İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

661
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ / YÖNETİCİLİK BAŞVURUSU
« : 10 Eylül 2007, 22:39:49 »
YENİ SİSTEME GÖRE YÖNETİCİLİK GÖREVİNİ İSTİYORUM.

662
SERBEST BÖLGE / r
« : 10 Eylül 2007, 20:38:20 »
r

663
OMFFC 205 / YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
« : 10 Eylül 2007, 19:33:18 »

OYUNSİTENİZ 205. FİFA 07 MİNİ FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!



HANZER - MUMI

VİDEOOM - BİG SEXY

664
SERBEST BÖLGE / n
« : 10 Eylül 2007, 18:24:30 »
n

665
GALATASARAY / Kalli'nin keyfi kaçtı
« : 10 Eylül 2007, 15:27:44 »
Kalli'nin keyfi kaçtı

Alman hoca, Sabri ve Arda'nın yerine alternatif arayışına girdi.


Milli Takım'a giden oyuncularına, "Sizden tek isteğim sakatlanmadan dönmeniz" tenbihinde bulunan Feldkamp'ın korktuğu başına geldi. Sabri ve Arda'nın uzun süre oynayamayacaklarını öğrenen Alman çalıştırıcı, "Hem Milli Takım hem de bizim için kayıp" yorumunu yaparken, vakit geçirmeden alternatif arayışına başladı. Kalli'nin 
Sabri'nin yokluğunda Uğur'u sağ beke koyup, sağ kanatta Hasan Şaş ya da Barış'a şans vermesi bekleniyor. Arda'nın yerine ise sol kanatta Carrusca'ya gün doğdu.

666
GALATASARAY / Lincoln'ün Hayat Felsefesi
« : 10 Eylül 2007, 15:25:18 »
 
Lincoln'ün hayat felsefesi "Dürüst ol!"


Galatasaray''ın Schalke 04'ten transfer ettiği Lincoln, kendisine ait internet sitesinde hayranları ile yaptığı söyleşide çok ilginç açıklamalarda bulundu. Hayat felsefesini 'dürüstlük' üzerine kurduğunu vurgulayan süper 10 numara, 2001'de Kaiserslautern'de oynarken mutlu olmadığını ve bu sırada geçirdiği bir sakatlığın ardından futbolu bırakma tehlikesi 
ile karşı karşıya kaldığını vurguluyor. Lincoln, bir süre ülkesi Brezilya'da dinlendikten sonra 2004'te Schalke'ye gelerek kariyerinin en parlak günlerini yaşamaya başlar.



667
GALATASARAY / Adalede kanama
« : 10 Eylül 2007, 15:23:09 »
Adalede kanama


Sağ ayak üst adalesinde kanama olan Arda'nın futbola dönmesi 1 ayı bulabilecek. 


668
GALATASARAY / Kemikte kırık
« : 10 Eylül 2007, 15:22:52 »
Kemikte kırık


Kuyruk kemiğinde kırık olduğu belirlenen Sabri, yürümekte bile zorlanıyor. 



669
GALATASARAY / Çifte kayıp
« : 10 Eylül 2007, 15:22:36 »
Çifte kayıp


Cimbom'a Milli Takım'dan kötü haber. Ay-yıldızlı ekibin önceki akşam Malta ile yaptığı maçta sakatlanan Sabri ve Arda'nın uzun süre sahalardan uzak kalacakları açıklandı. Macaristan maçının kadrosundan çıkarılan iki oyuncuyu dün kontrolden geçiren sarı-kırmızılı kulübün doktoru Murat Çevik; Sabri'nin 6-8 hafta, Arda'nın ise en az 2 hafta oynayamayacağını 
ifade etti.

ARDA'NINKİ UZAYABİLİR
Çevik, Sabri'nin kuyruk kemiğinde kırık olduğunu belirterek, "Bu futbolcunun 6-8 hafta sahalardan uzak kalabileceğini tahmin ediyoruz" dedi. Arda'nın ise sağ bacak üst adalesine darbe aldığını ve 2. derecede kanaması olduğunu kaydeden Çevik, bu oyuncunun da en iyi ihtimalle 2 haftada sahalara dönebileceğini, bu sürenin 3-4 haftaya kadar çıkabileceğini vurguladı.


670
GALATASARAY / Ramazan korkusu
« : 10 Eylül 2007, 15:22:17 »
Ramazan korkusu

Sarı-kırmızılı takımın, son 6 sezonda 28 puan kaybetmesi Feldkamp'ı endişeye sürükledi.


Olumsuz Etkiliyor
Ramazan ayının başlamasına kısa bir süre kala sarı-kırmızılı ekibi bir telaş aldı. Turkcell Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ve liderliğe yerleşen Galatasaray, futbolcuların performansının düşmesi nedeniyle oruç ayında kaybettiği puanlarla biliniyor. Son 6 sezona bakıldığında ligde 22 maçta, 11 galibiyet, 
5 beraberlik alan Cimbom, 6 kez sahadan mağlubiyetle ayrılırken, topladığı 38 puana karşılık tam 28 puanı da sahada bıraktı.

Toplantı Yapacak
Galatasaray, bu ramazan ayında da 2'si UEFA (Sion) olmak üzere 6 maça çıkacak. 13 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında ligde Konya, Kasımpaşa (D), Beşiktaş ve Kayseri (D) ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekibin, ramazandaki puan kayıplarını bilen Kalli, Milli Takım dönüşü oyuncularıyla toplantı yapacak. Alman hocanın, oruca karşı olmadığı ancak en azından maç günü ve öncesinde oruç tutulmamasını isteyeceği belirtiliyor.


671
GALATASARAY / G.Saray'a geliyorum
« : 10 Eylül 2007, 15:21:07 »
G.Saray'a geliyorum


Newcastle United'lı Emre Belözoğlu'ndan Galatasaraylıları heyecanlandıracak haber... İngiltere'nin The Sun gazetesine açıklamalarda bulunan milli futbolcu Emre, "Galatasaray'a dönmek istiyorum. Beni transfer etmeye uğraşıyorlar" derken, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat da bu gelişmeyi doğruladı, Emre ile anlaştıklarını dile getirdi.

Sarı-kırmızılı 
takımın teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın da milli futbolcunun alınması için yönetime onay verdiğinin altı çiziliyor. Bu gelişmelerden sonra Emre'nin ocak ayındaki ara transfer döneminde Galatasaray'a gelmesinin beklendiği belirtildi. Emre Belözoğlu, İnter'de top koştururken, 2005'te 5.7 milyon euro'ya İngiliz ekibine transfer olmuştu.

672
GALATASARAY / FOTOMAÇ'IN BUGÜNKÜ MANŞETİ!!10.09.07
« : 10 Eylül 2007, 15:20:33 »
Büyük buluşma


Sarı-kırmızılıların, Middlesbrough'da Southgate tarafından yedeğe çekilen ve bu yüzden İngiltere'de mutsuz günler geçiren Tuncay Şanlı'ya "Ocak ayında seni Galatasaray'da görmek isteriz. Bunun için her türlü fedakârlığı da yapmaya hazırız" dedikleri belirtildi. Milli futbolcunun ise sarı-kırmızılı takımın yöneticilerine teşekkür ederek, "Eğer hocam, 
ilerleyen haftalarda da beni yedek kulübesinde tutursa o zaman teklifinizi değerlendiririm" dediği öğrenildi

GALATASARAY ÇOK KARARLI
Galatasaraylı yöneticilerin, Malta ve Macaristan milli maçları için Türkiye'ye gelen Tuncay Şanlı ile gizli bir görüşme yaparak transfer teklifinde bulundukları iddia edildi. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticilerinin, Mido'nun transferinden sonra Middlesbrough'nun hocası Southgate tarafından yedeğe çekilen Tuncay Şanlı'ya "Sen Middlesbrough gibi bir takımda yedek kulübesinde oturacak futbolcu değilsin. Ocak ayında seni Galatasaray'da görmek isteriz. Bunun için de her türlü maddi fedakârlığı da yapmaya hazırız" dedikleri ifade edildi.

ÖNCELİK FENERBAHÇE'NİN
Tuncay Şanlı'nın da Galatasaraylı yöneticilere "Teklifiniz gurur verici. Ama benim öncelikli hedefim İngiltere'de başarılı olmak ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek. Eğer ilerleyen haftalarda da maçlara ilk 11'de çıkamazsam o zaman Türkiye'ye dönmek için teklifinizi değerlendiririm. Ama Fenerbahçe'nin de kapılarının bana her zaman açık olduğunu biliyorum. Oradan bana "Geri dön" çağrısı gelirse, öncelikle beni Tuncay Şanlı yapan Fenerbahçe kulübüyle görüşürüm. Fenerbahçe olmazsa Galatasaray'a "Hayır" demem" dediği öğrenildi.