İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

637
OMFFC 209 / GENEL KURALLAR
« : 13 Eylül 2007, 18:16:39 »
TURNUVALARDAKİ GENEL KURALLAR ;

1. KENDİ SAHANDAN Q+W KULLANMAK YASAKTIR(A SERBEST),
2. ROKET ŞUT A+D YASAK,
3. MAÇLARDA FAULLU OYNAMAK YASAK,
4. SANTRADA BAŞLAR BAŞLAMAZ GERİYE TEK BİR PAS ATMAK MECBURİ,
5. KORNERDEN DİREK GOL ATMAK KESİNLİKLE YASAK,
6. KALECİDEN UZUN TOPLA GOL ATMAK YASAK(Q+W,"A").

638
OMFFC 209 / TURNUVA ÖDÜLLERİ
« : 13 Eylül 2007, 18:14:50 »
OYUNSİTENİZ OMFFC TURNUVALARI ÖDÜLLERİ ;


TURNUVA BİRİNCİSİNE

+ 10 REP PUAN

____________________________________________________

TURNUVA İKİNCİSİNE

+ 5 REP PUAN
____________________________________________________

639
OMFFC 209 / SOHBET BÖLÜMÜ
« : 13 Eylül 2007, 18:12:57 »
OYUNSİTENİZ 209. MİNİ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI  [ OMFFC 208 ] İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .

NOT : OMFFC 209 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR

640
OMFFC 209 / KAYDINIZI BURADAN YAPINIZ
« : 13 Eylül 2007, 18:11:36 »

FİFA 07 OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP 209 [ OMFFC 209 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBEST OLDUĞUNDAN ÖTÜRÜ TAKIM ADI YAZMANIZA GEREK YOKTUR . TÜM KATİLİMCİLARİMİZA BAŞARİLAR DİLİYORUM


^^ NİCK ^^

^^ MSN ^^



NOT : OYUNSİTENİZ MİNİ FAST FUTBOL CUP [ OMFFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE MİNİ FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BELİRLİ SAAT DİLİMLERİ İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM

641
SERBEST BÖLGE / s
« : 13 Eylül 2007, 15:15:10 »
s

642
SERBEST BÖLGE / as
« : 13 Eylül 2007, 14:48:54 »
as

644
MAGAZİN HABERLERİ / Sürpriz aşk belgelendi
« : 12 Eylül 2007, 00:43:41 »
Son dönemde magazin dünyasının ünlü isimleriyle yaşadığı aşklarla gündeme gelen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın adı CHP milletvekili İnal Batu’nun kızı Pelin Batu ile anılıyordu. Ahmet Hakan’ın evinde görüldüğü iddia edilen Pelin Batu, bu haberlerin çıkması üzerine ilişkisini inkar ederek “Böyle bir şey yok, dava açacağım” demişti. Ancak Ahmet Hakan ve Pelin Batu, önceki akşam Asmalımescit’deki Yakup Restoran’da ilk kez objektiflere yakalandı..!!


645
Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı'nın oynadığı, "Menekşe ile Halil", cuma akşamı ekrana gelen ilk bölümüyle Türkiye'yi ekran başına kilitledi.


Kanal D'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı'nın oynadığı, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini de Uluç Bayraktar'ın yaptığı yeni dizisi "Menekşe ile Halil", cuma akşamı ekrana gelen ilk bölümü Türkiye'yi ekran başına kilitledi. Berlin'de başlayıp, İstanbul'a sürüklenen imkansız bir aşkın anlatıldığı ve bu aşkın içinde büyük bir kaçışın yaşandığı dizi, izleyicilerden tam not aldı. Sürükleyici hikayesiyle daha ilk bölümden ekranların yeni gözdesi olmayı başaran "Menekşe ile Halil", Tüm Kişiler'de yüzde 5,3 reyting ve yüzde 22,4 izlenme payı ile birinci oldu.
__________________

646


Kurtlar Vadisi Pusu İçin Geri Sayım Başladı. Efsane Kaldığı Yerden Devam Ediyor, Uzun Zamandır "Kurtlar Vadisi Pusu Ne Zaman Başlıyor" Sorusu Gündemi Meşgul Etmekteydi. 20 Eylül de Kurtlar Vadisi Günün de, Kurtlar Vadisi Saatinde...


647
Şenay Düdek, Bir Dilek Tut yarışması boyunca büyük destek verdiği Mutlu tarafından nasıl atlatıldı? Düdek, dün gece Star’da ’Mutlu sabah Fox TV’de olacak’ dedi, ancak Mutlu bugün Star’da idi...

Star TV’de Cenk Eren ve Gül Saygı’nın sunduğu ’Bir Dilek Tut’ yarışmasında jüri üyeliği yapan Şenay Düdek, yarışmanın başından itibaren gözleri görmeyen ve kimsesiz olan Mutlu’ya büyük bir destek verdi. Her programda Mutlu’dan bahseden, ağlayan, ekranları başındakilerin duygularını kabartan Şenay Düdek, diğer yarışmacıları neredeyse görmezden gelmişti.

Düdek’in büyük destek verdiği Mutlu, yarışmayı birinci bitirerek bir ev sahibi oldu. Şenay Düdek, dün akşamki finalde Mutlu ile ilgili evli bir erkekle aşk yaşıyor iddialarını ortaya atanlara kızmış ve bunun yarışma ile ilgili olmadığını söylemişti. Şenay Düdek, Mutlu’nun tüm bu iddiaları Fox TV’de bu sabah yayınlanacak olan Dobra Dobra programında yanıtlayacağını açıklamıştı.

Ancak Mutlu, bugün Fox TV’de değildi. Şenay Düdek, Mutlu’nun rahatsızlığı nedeniyle programa katılamadığı açıklaması yaptı.

Ancak Mutlu, aynı saatlerde Star TV’de yayınlanan ’Orada Neler Oluyor’ programında canlı yayına katılmıştı.

Mutlu, belki de evi kazanmasında en büyük desteği aldığı Şenay Düdek yerine, kendisi hakkında final öncesinde iddiaların ortaya atıldığı programı seçmişti.

648

Mtv ödül töreninde yaptığı şovun çıkışında arabasına binerken iç çamaşırsız yakalanan Britney Spears yine bir skandala imza attı.