimiz olmadan bir derbi oynayacağız. Şampiyonluktaki en büyük rakibimizi devirirsek bu bizi daha da güçlü kılar. Rakiplerimizin önünde olmak güzel bir duygu. Takımın havası çok iyi ve bunu sürdürmek istiyoruz" dedi

432
Chevanton İspanyol basınına, "Türkler'in tekliflerini kabul etmeyerek büyük hata yaptım" dedi.



TRANSFER sezonunun son günlerinde adı Galatasaray'la anılan Ernesto Chevanton, İspanyol basınına yaptığı açıklamada pişmanlığını dile getirdi. Uruguaylı yıldız, Ağustos ayında Sarı-Kırmızılılar'dan teklif aldığını belirterek, "Sevilla'da mutlu olduğum için önerilerini geri çevirmiştim. Fakat şimdi şartlar değişti. Galatasaray'a gelmediğim için çok pişmanım. Umarım Ocak'ta Türkiye'ye gelirim" dedi.