İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - m3t3d1nh0

1021
FENERBAHCE / Başkan neler dedi,neler...
« : 05 Haziran 2008, 05:56:48 »
Arkadaşlar başkan bir çok şey konuştu son 15 dakika transfer konuştu bir çok kişi izlemiştir ama izlemeyenler için:

-3 forvetle ciddi anlamda ilgileniliyor,2sinin ismi henüz Fenerbahçe ile basında hiç geçmedi,3 forvetten 1i kesinlikle gelcek

-shevchenko kesinlikle alınmıycak,kanoute ile ilgili CİDDİ bir temas olmadı şu anda gündemde değil

-yurtdışında oynayan bir Türk santrfor transfer edilcek

-Önder FC Moscow ile anlaştı onun yerine bir sağ bek alıncak

-Eğer uygun görülürse,yerli ve kaliteli bir stoper alıncak

-appiah büyük ihtimalle ayrılıyor,kezman takasta kullanılmıycak,maldonado adapte olamadı takımda kalcak

-zico ile görüşmeler sürüyor,anlaşılmazsa B planımız var bizim için çözüm çok kolay

-yabancı sınırlaması 2012'de artcak ve yabancı genç yetenekler getirip yetiştirip gerekirse onları satacağız

-nihat gibi yurtdışında oynayan oyuncularla her zaman ilgilendik,ilgileniyoruz..

-Emre ile 3 yıl öncede ilgilenmiştik olmadı,şimdi anlaştık temmuz ayında kampa katılıyor

-Aurelio bizde mutlu galatasaray istiyormuş,alabiliyorsa alsın (gülerek)

-semih ile sözleşme uzatıldı (2 yıl)

önemli ve dikkat edilmesi gereken noktalar bunlar

1022
FENERBAHCE / çubukluyu giydimi o bizim futbolcumuzdur
« : 05 Haziran 2008, 05:56:30 »
Nedir bu Emre gelsin gelmesin muhabbetleri anlam veremiyorum..Neyi tartışıyoruz çözemiyorum?Biz kimi seviyoruz?Fenerbahçe´ye gelen futbolcularımı yoksa Fenerbahçeyimi? anlayamıyorum ama sadece sizi anlayamıyorum çünkü ben Fenerbahçe´yi seviyorum ve kimsenin bizden fazla Fenerbahçe´li olacağına inanmıyorum (futbolculardan)o yüzden tartışmayı bırakıp Fenerbahçemize gelen her futbolcunun en azından oynadığı müddetçe yaşamına Fenerbahçe´li olarak devam edeceğini ve Fenerbahçemize hizmet vereceğini düşünerek desteklememiz gerekir diye düşünüyorum...

Fenerbahçe sadece bir takım değildir‚Fenerbahçe yaşam biçimidir Fenerbahçeme her şey yakışır..
İsterse hiçbir futbolcusu yıldız olmasın çubukluyu giydimi o bizim futbolcumuzdur
İsterse bütün maçlarını kaybetsin o her zaman galiptir...
Biz Fenerbahçe´yi neden seviyoruz arkadaşlar?Alex´leri R.Carlos´ları olduğu için mi?Kesinlikle hayır...Biz Fenerbahçe´yi sarı lacivert olduğu için‚gönlümüzde olduğu için‚maçlarını izlemediğimiz zaman‚destek vermediğimiz zaman kendimizi eksik hisettiğimiz için seviyoruz...
Fenerbahçelilik sonradan olunmaz Fenerbahçeli doğulur‚Fenerbahçeli ölünür ve buda ALLAH´ın bize bir lütfudur o yüzden iyiki Fenerbahçeliyiz...İşte bu yüzden de bırakın Alex´ini‚Emre´sini‚R.Carlos´unu tartışmayıda keyfini çıkarın Fenerbahçe´li olmanın ve Fenerbahçe´yi desteklemenin ayrıca unutmayın ki kimse bizden fazla Fenerbahçe´li değil çünkü biz Fenerbahçe´yi karşılıksız seviyoruz‚biz yılık ücret almıyoruz tam aksine katkıda bulunuyoruz ve bu durumdanda oldukça memnunuz....
Takımımızda oynayan futbolcularımız kim olursa olsun‚daha önce oynadığı takımı hesaba katmaksızın‚o formayı giydiği andan itibaren sanki yıllardır FB´de oynuyormuşcasına bağrımıza basmamız gerekir ..FB taraftarınada bu yakışır.Bırakalım şu yakışmaz‚bu bunu demiş laflarını da FB taraftarına her zaman yakışan o cümleyle (hep destek tam destek) takımımızı sonuna kadar destekleyelim çünkü biz fenerbahçeliyiz iyiki biz Fenerbahçeliyiz ..Bunun içinde allaha şükredelim...saygılar..

1023
FENERBAHCE / Aşk bu değil mi..
« : 05 Haziran 2008, 05:55:50 »
Aşk bu değil mi..


Şampiyonluk kaçtı diye yıkılmıyor artık Fenerbahçe..
Şampiyon olamadı diye o gitsin‚ bu gitsin denmiyor artık Fenerbahçe´de..
Şampiyon olamadı diye üzülmüyor eskisi gibi..Yıkılmıyor‚yılmıyor..

Bir çok şeyi aşmış durumdadır artık Fenerbahçe taraftarı..
Taraftarlığın ne olduğunu kavramış ve günlük başarılarla‚skorlarla‚ şampiyonluklarla taraftarlık olmayacağını kanıtlamıştır..

Gelecek güzel ve güneşli günleri ufukta görüyor..

"Biz seni kupalar için‚şampiyonluklar için sevmedik" sözünü hayata geçiriyor artık..
Karşılıksız‚bedel istemeden‚hesap sormadan seviyor Fenerbahçesini..

Şampiyon olamamış‚transferler açıklanmamış ama kombine kart almak için kuyruklar oluşturuyor...Daha şimdiden kombine kart satış rekorları kırdırıyor kulübüne..

2006 yılında da aynısını yapmıştı..O dünyadaki bir çok kulüp için yıkım olabilecek olaylardan sonra bile bu rekorları kırmıştı..
Aşkının peşinden koşmuştu acılar çekse de‚üzülse de..

Bu bir devrimdir...
Kulübü nerelerden alıp nerelere getirdiğimizin ispatıdır..

-Taraftarın kombinesiyle‚formasıyla yapıldı o stad..Devlet kaynaklarının peşkeş çekilmesiyle değil..
-Vergi borçları‚banka borçları silinip 10 yıllık vadelerle ötelenmedi..
Vergi dairelerinden plaketler verildi‚bankalar ismine kredi vermek için sıraya girdi ve istenilen maddi kaynakları önüne sermeye hazır her zaman..
-Taraftar Kart satışları bize göre az da olsa diğerlerinin rüyasında bile göremeyeceği rakamlara ulaştı bu taraftar sayesinde..
-1 Milyon üye projesini hasretle bekleyen ve "hemen üye olurum" diyen binlerce Fenerbahçeli var..
-Transfer edilecek futbolculara "o gelmez" diyebilecek babayiğit var mıdır artık..İsmi geçen futbolculara itiraz edeni duyuyor musunuz..
Ronaldinho´dan‚Adriano´ya‚Sevchenko´dan Kanoute´ye..

Bu evrimi ve devrimi gerçekleştiren büyük Fenerbahçe´nin büyük taraftarına ve yönetimine selam olsun..

Birlikte daha güzel günlere...

kötü göstermeye çalışanlara inat yürüyoruz..
Ve hiç durmadan yürüyeceğiz...
Bunun adı aşk..

1024
FENERBAHCE / Appiah anlaşamadı
« : 05 Haziran 2008, 05:55:35 »
F.Bahçe ile FIFA'lık olan Appiah, İtalya'ya gitti. Akşam saatlerinde Milano'ya uçan Ganalı yıldız, sinirli hareketleri ile dikkat çekti. Havalimanına koltuk değnekleri ile gelen Appiah'ın avukatıyla birlikte F.Bahçe yönetimi ile bir görüşme yaptığı ve henüz iki taraf arasında uzlaşma sağlanamadığı öğrenildi.
__________________

1025
FENERBAHCE / Gökhan sevindirdi
« : 05 Haziran 2008, 05:55:06 »
Sakatlığı nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkarılan ve İstanbul'a dönen Gökhan Gönül'ün tedavisinin çok iyi gittiği öğrenildi. Genç oyuncunun sezon başı hazırlık kampına yetişeceği belirtiliyor. Gökhan, "Finallerde olmayı çok isterdim ama kısmet değilmiş. Arkadaşlarım çok iyi sonuçlarla dönecekler"
dedi.

1026
FENERBAHCE / Lugano için Juve'ye ret
« : 05 Haziran 2008, 05:43:43 »
GEÇEN sezondan beri Lugano'yu isteyen Juventus'a "Hayır" denildi. Başkan Aziz Yıldırım, "Onların resmi bir teklifi oldu ama Lugano'yu vermem. F.Bahçe büyük hedeflere gidecektir ve bu yolda kimseyi kaybedemeyiz" diye konuştu.

1027
FENERBAHCE / Serdar trilyon istedi
« : 05 Haziran 2008, 05:43:24 »
BAŞKAN Aziz Yıldırım, kaleci Serdar ile anlaşamamalarının nedenini astronomik bir fiyat istemesi olarak gösterdi. Yıldırım, "Kadroda altyapıdan yetişen biri yer almalı. Hocalar bunun kaleci olmasından yana. Serdar 900 milyon alırken, 2 trilyon istedi. Türkiye'de yüzde yüz enflasyon mu var" diye konuştu.

1028
FENERBAHCE / Tekke de gelebilir
« : 05 Haziran 2008, 05:42:58 »
YILDIRIM, Kezman'ın takımda kalmasını istediğini belirtirken, bu oyuncuyu takasta kullanmayacağını açıkladı. Yıldırım, "Zenit, futbolcu+para verirse olabilir" diyerek Fatih Tekke'ye yeşil ışık yaktı. Bilindiği gibi Fatih, Rusya'da kalmak istemiyor.

1029
FENERBAHCE / Volkan tehlikeli olabilir
« : 05 Haziran 2008, 05:42:36 »
Yıldırım, kaleci sıkıntısı yaşadıklarını, Volkan Demirel'in tek başına yeterli olmadığını söyledi. Yıldırım, "Sadece Volkan ile gitmek tehlikeli olabilir. Bir kaleci alacağız. Yerli veya yabancı olacak. Bu transferin gidişine göre şekillenecek" dedi
__________________

1030
FENERBAHCE / Defansa bir yerli alacağız
« : 05 Haziran 2008, 05:42:09 »
Aziz Yıldırım, defansa da takviyeler yapacaklarını söyledi, sağ bek, sol bek ve stoper için çalışmaların sürdüğünü de ilave etti. Sol bekin Sivaslı Hayrettin, sağ bekin OFTAŞ'lı Orhan, stoperin de Beşiktaşlı Gökhan Zan olabileceği belirtiliyor.

1031
FENERBAHCE / Üçlü atak
« : 05 Haziran 2008, 05:41:42 »
Mutlaka yabancı bir forvet alınacağını belirten Yıldırım'ın, Santa Cruz, Adriano ve Koevermans'ı kastettiği belirtiliyor.


KANOUTE B PLANI
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım müjdeyi verdi: 'Mutlaka yabancı bir golcü alacağız.' Yıldırım'ın isim vermeden açıklamalarından bu üç ismin Adriano, Santa Cruz ve Koevermans olduğu öğrenildi. Yıldırım basında sık sık ismi geçen Kanoute için ise, "Bu üç oyuncudan birini alamazsak Kanoute olabilir"
diyerek "B planı" olduğunu da vurguladı.

ADRİANO OLMAZSA
Yıldırım'ın "basına yansıdı" dediği ismin İnter'li Adriano olduğu, İtalyan kulübüyle pazarlığın sürdüğü belirtiliyor. İkinci isim ise Blackburn Rovers'ta forma giyen 27 yaşındaki Santa Cruz. Paraguaylı oyuncunun da gelmeye sıcak baktığı biliniyor. Son isim 30 yaşındaki Danny Koevermans. PSV'li Koevermans geçen sezon 14 gol attı.

1032
FENERBAHCE / Nihat'ı istiyoruz
« : 05 Haziran 2008, 05:41:23 »
Nihat'ı istiyoruz
Fenerbahçe başkanı, FBTV'deki konuşmasında, "Bir yerli golcü gelecek. Bu Türkiye'den olmayacak" dedi. En büyük aday Nihat Kahveci.


LİSTE İYİCE KISALDI
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım isim vermeden yaptığı konuşmalarda yabancı golcü dışında bir de Türk forvet alacağını söyledi. Yıldırım, "Alacağım Türk golcü Türkiye'de oynamıyor" diyerek ipucu da verdi. Yıldırım'ın bahsettiği forvetler içinde Nihat (Villarreal), Mevlüt (Sochaux), Halil
(Schalke), Eren (Basel) ve Fatih (Zenit) yer alıyor.

PLASE MEVLÜT MÜ?
Yıldırım, Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci gibi bir futbolcuyu kadroda görmek istediğini belirterek, gönlünde yatan aslanın Nihat olduğunu işaret etti. Aziz Yıldırım'ın, Nihat'ın olmaması halinde, gösterdiği performansla Milli Takım'a seçilen Mevlüt Erdinç'e yöneleceği konuşuluyor. Halil Altıntop da Yıldırım'ın listesinde bulunuyor.
__________________