İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - m3t3d1nh0

661
YEREL HABERLER / Elazığ'da korkunç cinayet 10.06
« : 10 Haziran 2008, 12:02:29 »
Elazığ'da korkunç cinayet 10.06
Elazığ'da bir kişi başından tüfekle vurularak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Alınan bilgiye göre, Elazığ'dan Palu istikametine gitmekte olan treninin makinisti, yolun 86. kilometresinde, Seydili Köyü ile Yeniköy arasındaki 5 nolu tünelde bir ceset gördü.

Makinistin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin DDY'de yol bekçisi olarak çalışan Efraim Çiftçioğlu'na (44) ait olduğunu tespit etti. Çiftçioğlu'nun, tüfekle ateş edilerek başından vurulduğu belirlendi.

Efraim Çiftioğlu'nun cesedi, Palu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AA
__________________


662
YEREL HABERLER / Polislerde zihinsel dönüşüm projesi 10.06
« : 10 Haziran 2008, 12:02:17 »
Polislerde zihinsel dönüşüm projesi 10.06
1 Mayıs’taki şiddet sahnelerinin ardından, çevik kuvvetin “kontrolsüz güç” kullanmasını engellemek amacıyla bir dizi tedbir alındı. Projenin ana hatları ise şöyle:

Çevik kuvvet ekiplerinin kontrolsüz güç kullanması, son olarak 1 Mayıs’ta yaşananlardan sonra Emniyet Genel Müdürlüğü’nü de alarma geçirdi. Çevik kuvvette “zihinsel değişim” projesi hayata geçiriliyor. İki aşamalı eğitimden geçirilecek çevik kuvvet ekipleri, psikologlar tarafından rehabilitasyona alınacak; empati duygusunun gelişmesi, “öteki” duygusunun kalkması sağlanacak.

“Çevik kuvvette zihinsel değişim” adlı projenin ana hatları şöyle:

-Yaz ayları süresince çevik kuvvet polisleri iki aşamalı eğitimden geçirilecek. Öncelikle polis teşkilatına eğitim veren polis müdürleri ve eğitimciler, daha sonra da 16 bin çevik kuvvet polisi eğitilecek.

-Toplantı ve gösteri yapanların ideolojik yapısına bağlı keyfi uygulamalara son verilecek, “öteki” ayırımı yapılmayacak. Tek kıstas gösterinin yasal olup olmadığı olacak.

-Gösterilerde artık gözaltına alınmış olan ya da yerde yatan gösterici kesinlikle coplanmayacak.

-Polis göstericilerle iki ayrı hasım grup görüntüsü veren çatışma, taş atma gibi hareketlere girmeyecek.

-Toplantı ve gösterinin yapıldığı yerde gerilim yaratılmayacak, uzlaşma zemini aranacak. Empati duygusu geliştirilecek.

-Çevik kuvvet polislerinin kasklarına kod numaraları yazılacak. Böylece yapmaması gereken bir şeyi yapan polisi, kaskında yazılı kod numarasıyla tanımak mümkün olacak.

-Uygulama için ilk etapta Sivas, Kayseri ve Eskişehir pilot iller olarak seçildi. 2009’da Türkiye geneline yayılacak.

NTV

663
YEREL HABERLER / Yurttan çaldı, alemde yedi 10.06
« : 10 Haziran 2008, 12:02:06 »
Yurttan çaldı, alemde yedi 10.06
İzmir, İstanbul, Ankara, Ordu, Erzurum ve Bursa'da, öğrenci ya da görevli gibi girdiği yurt ve dershanelerden para ile dizüstü bilgiasayar çalan A.Ö. (Abdulrahman Özdemir-30), polis tarafından suçüstü yakalandı.

Poliste 25 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulanan A.Ö.'nün çaldığı paralarla yabancı uyruklu kadınlarla alem yaptığı belirtildi.

Olay, pazar günü saat 11.00 sıralarında Bornova Mustafa Tomak Erkek Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi. İzmir, İstanbul, Ankara, Ordu, Erzurum ve Bursa'daki yurt ve dershanelere öğrenci ya da görevli gibi girip para ve dizüstü bilgisayar çalan 30 yaşındaki A.Ö'nün İzmir'e hırsızlık amacıyla geldiği istihbaratını alan polis harekete geçti.

İstanbul'dan kiraladığı otomobille Bornova'da dolaştığı belirlenen A.Ö.'yü yakalamak için Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri takibe başladı. Bornova'da bulunan tüm yurt ve dershaneleri gözetim alan ekipler, Doğanlar Mahallesi'nde bulunan Mustafa Tomak yurduna giren A.Ö.'yü, "Celil Kalıncı" adına hazırlanmış sahte kimlikle yakaladı. 25 hırsızlık olayında suç kaydı bulunan A.Ö.'nün hırsızlık yaptığı illerde arandığı belirtildi.

Emniyet Yetkilileri, A.Ö.'nün kullandığı otomobilde yaptığı aramada, 30'a yakın anahtar buldu. Bulunan anahtarla A.Ö.'nün girdiği dershane ve yurtlardaki dolapları açtığı iddia edildi. Emniyet yetkilileri, A.Ö.'nün çaldığı paraları alemde yabancı uyruklu kadınlarla harcadığını belirtti. A.Ö.'nün İstanbul'da kiraladığı otomobillerde eğlence yerlerinde yabancı uyruklu kadınlarla çekilmiş fotoğrafla bulundu. İşlemleri bittikten sonra adliyeye sevkedilen A.Ö. tutuklandı.

cha
__________________


664
YEREL HABERLER / İstanbul Şile'de 1 kişi boğuldu 10.06
« : 10 Haziran 2008, 12:01:49 »
İstanbul Şile'de 1 kişi boğuldu 10.06
Şile'de denize giren bir kişi boğularak öldü, bir kişi kayboldu.

Sultanbeyli'den Şile'ye giden ve Sofular Köyü Plajı'ndan denize giren 4 arkadaştan Ercan Sakan (27) ve Kevser Demirtaş (19) dalgalar arasında kayboldu.

Arkadaşlarının jandarmaya haber vermesi üzerine başlatılan aramada Sakan'ın cesedi denizden çıkarıldı. Demirtaş'ın cesedine henüz ulaşılamadı.
__________________


665
YEREL HABERLER / Vatandaş dürüst diyor ne yapayım' 10.06
« : 10 Haziran 2008, 12:01:38 »
Vatandaş dürüst diyor ne yapayım' 10.06
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin haziran ayı toplantısında ''dürüstlük'' tartışması yaşandı.

Belediye'nin Meclis Salonu'ndaki toplantıda söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Selim Gökdemir, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Hazine Müsteşarlığı ile yapılan uzlaşma neticesinde silinen 483 milyon YTL tutarında bir borç indiriminden bahsetmeden basına ''borç ödedim'' beyanında bulunduğunu söyledi.

Aziz Kocaoğlu'nun Meclis üyelerini ''iş takipçiliği ile suçladığını'' söyleyen Gökdemir, şunları kaydetti:

''Bir belediye başkanının, yasaların kendine tanıdığı yetki ile belediyeler, kişi ve kurumlar arasında taraf tutarak istediği dosyaların İmar Kanunu ve yönetmeliklere aykırı olmasına rağmen Meclis'ten geçmesine izin vermesinin dürüstlük kavramında yeri var mıdır?''

Gökdemir'in konuşması sırasında CHP Grup Başkan Vekili ve Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan ile Mehmet Ali Çalkaya, ''AK Parti'nin siyaset yaptığını'' söyleyerek toplantılı terk etti.

-KOCAOĞLU'NUN KONUŞMASI-

Eleştiriyi cevaplandıran Aziz Kocaoğlu kendisine ''dürüstlük'' yaftasını 3,5 milyon İzmirli'nin taktığını ifade ederken, ''Halk bana 'dürüst' dediyse ben 'dürüst değilim' mi diyeceğim'' dedi.

Kocaoğlu, şunları söyledi:

''Ben 60 yaşındayım, kendi kendine dürüst denmeyeceğini bilecek yaştayım. Borçların faizinin silindiğini kimse inkar etmedi ki ama borcumuzu da ödedik. Herkesin faizi affedildi.

Elinizden geliyorsa İzmir Büyükşehir Belediyesinin suyunu da kesseydiniz. İzmirli, Belediye Başkanına sahip çıkar. İzmir Büyükşehir Belediyesi tesisatını yeniliyor. Türkiye'de skala ile suyunu yöneten tek belediyeyiz biz. Şu anda Bostanlı, Değirmendere, Çamlı barajlarının projeleri bitmiş. İzinler gelirse baraj yapacağız. Herkes eğri oturup doğru konuşacak. Hadi Çamlı Barajı'nda altın konusu var. Değirmendere'de, Bostanlı'da ne var? Yiğitler Barajı'nı da işbirliği içinde yapıyoruz, suyun yüzde 50'sini de alacağız. Hakkımız. Yeter ki Ankara yapılacak tahsisleri versin. Bir senedir uğraşıyorum. İktidar Partisi'nin Meclis üyelerisiniz, gidin çözün gelin.''

Hangi projelere öncelik verileceğine belediye başkanının karar vereceğini belirten Kocaoğlu, '' Kimseyi taklit etmiyoruz. Biz haziran ayında kömür dağıtmıyoruz. Cesaret lafla olmaz. İzmir halkının verdiği 'dürüstlük' yaftasını da ömür boyu taşıyacağım '' dedi.

Meclis'te Romanya Başkonsolosu Mircea Neata'ya İzmir'e ve Türkiye'ye sağladığı destek için verilmesi kararlaştırılan ''fahri hemşehrilik beratı'' sunuldu.
AA
__________________

666
YEREL HABERLER / İşte kene kabusunu yokedecek kuş 10.06
« : 10 Haziran 2008, 12:01:26 »
İşte kene kabusunu yokedecek kuş 10.06


'Kenenin en büyük düşmanı' Türkiye'nin en büyük sülün üretme istasyonu olan Gelemen Sülün Üretme Tesisleri'nde bu yıl 20 bin sülün üretilerek doğaya salınacak.

Karadeniz Bölgesi'nde kenenin artması ve çok sayıda insanın hayatını kaybetmesi üzerine keneye çözüm sülünle bulundu.

Karadeniz Bölgesi'nde yaşayan sülünlerin günde 300 tane kene yemesini göz önüne alan Çevre ve Orman Bakanlığı, Gelemen Sülün Üretme Tesisleri'nde bu yıl 20 bin sülün üretme kararı aldı. Üretilen sülünlerin bir kısmının anaç olarak kalacağı ve yaklaşık 18 bin tanesinin bu bölgede doğaya salınacağı bildirildi.

Hayvancılık ve tarımsal üretim yapan kişilerin keneye karşı sülünlerin etkili olması nedeniyle sülün satın almak için yoğun talepleri olduğunu vurgulayan yetkililer, yetişmiş sülünlerin 25 YTL'den satıldığını ifade etti.

Çevre ve Orman Müdürü Kadir Kılıç, sülünlerin çok sayıda kene tüketmesi nedeniyle bu yıl sülün üretimini artırdıklarını belirterek, üretilen sülünlerin Çevre ve Orman Bakanlığı'nın belirlediği illerde doğaya salınacağını kaydetti.

İHA

667
ErdoĞan: Halkimin TeveccÜhÜ GÜÇ KaynaĞimiz Oldu 10.06
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaşamında şu ana kadar ''yorulmak nedir bilmediğini'' belirterek, ''Çünkü siyasetteki ömrüm kısa değil. 18 yaşından itibaren gençlik kollarından, bugüne siyasetten adeta hiç ayrılmaksızın iç içe oldum ve böyle geldim. Halkımın teveccühü her zaman güç kaynağımız oldu. Şu anda da o güç kaynağıyla geleceğe çok daha kararlı bir şekilde yürüyoruz '' dedi.
Başbakan Erdoğan, Türkmax'te yayınlanan, ''Hülya Avşar Stüdyosu'' programına konuk oldu.

''En çok Türkiye'nin hangi sorunlarıyla bizzat ilgileniyorsunuz? sorusuna Erdoğan, ''ben '4 tane temel taş üzerinde Türkiye'yi yükselteceğiz' dedim. Birincisi eğitim, ikincisi sağlık, üçüncüsü adalet, dördüncüsü emniyet'' diye konuştu.

Erdoğan, ''Bazı insanlar gider, lüzumsuz yerlerde vaktini geçirebilir, benim hayatımda bu yok. Çünkü biz politikayı, masa başı politika olarak yapmadık. Veya sadece ne bileyim, yazılı, görsel medyayı sadece kullanarak bu işi yürütüp, böyle yapmadık'' dedi.

''Çocuklarınıza onları sevdiğinizi söylüyor musunuz?'' sorusuna Erdoğan, ''Onu söylemez olur musunuz? Babalığı unutamazsınız. Bakın babalığın hakkını veremeyen milletle bütünleşemez. Anneliğin hakkını veremeyen milletle bütünleşemez. Önce bir aileyi kendi içinizde kurabiliyorsanız, milleti güçlü kılabilirsiniz. Eğer kendi içinizde bunu kuramıyorsanız, milleti güçlü kılamazsınız. Çünkü millet aslında en büyük ailedir'' karşılığını verdi.

Avşar'ın, ''Başbakan olmasaydınız hangi mesleği tercih ederdiniz?'' sorusuna Erdoğan, ''Şimdi onu düşünmem artık mümkün değil. Artık Başbakan olduk, başbakanlığın hakkını veriyoruz'' yanıtını verdi.

Erdoğan, ''Bizim nezdimizde 'açık-kapalı ayırımı' diye bir şey söz konusu değil. Hiçbir zaman ayrımın tarafı olmadım. Ülkemde başı açık hanım kardeşimle başı örtülü hanım kardeşimin hiçbir zaman böyle bir sıkıntısı olmasını istemem, bunun da teminatıyız'' dedi.

Başbakan Erdoğan, bir soru üzerine, siyasette kimsenin egemenliği halkın elinden alamayacağını ifade ederek, ''Her zaman için oradadır o. 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyerek yola çıktık. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en zor anlarında bile gelip dayandığı kapı, TBMM olmuştur'' diye konuştu.

''Teknolojiden dolayı işsiz kalan insanlarımız için ne düşünüyorsunuz'' sorusuna Erdoğan, ''Göreve geldiğimizde bakın şunu söyleyeyim, yüzde 10.9 oranında bir işsizimiz vardı. Şu anda yine bu oranda. En azından yeni artan nüfusu iş sahibi yapabildik. Azaltamadık, bunu kabul ediyorum. Ama iş sahibi yaptık. Bir nüfus artıyor bizim devamlı'' dedi.
__________________


668
TRABZONSPOR / Efsane uyanıyor
« : 10 Haziran 2008, 11:52:15 »
Efsane uyanıyor
Efsane uyanıyor
Trabzonspor Yönetimi, taraftarları tetikleyecek transferleri yaptı...
3.6.2008




* Başkan Sadri Şener, “Eğer diğer devlerle yarışacaksak Trabzonspor taraftarı da onlardan aşağı kalmamalı” dedi, ilk mesajı verdi.
* Ardından, “Transferdeki yeni sürprizler taraftarların kombineye ilgisine bağlı” sözleriyle adresi net şekilde gösterdi
* Son bomba; seçimi kaybeden Hacıosmanoğlu’ndan geldi: Yönetim iyi işler yapıyor. Trabzon’u kim başarıya taşırsa onu sırtımızda taşırız

FANATİK’E konuşmuştu
Trabzonspor transferde kelimenin tam anlamıyla fırtına gibi eserken, camiada yaşanan pozitif hava da Bordo-Mavili takımın sevenlerini yeni sezon öncesinde hayli umutlandırıyor... Önceki gün FANATİK’e konuşarak çarpıcı mesajlar veren ve “Eğer diğer büyük takımlarla yarışacaksak arkamızda büyük bir güç hissetmeliyiz. Trabzonspor’un büyüklüğü rakiplerinden aşağı kalır değildir. Ancak taraftarlarımız da artık üzerine düşenleri yapmak zorundadır” diyen Başkan Sadri Şener, tribünleri harekete geçirecek ilk kıvılcımı yakmıştı.

Kombine beklentisi...
Ardından yeni transferler için de rotayı işaret eden Bordo-Mavililer’in patronu, “Transferlerdeki yeni sürprizler için top artık taraftarlardadır. Bundan sonra onların takımlarına göstereceği ilgiye göre strateji şekillendireceğiz” sözleriyle de beklentilerine vurgu yapmıştı. Camia yeni sezon öncesinde bu gelişmelerle iyiden iyiye havaya girerken, son bombayı son seçimi bini aşkın oy alarak kaybeden İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan geldi... Trabzonspor’da muhalefet diye bir kavram olamayacağını söyleyen Hacıosmanoğlu yönetime destek verdi.

‘Gençlere destek olunmalı’
Her zaman asıl öznesinin Trabzon olduğuna vurgu yapan Hacıosmanoğlu, oldukça anlamlı mesajlar yolladı: Şu an iyi işler yapılmakta, destek olmak gerekiyor. Ancak kurulacak kadrodan ilk senesinde şampiyonluk beklemek doğru olmaz. Taraftarlarımızın ve camianın sabırlı olması, bu genç kadroya sahip çıkıp zaman tanıması lazım. Bu ekip oturduktan sonra gelecek yıl da iyi takviyeler yapılırsa yıllardır hasreti çekilen başarı mutlaka gelecektir. Muhalif değiliz, Trabzon’u şampiyon yapanı sırtımızda taşırız.”





Serhat DEMİRTAŞ

Trabzon’da Antzas harekâtı
Fransa’nın ünlü futbol sitelerinden football365.fr’nin haberine göre Trabzonspor’un, Olympiakos’un savunmasında görev yapan Paraskevas Antzas ile ilgilendiği iddia edildi. Yunanistan şampiyonu Olympiakos ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Antzas’ı ısrarla kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer’in bu oyuncu için Kırmızı-Beyazlı ekiple temaslarını sıklaştırdığı ifade edildi.

Trabzonspor, Kayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal'ı transfer etmek için kolları sıvadı. Bordo- mavili takım, bonservisi Kayserispor'da olan Gökhan Ünal için iki milyon euro ve bir oyuncu vermeyi önerdi. Gökhan ile sorunlar yaşayan Kayserispor cephesi ise oyuncu almayı değil verilecek nakit paranın yükseltilmesini istiyor.

Başkan Sadri Şener,
Kayserispor'a iyi bir teklif sunduklarını belirterek şöyle konuştu: "Gökhan gol bölgemizdeki sorunları giderecek bir oyuncu. Eğer anlaşma sağlayabilirsek transferi gerçekleştireceğiz. Kayserispor'dan anlayış bekliyoruz." Öte yandan Gökhan Ünal'ın da Trabzonspor'da oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.
__________________

669
TRABZONSPOR / Karadeniz fırtınası hazır
« : 10 Haziran 2008, 11:52:06 »
Karadeniz fırtınası hazır
Trabzonspor'da herkes yeni sezonun başlamasını iple çekmeye başladı.
Flaş transferlere imza atan Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'da yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar yeni sezonun başlamasını iple çekmeye başladı.

Büyük takımlarla girdiği transfer yarışında şimdiye kadar 7 flaş transfere imza atan Trabzonspor, transfere doymazken; Bordo-mavili yönetim, iki flaş transfer daha yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu transferleri zamana bırakan Karadeniz temsilcisi, yapacağı nokta transferlerin isimlerini ise sır gibi saklıyor. Takımın bünyesine katılan genç oyuncularla da geleceğe yatırım yapan Trabzonspor yönetimi, kuracağı pilot takım ile de yeni bir jenerasyon oluşturmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz sezona erken havlu atan Trabzonspor, liglerin bitmesini beklemeden transfer çalışmalarına erken start vermişti. Yeni sezon transferleri ve gelecek vaad eden oyuncular için 15 Milyon Euro'nun üzerinde bir transfer bütçesi ayıran Trabzonspor'un, transferde büyük takımlarla transfer yarışına girmesinden dolayı, bu kadar hızlı ve somut adımlar atabileceği düşünülmemişti. Bordo-mavili yönetimin bu kararlığı, isteği ve arzusu sonucu yıldız oyuncular Trabzonspor'u tercih etti. Buna en çok sevinen ise başta teknik direktör Ersun Yanal olurken, futbolcular ve taraftarlar ise gelecek sezonu şimdiden iple çekmeye başladı.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'da gelecek sezon mevkiilerde yeni yüzler mücadele edecek. Alternatifli bol bir kadro kuran Bordo-mavili yönetim, bir bölgede tamamen değişikliğe gitti. Kaleci transferini en son yapmayı planlayan Bordo-mavili yönetimin, savunmaya da bir oyuncu transferi yapmayı düşündüğü belirtildi. Çağdaş, Tolga Seyhan, Mustafa Keçeli ve Musa ile yollarını ayıran Trabzonspor'da, bu oyuncuların yerine Tayfun Cora, Giray, Egemen, Cale ve Ceyhun görev yapacak.

Trabzonspor, 2. bölgede de yeni yüzlere şans verecek. Orta sahada Serkan Balcı, Hüseyin ve Ayman gibi oyuncuları bulunduran Trabzonpor, bu oyuncuların yanına Colman ve Selçuk İnan'ı transfer ederek alternatifli güçlü bir orta saha kurdu. Ancak Hüseyin ve Ayman'a gelebilecek transfer teklifi üzerine Bordo-mavili yönetim gerekli tedbirleri alırken, bu bölge için elinde alternatifli isimler bulunduruyor.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, geçtiğimiz sezon büyük sıkıntılar yaşadığı forvet hattında ise hata yapmak istemiyor. Umut Bulut'un yanına Vestel Manisaspor'da forma giyen Burak Yılmaz'ı transfer eden Bordo-mavili yönetim, önümüzdeki günlerde bir aksilik yaşanmaması halinde bu oyuncuyla sözleşme imzalmayacak. Bordo-mavili yönetim, 3. bölgeye sadece Burak Yılmaz'ı transfer ederek bu bölge için transferi kapamayacak. Karadeniz temsilcisi, forvete kaliteli bir isim transfer etmenin gayreti içinde olurken, Kulüp Başkanı Sadri Şener'in bu bölge için üstün yetenekli ve takımda ağabeylik yapabilecek bir oyuncu transfer etmeyi planladığı belirtiliyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun bu sezon izlediği transfer politakası spor kamuoylu tarafından beğenilirken, başarıya aç futbolculardan kurulu bir takım kurarak taraftarın da uzun yıllardır süren özlemine son vermek isteyen yönetim kurulu, bunu avantaja çevirmek için çeşitli çalışmalar yapıyor. Trabzonspor, şimdiye kadar yaptığı transferlerle şehir ile bütünleşirken, gelecek sezon iple çekilmeye başlandı.

670
TRABZONSPOR / Aker yetişecek
« : 10 Haziran 2008, 11:51:33 »
Aker yetişecek


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, seyirci kapasitesi artırılacak olan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın yeni sezona yetiştirilmesini istedi. Başkan Şadri Şener, deniz ve yol tarafındaki kale arkalarında yapılacak olan değişikliklerle seyirci kapasitesi 5 bin kişi fazlalaştırılacak olan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın protokol tribüne de asansör yapılacağını açıkladı.

671
TRABZONSPOR / Jabi'ye tebligat
« : 10 Haziran 2008, 11:51:19 »
Jabi'ye tebligat
Trabzonspor, gelecek sezon oynatmayı düşünmediğini Gineli futbolcu Jabi'ye kulüp bulması gerektiğini yazılı olarak bildirdi. Uyum sağlayamayan savunma oyuncusu için Türkiye'den teklif bekleyen yönetim, menajerlere haber yolladı.
__________________

672
TRABZONSPOR / Manisa şaşırttı!
« : 10 Haziran 2008, 11:51:07 »
Manisa şaşırttı!


Trabzonspor Başkan Yardımcısı Saner Ayar, Manisaspor'un Selçuk ve Burak için isteklerinin kendilerini şaşırttığını belirtti. Manisasporlu yöneticiler, Selçuk ve Burak için Trabzon'dan Ergin, Hasan, Erdinç ve Ferhat'ın yanı sıra 4 milyon 500 euro talep etmeleri transferleri sıkıntıya soktu. Ayar "Bonservis paralarında indirim istedik. Talepleri çok fazla"
dedi.