İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - m3t3d1nh0

961
TRABZONSPOR / TS Clup'a büyük ilgi!
« : 05 Haziran 2008, 06:27:28 »
TS Clup'a büyük ilgi!

Trabzonsporlu taraftarlar, kulübün indirime gittiği resmi ürünlere büyük ilgi gösteriyor. TS Clup mağzalarında en çok çubuklu formalar ilgi görürken, taraftarlar aldıkları formaların arkalarına takımın yıldız oyuncusu İbrahim Yattara'nın ismini yazdırıyor!

Trabzonspor Kulübü'nün TS Clup mağzalarında ikinci kez büyük indirim kampanyası başlatmasının ardından Bordo-mavili taraftarlar kulübün resmi ürünlerine büyük ilgi göstermeye başladı.

Yapılan planlamanın ardından ürünler indirimli satışlarla taraftarların beğenisine sunuldu. Puma çubuklu forma 29.90 YTL ve Puma düz formalar 19.90 YTL'ye gerilerken, tekstil ürünlerine yüzde 50'ler seviyesinde ekstra indirim uygulandı. Taraftarlar ilk günden itibaren indirimli satışlara büyük ilgi gösterirken, TS Clup mağazalarının dolup taşmaya başladığı gözlendi.

Bordo-mavili taraftarlar her zamanki gibi en çok çubuklu formalara ilgi gösterirken, formaların arkalarına ise en çok takımın yıldız oyuncusu İbrahim Yattara'nın isminin yazdırıldığı belirtildi.

Öte yandan Bordo-mavili taraftarların önceki senelere nazaran aldıkları formaların üzerinde futbolcu ismi yerine kendi isimlerinin bulunmasını tercih ettikleri, rakip takımlarla dalga geçen cümleleri ise yabancı dilde yazdırdıkları belirtildi.



962
TRABZONSPOR / Nereden nereye..
« : 05 Haziran 2008, 06:27:17 »
Nereden nereye..

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırırken takımdan gönderdiği Gökhan Ünal'ı 6 sezon sonra rekor bir ücretle Bordo-mavili camiaya aldırdı.

ENGİN KOCABIYIK / İHA

Trabzonspor, Gökhan Ünal'ı transfer ederek yeni sezon öncesi bombayı patlatırken, bu transfer Ersun Yanal ile Gökhan Ünal arasında 6 sezon önce yaşananları hatırlattı.

İHA muhabirinin araştırmasına göre, Ersun Yanal, 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Gökhan Ünal'ı beğenmemiş ve yok pahasına bir bonservis ücretiyle takımdan gönderilmesini sağlamıştı. O dönemde İlhan Cavcav ile bir görüşme yapan Ersun Yanal, Cavcav'a Gökhan Ünal ile ilgili olarak, "Bu futbolcudan bir şey olmaz. Ben bunu oynatmam" dediği öğrenildi. İlhan Cavcav'ın da bu durum karşısında Gökhan Ünal'ı 10 bin YTL'ye Kayseri Erciyesspor'a sattığı ifade edildi. Daha sonra yıldızı parlayan Gökhan Ünal, Süper Lig'de gol krallığı yaşadı ve milli takım forması giydi.

Gökhan Ünal'ın transferi için ise Trabzonspor'un büyük bir servet ödeyeceği öğrenildi. İHA muhabirin elde ettiği bilgilere göre Trabzonspor, Kayserispor'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Trabzonspor'un bu bedeli 3 yıl içinde 3 taksitte ödeyeceği öğrenildi. Bordo-mavili kulübün 3+1 yıllık sözleşme imzaladığı golcü oyuncuya ise ilk yıl için 1 milyon 250 bin Euro, ikinci yıl için 1 milyon 400 bin Euro ve üçüncü yıl için 1 milyon 600 bin Euro ödeyeceği kaydedildi. Böylelikle Trabzonspor'un kasasından bu transfer için 9 milyon 250 bin Euro çıkacak. Bu miktarda yaklaşık olarak 19 milyon YTL'ye tekabül ediyor.

963
TRABZONSPOR / Trabzon'dan Yıldıray açıklaması!
« : 05 Haziran 2008, 06:27:04 »
Trabzon'dan Yıldıray açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Yıldıray Baştürk ve Jan Koller ile ilgili herhangi bir transfer girişiminde bulunmadıklarını açıkladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, transferde hiç ilgilenmedikleri kişilerin adlarının medyada Trabzonspor için geçtiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:
''Transfer çalışmalarımız kapsamında Yıldıray Baştürk ve Jan Koller ile ilgili olarak herhangi bir temasımız olmadığı gibi girişimde de bulunulmamıştır. Yönetim kurulumuzun transfer faaliyetleriyle ilgili son derece şeffaf bir politika izlemesi sebebiyle taraftarlarımızın bu haberlere itibar etmemeleri, medya mensuplarımızın da yetkililerden aldıkları doğru bilgileri değerlendirmeleri gerektiğini hatırlatıyoruz.''

964
TRABZONSPOR / ''Gökhan 2 tane Burak eder!''
« : 05 Haziran 2008, 06:26:54 »
''Gökhan 2 tane Burak eder!''

Trabzonspor'un, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşma yaptığı Gökhan Ünal için Trabzon'da imza töreni düzenlendi! İmza töreninde konuşan başkan Sadri Şener, transferlerin yüzde 97'sini tamamladıklarını söylerken, Burak Yılmaz'a da gönderme yaptı!

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile bazı bordo-mavili yöneticiler katıldı.

Kulüp başkanı Şener, imza töreninde yaptığı konuşmada, Gökhan'ı Trabzonspor'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ''Göreve geldiğimiz günden itibaren iki yol seçmek durumundaydık. Bir tanesi alt yapıdan ve civardan yetişen futbolcular ile bu olayı gerçekleştirmek ama bu zordu. İkincisi ise yarışan, şampiyonluğa aday, kupalara gidecek bir yoldu. Biz Trabzon insanın yapısına uygun olarak, çok çabuk bir şekilde ikinci yolu seçtik'' dedi.

Artık transferin büyük çoğunluğunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Şener, ''Transferlerin yüzde 97'sini tamamladık. Artık transferde gündemden düşmek istiyoruz. Bir ay dinlenmek istiyoruz. Burak transferi de Gökhan'ın alınmasıyla kapandı. Gökhan, 2 tane Burak eder'' diye konuştu.

-''KOMBİNE BİLETLERDE KUYRUK İSTİYORUZ''-
Taraftarlardan bir ricasının olduğunu kaydeden Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Bu futbol kulüplerinin taraftarsız olmadığı bir kesin. Onlarla var oluyoruz. Kombine biletlerin alınmasını istiyoruz. Fenerbahçe taraftarları gibi kuyruğa girerek, Galatasaray gibi rekorlar kırarak satın alınmasını talep ediyoruz. Transferde diğer kulüplerle yarışır hale geldik. Trabzonsor'un büyüklüğünün ifadesi olarak, transferde de rakiplerimizle yarışır noktaya geldik. Temmuz ayında kamp var. Kampa kadar transfer gündemini sayfanızdan kaldırın. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha iyi bir Trabzonspor izlettireceğiz.''

Şener, ekonomik olarak çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''Trabzonspor, büyük bir marka. Rahatlıkla borçların altına girer ve çıkar. Gelecek sezonu denk bütçeyle kapatırız diye düşünüyoruz. Trabzonspor, ulusal basında da devamlı bahsedilen bir kulüp oldu. İnşallah arkasını getiririz'' diye konuştu.

-GÖKHAN ÜNAL'IN AÇIKLAMASI-
Gökhan Ünal da Kayseri'de Trabzonlu arkadaşlarının çok olmasından dolayı Trabzonspor'a karşı her zaman sempatisinin olduğunu ifade ederek, ''Buraya geldiğim için mutluyum. Sonuçta Kayseri'de çok şey yaşadım. Burada da tekrarlamak ve büyük başarılar imzalamak istiyorum'' dedi.

Taraftarlara layık olmaya çalışacağını ifade eden Gökhan Ünal, ''Taraftar, bir takım için çok önemli şey. Taraftar, 90 dakika bizi desteklesin. O zaman daha büyük şeyler kazandırırız diye düşünüyorum'' diye konuştu.

Kendisinin Trabzon'da baskı hissetmeyeceğini düşündüğünü kaydeden Gökhan Ünal, ''Çünkü burada neler yapabileceğimi biliyorum. Trabzon'un yapısını da biliyorum'' dedi.

Öte yandan Gökhan Ünal, kulüp tarihi ve müzede yer alan kupalar hakkında genel müdür yardımcısı Altuğ Atalay'dan bilgi aldı.

Gökhan, hayatında ilk kez bu kadar fazla kupayı bir arada gördüğünü belirterek, ''Gerçekten çok etkilendim. Bu kupaların yanına yeni kupaların gelmesini çok isterim'' dedi.

965
TRABZONSPOR / Şota'nın adı ölümsüzleşti!
« : 05 Haziran 2008, 06:26:42 »
Şota'nın adı ölümsüzleşti!

Trabzonspor'un eski futbolcusu Gürcü asıllı Şota Arvaladze'nin ismi ülke futboluna sağladığı katkılarından dolayı başkent Tiflis'teki bir stada verildi ve 11 numaralı forması müzeye kaldırıldı!

Tiflis Belediye Başkanı Givi Ugulava'nın da katıldığı törenle Şota'nın ismini alan stadın, Gürcü futbolcunun yaşadığı mahallede yer aldığı bildirildi.

Gürcistan Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Milli Takımda Şota'nın giydiği 11 numaralı formanın bundan sonra hiç bir futbolcu tarafından giyilmeyeceği kaydedildi.

Şota'nın, bugüne kadar oynadığı 556 maçta 348 gol attığı, Milli Takım formasıyla da çıktığı 61 maçta 26 gol kaydettiği bildirildi.

Gürcü futbolcu, dün Tiflis'teki Dinamo (Boris Paichadze) stadında yapılan jübile maçıyla yeşil sahalara veda etmişti.





966
TRABZONSPOR / "G.Saray'la hiç görüşmemiştim!"
« : 05 Haziran 2008, 06:26:28 »
"G.Saray'la hiç görüşmemiştim!"

Trabzonsporlu Gökhan Ünal, eski takımı Kayserispor'da oynarken Galatasaray ile görüştüğünün iddia edildiğini ve böyle bir şeyin hiçbir zaman olmadığı için haksız yere itham edildiğini açıkladı!

Best FM'den Özkan Öztürk'e açıklamalarda bulunan Trabzonspor’un yeni transferi Gökhan Ünal, eski takımı Kayserispor ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Transfer döneminde ismi sürekli büyüklerle birlikte anılan genç oyuncu, eski takımı Kayserispor’u mağdur edecek hiçbir davranışta bulunmadığını belirterek, "Yöneticiler beni Galatasaray ile anlaşmakla ve takımı sabote etmekle suçlamışlardı. Halbuki ben Galatasaray ile hiç görüşmemiştim. Beni haksız yere suçladılar" dedi.

Başarılı oyuncu, eski takımı Kayserispor’da güzel günler geçirdiğini ve kimseye kırgın olmadığını da ifade ederek, "Artık Trabzonspor’dayım. Burada büyük hedeflerim var. Trabzonspor’un hedeflerini de biliyorum. Burada büyük başarılar yaşadıktan sonra hedefim Avrupa’da top oynamak. Trabzonspor da bu hedeflere ulaşmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

967
TRABZONSPOR / Burak transferi kapandı!
« : 05 Haziran 2008, 06:26:14 »
Burak transferi kapandı!

Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal'ı kadrosuna dahil ederek önemli bir bomba patlatan Trabzonspor'da, Burak defteri kapandı! Pasaral konularda pürüz yaşanan transfer hakkında konuşan kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak transferinin Gökhan'ın gelişiyle kapandığını söyledi.

Hacısalihoğlu, Gökhan'ın alınmasıyla artık transferde önemli bir yol aldıklarını ifade ederek, ''Bundan sonra o tarz golcü düşünmüyoruz. Türkiye'nin en iyi golcüsünü aldığımıza inanıyoruz. Mevcut kadromuzdaki oyuncularla da birlikte iyi bir forvet oluşturduğumuza inanıyoruz. Burak transferi kapanmıştır diye değerlendirebiliriz'' dedi.

Bundan sonra transferde daha rahat hareket edeceklerini ifade eden Hacısalihoğlu, ''Olursa çok deneyimli bir kaleci transferi olabilir ama olmayabilir de. Hep beraber önümüzdeki günlerde bunun değerlendirmesini yapacağız'' diye konuştu.




968
TRABZONSPOR / Gökhan krallar gibi geldi!
« : 05 Haziran 2008, 06:26:03 »
Gökhan krallar gibi geldi!

Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Ünal Trabzon'da krallar gibi karşılandı! Omuzlara alınan yıldız futbolcu, "Bu yıl inşallah şampiyon olacağız, ben de gol kralı olacağım" diye konuşurken, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de kendisini istediğini ama Trabzonspor'a sempatisi olduğunu kaydetti..

Trabzonspor'un Ankara'da 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladığı Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal, Trabzon'a geldi.

Kulüp başkanı Sadri Şener ve kulüp basın sözcüsü Levent Erkuloğlu ile Trabzon'a gelen bordo-mavili futbolcuyu, Trabzon Havalimanında yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar, Gökhan Ünal'ı omuzlarına aldılar.

Gökhan, gazetecilere yaptığı açıklamada Trabzon'a gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, ''Buradaki hedefleri biliyorum. İnşallah hep beraber bu hedefleri gerçekleştireceğiz'' dedi.

Kendisini karşılamaya gelen taraftar için söyleyecek bir söz bulamadığını ifade eden Gökhan, ''İnşallah onların sevgisine layık olmaya çalışacağım. Güzel günler bizi bekliyor. Geçen yılda sakatlığım olmasa yine gol kralı olabilirdim. Bu yıl inşallah şampiyon olacağız, ben de gol kralı olacağım. Genç ağırlıklı bir kadro, oluşum var. Ben üst sırada yer bulup şampiyon olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Gökhan, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendisini istediğini, ancak Trabzonspor'a sempatisinin olmasının da bu transferde önemli rol oynadığını sözlerine ekledi.



970
TRABZONSPOR / Yeni transferler müzeyi gezdi!
« : 05 Haziran 2008, 06:24:51 »
Yeni transferler müzeyi gezdi!

Trabzonspor'un yeni transferleri Ceyhun Gülselam ve Yukup Bugün Trabzonspor müzesini gezdi.

Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri binasında bulanan müzeyi gezen iki futbolcu, kulüp genel müdür yardımcısı Altuğ Atalay'dan Trabzonspor tarihi ve kazanılan kupalarla ilgili olarak bilgi aldı.

Elde edilen kupalar karşısında Ceyhun ve Yakup'un heyecanlandıkları gözlendi. İki oyuncu, Trabzonspor müzesini ziyaret eden Siirt İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte basın mensuplarına poz verdi. Ceyhun ve Yakup daha sonra Ts Clup mağazasına giderek formalarla birlikte fotoğraf çektirdi.