İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ***ALfoNSo***

529
MAGAZİN HABERLERİ / "Zayıf Kadınlar İstek Uyandırmaz"
« : 17 Eylül 2007, 15:47:24 »
Moda dünyasında sıfır beden tartışması devam ederken, eski manken Deniz Akkaya konuyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu:

"Zayıf kadınlar insanda istek uyandırmaz. Erkeklerin zayıf kadınlarla seks yapmak istediklerine de inanmıyorum. Erkekler, etine dolgun kadınlardan hoşlanır."

530
MAGAZİN HABERLERİ / Özel fotoğrafları yakarım !
« : 17 Eylül 2007, 15:46:22 »
Fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı, Müzeyyen Senar ve Elizabeth Hurley ile gerçekleştirdiği çekimleri ilk kez Kelebek’le paylaştı.

Özellikle Senar çekimlerini yere göğe sığdıramayan ünlü fotoğrafçı, "Bu iki önemli isimle çekim yapmak çok keyifli bir şeydi. Ama Müzeyyen Senar’ın fotoğrafları beğenmesi, benim için her şeyden daha önemli" diyor.

n Elizabeth Hurley ile Çeşme’de bir çekim yaptınız. Biraz bu çekimden söz eder misiniz?

- Elizabeth ile hem kendi adını taşıyan plaj kıyafetlerinin 2008 katalog çekimlerini yaptık hem de Avusturya’daki dergilerde yayınlanmak üzere özel bir çekim gerçekleştirdik. Uzun zamandır bu çekim için görüşüyorduk zaten...

n Neden Çeşme?

- Aslında bu çekimler İngiltere’de yapılacaktı. Fakat ben yurt dışında çok mutlu olmuyorum. Bir de o tarihlerde Çeşme’de çok yakın bir arkadaşımın düğünü vardı. O düğünü bırakıp gidemezdim. Bunu Elizabeth’le paylaştım, o da sürpriz yapıp benim bulunduğum yere, yani Çeşme’ye geldi. Beş gün süren keyifli bir çekime imza attık.

n Bu çok keyifli bir şey olsa gerek; yani dünyaca ünlü bir isim sizinle çekim yapabilmek için sizin şartlarınıza uyuyor.

- Evet, keyifli bir durum. Ama Elizabeth fotoğraf çekimlerini üç kişiyle yapıyor. Bu üç kişiden biri olmak, heyecanlı bir durum tabii ki. O benimle çalışmak istedi, İngiltere’ye gidemeyeceğim için sürpriz yapıp ailesi ve 20 kişilik ekibiyle buraya geldi. Ne dediysem yaptı. Bunlar hoş şeyler.

n Bildiğim kadarıyla çekimlerde sizin kurallarınız geçerlidir. Karşınızdakinin işinize karışmasına izin vermezsiniz. Bu kurallar dünya starları için de geçerli mi?

- Tabii ki. Mesela geçen çekimde biraz gerilmiştik. O başka bir şey istemiş, ben de "Mümkün değil" demiştim. Bu kapris falan değil. İyi iş yapabilmem için her şeyi kontrol altında tutmam lazım.

n Bu ve bunun gibi yurtdışı çekimlerinden iyi para kazanıyor musunuz?

- Evet. Bir kere telif hakkım var. n Elizabeth Hurley, Türkiye’den nasıl ayrıldı?

- Çok keyifli geldi, öyle de ayrıldı. Eşi ve oğlu yanındaydı. Alaçatı’da bir arkadaşımın evinde konakladı. Çok güzel ağırlandı. Giderken "Bir dahaki çekimi de burada yapalım" dedi.

n Çeşme diye yazacak mı fotoğrafların altında? Çünkü ülke tanıtımına da katkısı olur bu işin...

- Tabii ki yazacak. Hatta Elizabeth kendi eliyle kağıtlara yazdı "Turkey, Cesme 2007" diye...

n Nihat Odabaşı fotoğraf sanatına ne kattı?

- Türkiye’de fotoğrafçılığa saygı duyulmasını öğrettiğimi düşünüyorum. Arka plandaki fotoğrafçının ön plana çıkabildiğini gösterdim.

n Diyelim ki Gülben Ergen, size değil de bir başkasına fotoğraf çektirdi. Buna bozulur musunuz, yoksa yeni isimlerin çıkmasından mutlu mu olursunuz?

- Kalbim kırılır ama bozulmam. Ben çalıştığım insanları çok sahipleniyorum.

n Sanatçıların, "Aman Nihat ne der" deyip başka birine gidememe ya da sizden çekinme durumu yok yani...

- Benim hayatımda insanları cezalandırmak diye bir şey yok. Benim öyle açık saçık tehlikeli kareleri kasaya atmak gibi huylarım da hiçbir zaman olmadı, olmayacak.

n Peki... Gelelim Müzeyyen Senar fotoğraflarınıza. Bu fotoğrafları Müzeyyen Hanım felç geçirmeden birkaç gün önce çektiniz. Nasıl bir araya geldiniz?

- Müzeyyen Senar ile çalışmayı zaten çok istiyordum. Bir gün kızı Feraye geldi ve "Annem için fotoğraf çektirmek istiyoruz. Bütçeniz nedir?" diye sordu. Ben de böyle bir şeyin söz konusu bile olmayacağını söyledim. Müzeyyen Hanım benimle çalışmak isteyecekti ve ben ondan para alacaktım; bu mümkün değil. Randevulaştık ve İstanbul’daki Film Sokağı’nda buluştuk. Karşımda dağ gibi, müthiş enerjili bir kadın duruyor. İlk başta çekindiğim için yanına gidemedim. Sonra bana saçını nasıl istediğini söyleyip, ardından da vücudunu gösterdi ve "Bak bak, Arko’yla oldu bunlar" diye bombayı patlattı. Çok neşeli, esprili bir kadın.

n Kaç saat çalıştınız?

- 5 saat kadar çekim yaptık.

n Sizinle çalışmayı kendisi mi istemiş?

- Kızı Feraye, annesine sürpriz yapmak istemiş. Ben fotoğrafları hastalığından önce çektim ve Feraye’nin ya da kendisinin izni olmadan bunları kimseye vermedim. Bu fotoğraflar yaklaşık 5 aydır bende duruyor. Yoğun bakımdan önce ilk söylediği "Şu çocuğa söyleyin, delirtmesin beni de fotoğrafları versin. Mendil salladığım fotoğrafları görmedim, özellikle onları istiyorum" demiş. Hastaneden çıktıktan sonra fotoğraflar apar topar yapıldı, bastırıldı ve İzmir’e, evine gönderildi. Daha fazla istedi, onlar da gitti. Demek ki çok beğendi. Onun beğenmesi de beni çok mutlu etti.

n Şimdi bu fotoğrafları bizimle paylaşıyorsunuz. Ona moral vermek mi istiyorsunuz?

- Öncelikle şunu söylemek isterim ki, Müzeyyen Hanım’ı çekmek kariyerim için değil ama kalbim için çok önemliydi. Bu kareler ne basında yer aldı, ne bir maddi gelir beklendi. Fotoğrafların şimdi yayınlanmasını istememin sebebi, moralsiz olduğu şu günlerde kendini en güzel haliyle gazetelerde görmesini istemem... Eminim sağlığına tekrar kavuşacaktır. Tekrar en mutlu günlerine dönecektir.

n Bir tarafta Müzeyyen Senar, diğer tarafta Elizabeth Hurley... Bunlar her fotoğrafçının rüyalarını süsleyen çalışmalardır herhalde...

- Benim için çok keyifli bir şey. Ama Müzeyyen Senar’ın fotoğrafları beğenmesi, her şeyden daha önemli.

Ben de sergi açacağım

n Nihat Bey, neden Okan Bayülgen’in yaptığı gibi farklı bir çekim yapıp, sergi açmayı denemiyorsunuz?

- Bu sezon teslim etmem gereken işleri bitirir bitirmez, iki yıl gibi ciddi bir ara vereceğim ve hayatımda hep hatırlamak istediğim işi yapacağım. Çektiğim fotoğraflar, sezon geçtikten ya da yeni albüm çıktıktan sonra çöpe atılıyor, tekrar kullanmıyorlar. O yüzden, yıllardır biriktirdiklerimi yansıtan bir fotoğraf sergisi açmak istiyorum.

Dekolte pozları bahçemde yakardım

n Birçok ünlünün istemeden verdikleri dekolte pozlar da yansımıştır objektifinize. Onları nerede saklıyorsunuz?

- Hepsini yok ederim.

n Bu hırsıza karşı bir önlem mi?

- Evet.

n Nasıl yok edersiniz?

- Film çekerken, onları makasla paramparça eder, sonra belirli günlerde bahçemde yakardım. Şimdi dijitaller var, onları da hemen siliyorum. Hiçbir bilgisayarda bu fotoğraflar kalmaz. Özel olan fotoğraflar da bir DVD’ye yüklenir, kişiye gönderilir, bizde de çöpe atılır. Arşivimde hiçbir özel işi tutmam. Bir sürü mankenle özel çekimler yaptık. Hepsi çöp, hepsi yok oldu.

531
MAGAZİN HABERLERİ / Yuva yıkan fotoğraf !
« : 17 Eylül 2007, 15:45:39 »


Gümüş dizisinin “Gümüş”ü Songül Uçucu’un eşi “Fotoğraflar ruh sağlığımı bozdu” diyerek dava açtı

SON günlerde Gümüş dizisindeki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile yakınlaştığı iddia edilen ve Sri Lanka’da çekilen samimi tatil fotoğrafları medyada yer alan dizinin ’Gümüş’ü Songül Uçucu’ya eşi Canberk Uçucu tarafından boşanma davası açıldı. İstanbul Devlet Tiyatroları Sanatçısı Canberk Uçucu, avukatsız mahkemeye başvurdu. 5 yıllık bu evlilikten çocukları da bulunmadığını belirterek, “2002 yılında evlendik. Eşim, televizyon dizilerinde rol alan medyatik bir kişiliktir. Aile birliğinin sorumlulukları için gereken özeni ve hassasiyeti göstermedi” dedi.

Ruh sağlığım bozuldu

İçine düştüğü bu durum nedeni ile ruh sağlığının bozulduğunu savunan Canberk Uçucu, “Ağır depresyon anksiyete bozukluğu teşhisi ile tedavi edildim. Bu süreç ağır ilaç tedavisi ve terapi şeklinde devam ediyor” dedi. “Davalı eşim içine düştüğüm bu durumun üstüne bir de boşanmak istediğini belirtti. Beni ortak haneyi terk etmeye zorladı. Gerek psikolojik gerekse fiziksel olarak üzerimde baskı kurulmuştur” diyen Canberk Uçucu, dilekçesini şöyle sürdürdü: “Taten bozulan psikolojim nedeni ile baskılara dayanamayıp Taksim’deki bir otelde kalmaya başladım. Ancak 6 gün sonra tüm umudumu yitirip ruh ve beden sağlığımı iyice kaybedince Ankara’da yaşayan ailemin yanına sığınmak zorunda kaldım.” Uçucu ev otomobilllerine de satılmaması için tedbir konulmasını istedi.
 
SRİ LANKA SAHİLLERİNDEKİ POZ

Songül Uçucu, Canberk Uçucu (sağdaki fotoğrafta en sağda) ve Kıvanç Tatlıtuğ, Sri Lanka sahillerindeki bu fotoğraflar çekilene kadar aslında kadar iyi arkadaştılar.




532
MAGAZİN HABERLERİ / Parasız çıkmam abi
« : 17 Eylül 2007, 15:44:45 »
Sanatçıların yeni gelir kaynağı, davet edildikleri programlardan aldıkları astronomik rakamlar

Ünlü isimler şöhretlerini paraya çevirme konusunda sınır tanımıyor. Sanatçılar, davet edildikleri programlara katılmak için para istiyor. Bu konuda en pahalı sanatçı unvanı Emrah’ta... Şarkıcı bir programa katılmak için 40 bin YTL istiyor. Son yıllarda tarzını değiştiren ve entelektüel bir havaya bürünen Özcan Deniz’i konuk etmenin bedeli ise 25 bin YTL. Kadın sanatçılar arasında en pahalısı 20 bin YTL ile Seda Sayan. Son olarak Star’da yayınlanan ’Bir Dilek Tut’ programına katılmak için bu ücreti aldı sanatçı. Genç kızların gözdesi Gökhan Özen 15 bin YTL, popçu İzel 10 bin YTL’ye çıkıyor programlara. Banu Alkan program başına 1000 YTL alırken, “Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağım” diyen Müslüm Gürses, 5 bin YTL talep ediyor. Sibel Can, Hülya Avşar, Mustafa Keser, Bülent Ersoy, Sezen Aksu ve Gülben Ergen ise orkestraları için cüzzi bir ücret ve kostüm parası talep ediyorlar.


533
MAGAZİN HABERLERİ / Handeyi neden tokatladı ?
« : 17 Eylül 2007, 15:44:02 »


Geçtiğimiz ay kendisinden yaşca küçük sevgilisi Kadir Doğulu ile nişanlanan ünlü popçu Hande Yener'in nişanlısından tokat yediği ortaya çıktı. İddiaya göre, Yener, geçtiğimiz hafta Antalya'da bir otel de sahneye çıkmış. Sahnede şarkılarını söyleyen Yener'e bir hayranı büyük ilgi göstermeye başlamış... Ünlü popçuda bu hayranının ilgisine karşılık verince olay patlamış.

Sevgilisini bir kenarda izleyen Doğulu, kıskançlık krizinden adeta çılgına dönmüş. Kulise geçen Yener'le, genç sevgilisi tartışmaya başlamışlar. Sinirlerine hakim olamayan Doğulu, Yener'e bir tokat atmış.. Yener, kaldığı otelden ayrılmak istemiş. Bunun üzerine genç sevgili ünlü popçudan özürler dileyerek kendisini affettirmiş..

534
SERBEST BÖLGE / t
« : 16 Eylül 2007, 15:51:06 »
t

535
SERBEST BÖLGE / m
« : 16 Eylül 2007, 15:28:34 »
m

536
SERBEST BÖLGE / n
« : 16 Eylül 2007, 15:12:22 »
n

537
GIRGIR YERİ / s
« : 16 Eylül 2007, 00:14:11 »
s

538
SERBEST BÖLGE / s
« : 15 Eylül 2007, 15:43:43 »
s

539
SERBEST BÖLGE / s
« : 15 Eylül 2007, 15:43:40 »
s

540
SERBEST BÖLGE / s
« : 15 Eylül 2007, 15:43:27 »
s