İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - m3t3d1nh0

1009
FENERBAHCE / Adriano aşkı bitmiyor
« : 05 Haziran 2008, 06:01:08 »
Adriano aşkı bitmiyor
İspanya'ya giden Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu’nun, Sevilla’lı Kanoute konusunda da bilgi alacağı bildirildi. Ancak, Başkan Yıldırım’ın bahsettiği üç yabancı santrfor arasında 1 numaralı ismin İnter’li Adriano olduğu iddia edildi. Fenerbahçe’nin yaklaşık 2 yıldır yakından ilgilendiği, ancak özellikle alkol ve düzensiz gece hayatı yüzünden bir ara gözden düşen Brezilyalı süperstar, yeniden transfer gündemine girdi. Konuyla ilgili gizli bir çalışma yürütüldüğü de dile getirildi.

1010
FENERBAHCE / Emre 10 numara olacak
« : 05 Haziran 2008, 06:00:41 »
Emre 10 numara olacak
Fenerbahçe’de 10 numaralı forma sahibini bulacak, Emre Belözoğlu yeni sezonda bu formayı sırtında taşıyacak.

Tuncay Şanlı’nın Middlesbrough’a transferi sonrasında kimseye teslim edilmeyen formanın artık Emre’de olacağı öğrenildi. Avrupa Şampiyonası sonrasında görkemli bir törenle sarı-lacivertlilere imza atacak olan yeni Fenerbahçeli futbolcunun formalarının da, transferin resmiyet kazanması sonrasında satışa çıkacağı belirtildi.

1011
FENERBAHCE / Mevlüt transferi için neler söyledi?
« : 05 Haziran 2008, 06:00:26 »
FATİH Terim’in yeni prensi olan ve Milli Takım’ın gol umudu olarak Avrupa Şampiyonası’nda boy göstermeye hazırlanan Mevlüt Erdinç, 23 kişilik kadroda yer almanın kendisi için sürpriz ve gurur verici olduğunu söyledi. Ay yıldızlı takımda birçok golcüye alternatif olarak yer alan ve hazırlık maçlarındaki futbolunun yanısıra performansıyla da göz kamaştıran genç oyuncu, Avrupa Şampiyonası öncesi heyecan dolu olduğunu belirterek, "Dünyanın en mutlu insanıyım" dedi.

Başta Fatih Terim olmak üzere kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ifade eden Mevlüt, büyük hedefler içinde olduğunu belirterek, şunları söyledi:

Büyük onur

"Bu kadro içinde olmak benim için çok büyük bir sürprizdi. Fatih Terim bana inandı ve güvendi. Tartışmasız, şu anda en mutlu insan benim. Ay yıldızlı forma sırtımdayken sahaya çıkmak büyük onur. Yıllardır bunun hayalini kuruyordum ve genç yaşta bu hedefime ulaştım. Daha da büyük hedeflerim var ve hep ileriye bakıyorum. 16 yaşındayken, 20 golle Sochaux’nun en çok gol atan oyuncusu oldum. Sağda veya solda değil hücum hattının her yerinde görev alırım. Ama sağ kanatta oynamayı daha çok seviyorum. Oraya çok daha alışığım.

Fatih hocam beni Fransa’da önemli maçlarda takip ettirdi. Buraya tırnaklarımla kazıya kazıya geldim. Ay yıldızlı formayı da hakederek sırtıma geçirdim. En beğendiğim oyuncular olan Nihat Kahveci ve Hamit Altıntop ile birlikte yan yana oynayacak olmak, büyük keyif. Avrupa arenasında Türk futbolcusunun namı her geçen gün yayılıyor.

Benim gibi gurbetçiler de çoğalıyor. Ben de bunlardan bir tanesiyim. Önemli olan ülkemizin adını Avrupa’da en güzel şekilde temsil edebilmek. Chelsea’yi golleriyle sırtlayan Didier Drogba’nın hayranıyım. Onun hırsına ve performansına bayılıyorum ve örnek alıyorum. Önemli özelliklerim var. 8 yaşından beri futbolun içindeyim. Hava hakimiyetim iyidir. 30-35 metreden attığım sert şutlar, rakip kaleciler için zordur. İdmanların dışında, kültür fizik ve güç ağırlıklı ekstra çalışmalar yaparım. Tekniğimi her zaman geliştirmek için uğraşırım ve gözlemde bulunurum. Hala çok eksiğimin olduğunun farkındayım ve bunları da geliştireceğim. Avrupa Şampiyonası benim için büyük bir deneyim olacak. Türkiye’nin büyük takımlarına transferimle ilgili adım gündeme geliyor. Ama bugüne kadar ne benimle görüşen ne de konuşan oldu. Vatanıma dönerek futbol oynamak isterim. Teklif gelirse de "Hayır" demem. İçimdeki vatan sevgisi hiç bitmeyecek. Bu yüzden Türkiye’de oynamak istiyorum.

Sürpriz yapabiliriz

Milli Takım’da yer alan her futbolcu büyük değer. Güçlü takımlarda oynuyorlar. Bu turnuvada sürpriz yapabiliriz. Portekiz, çok teknik ve klas ayaklara sahip. Uluslararası arenada bir yeri var. Biz onlara çelme takarak turnuvaya başlamak amacındayız. Güzel hazırlık maçları oynadık. Eksiklerimizi, ilk sınava kadar gidereceğiz. İsviçre’deki havamız da mükemmel. Savaşa hazırlanan askerler gibiyiz. Biz hem psikolojik olarak hem de fiziksel yönden hazırız. Hocam bana görev verdiği an çıkıp elimden gelenin en iyisini yapacağım. Önümde etkili forvetler var. Ama ilk 11’de oynamak da benim için sürpriz olmaz. Nihat ve Semih ağabeyden de çok öğreneceklerim var. Onların yedeği olmak bile büyük onur."


1012
FENERBAHCE / Başkanın talimatısyla
« : 05 Haziran 2008, 06:00:04 »
Başkanın talimatısyla
Sarı-Lacivertliler'in Nihat Kahveci aşkı bitmiyor... Başkan Aziz Yıldırım’ın önceki gün canlı yayında yaptığı açıklamaların hemen ardından çalışmalar başladı. Televizyonda, “Yurt dışında forma giyen bir Türk golcü alacağız” diye konuşan Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatıyla, yöneticiler Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu dün saat 17.30’da Madrid’e uçtu. Acele bir kararla İspanya’ya giden Yıldırım ve Uslu’nun, burada Villarreal’li yetkililerle bir araya geleceği ve transferi bitireceği öğrenildi.
__________________

1013
FENERBAHCE / Fenerbahçe'nin büyüklüğü dün tescillendi!
« : 05 Haziran 2008, 05:59:47 »
Önemli bir gündü dün... Aziz Başkan'a (Yıldırım) kilitlendi Türkiye... Hem de ne kilitlenme!

Yukarıda benim doğum günü pastası... Millet bekliyor ama Hacer yapışmış kalkamıyor... Aziz Başkan'ın konuşmasını İnternethaber'e canlı atıyor...

Telefonun tuşuna basıyorum, İnternetspor'un patronu Süleyman Özışık'la görüşmek istiyorum ama ne mümkün... O da Hacer gibi kilitli... Konuşmuyor, tıkırtılar geliyor karşıdan...

Anladım!

Bu pastayı Hacer olmadan keseceğiz... Volkan'ın da acelesi var zaten. (Medyaguru'nun medar-ı iftiharı)

Pastayı kestik ama, aklım Aziz Yıldırım'da...

Ne dedi acaba?

Kimi transfer edecek?

Merasim bitti ben İnternethaber'i tıkladım.. 30 bin de bıraktığım okuma sayısına baktığımda 70 bin olmuştu... Sayı biner biner artıyordu...

Ve 2,5 saatlik bir görüşmenin ardından İnternethaber'in en çok okunan haberi Aziz Yıldırım'ın açıklamaları oluyor.

Yazının bu kısmını saat tam 23.55'te yazdım.

Aziz Başkan'ın yaptığı açıklamalar tam tamına 245.704 defa tıklanmış... 171 de yorum iliştirilmiş bu haberin altına...

İnternetspor'da ise Yıldırım yine baş köşede...

Okuma sayısı 100 binin üzerinde...

Hürriyet'e baktım, Aziz Başkan en tepede...

Milliyet'te yine öyle...

Habertürk'teki sıralama da bir saatte değişti; Aziz Başkan en çok okunan haberlerin tepesinde yeraldı...

İrili ufaklı sitelerin hepsinde Aziz Yıldırım'ın açıklamaları gün boyunca büyük ilgi gördü...

Ki...

Yıldırım'ın ekrana çıktığı saat 14... Yani günün yarısı gitmiş... Buna rağmen Yıldırım İnternet'te patlıyor...

Nedir bunun sebebi?

Tabii ki Fenerbahçe'nin büyüklüğü...

Ötesi yok!

Var diyen kıskanıyor...

Arkadaşlar İnternethaber'in bugüne kadar en büyük rekorudur bu haber. Bir Hrant Dink'in ölümü bir de bu haber... AK Parti hakkındaki kapatma davası bile bu kadar ilgi görmedi İnternethaber'de...

Hadi kabul edelim; biz bükemediğimiz eli nasıl öpüyorsak, siz de çekinmeyin öpün o eli!

1014
FENERBAHCE / Kezman'dan veda sinyali!
« : 05 Haziran 2008, 05:59:26 »
Hakkında Fenerbahçe'den ayrılacağı konusunda haberler çıkan Mateja Kezman, Rus basınına yaptığı açıklamada ayrılık sinyalleri verdi. Rus futbolunun son yıllarda büyük bir gelişim gösterdiğine dikkat çeken Sırp oyuncu, özellikle Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink'e övgüler yağdırdı. Hollandalı teknik adamın hayatında çalıştığı en iyi teknik direktör olduğunu vurgulayan Kezman, "Rusya'nın başında dünyanın en iyi hocalarından biri var. Onunla PSV'de birlikte çalışma şansı bulmuştum. Oyuncularını çok iyi motive eden bir hoca. Futbolcularını %100 performansla oynatabiliyor. Güney Kore e Avusturalya'da yakaladığı başarıları Rusya'yla da yakalayacaktır" dedi.

Rusya' için iki neden!
Daha önce de hakkında Rusya'ya transfer olacağı yönünde bir çok söylenti çıkan Kezman, bunun gerçekleşmesi halinde Rusya'da futbol oynamaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi. Son yıllarda Rus futbolunun büyük bir aşama kaydederek çıkışa geçtiğine değinen Sırp futbolcu, "Herşeyden önce Fenerbahçe ile kontratım devam ediyor. Ama Türkiye'de de kalsam, Rusya'ya ra gitsem benim için fark etmez. Rus futbolu her geçen gün daha da ileri gidiyor. İki ülkede de oynamak benim için mutluluk verir. Rusya'da oynamak için ikinci nedenim, Ortadoks bir ülkede yaşamak ve futbol oynamak benim için çok daha kolay olar" şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.



Fanatik

1015
FENERBAHCE / Yöneticiler İspanya'ya Uçtular.
« : 05 Haziran 2008, 05:59:10 »
Fenerbahçe Yönetiminin, Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalardan sonra transfere hız verdiği ve yurtdışındaki transfer ayayışlarına başta yabancı forvet olmak üzere odaklandığı belirtildi.

Aldığımız bilgilere göre Fenerbahçe yöneticileri Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu bu akşam İspanyol havayolu şirketi Iberia Airlines’ın 17:00 uçağıyla İstanbul’dan Madrid’e uçtular.

Şu anda İspanya’nın Madrid şehrinde bulunan yöneticilerin transfer arayışlarına bu ülkede mi yoksa bu ülkeden gidecekleri başka bir ülkede mi sürdürecekleri ise henüz bilinmiyor.

Fenerbahçeli yöneticilerin İspanya’dan Brezilya’ya da geçebileceği belirtiliyor.

1016
...Şimdi şu iyi bilinmelidir ki‚ Fenerbahçe Spor Kulübü gazete sayfalarına bakarak transfer yapmaz.

Transfer hem uzun soluklu‚ hem de anlık bir iştir. Hedefler ve dengeler vardır.
Transfer‚ hem uzun vadeli planlama‚ hem de anlık refleks gerektiren bir iştir. Birçok seçenek ve birçok plan vardır.
Takımımızın durumu ve hedefleri‚ alınacak oyuncunun durumu‚ zamanlama‚ hatta diğer takımların durumu gibi transfere etki eden unsurlar vardır. Bütün bu unsurlar bir arada değerlendirilir ve bir sonuca varılır.

Tüm bunların üzerinde‚ bizim için her şeyden önce gelen ise Fenerbahçe´nin menfaatleridir. Bizim görevimiz‚ Fenerbahçe´nin menfaatlerini en iyi şekilde korumak ve gözetmektir. Fenerbahçe´de transfer de buna göre yapılacaktır...

diyor Aziz Yıldırım..

Demek ki Fenerbahçe´nin menfaatleri bunu gerektirdi ki Emre transferi gerçekleşecek..

İşin içinde Fenerbahçe menfaatleri varsa neyi tartışıyoruz..
Hangimiz istemeyiz ki Fenerbahçe´nin menfaatini..

1017
FENERBAHCE / Taraftarımız Emre`ye "Hoşgeldin" Dedi...
« : 05 Haziran 2008, 05:58:26 »
Antu ankette sizlere yeni transferimiz Emre Belözoğlu`nun transferini onaylayıp onaylamadığınızı sormuştuk. Anketimizde çok kısa bir sürede 35 bin 666 oy kullanıldı. Oy kullananların yüzde 74,97`si (26 bin 740 kişi) Emre`ye onay verirken, oy kullananların yüzde 25.2`si (8 bin 926 kişi) bu transfere "hayır" dedi.

1018
FENERBAHCE / Dünyada alamayacağım futbolcu yok
« : 05 Haziran 2008, 05:58:07 »
YILDIRIM: Üç yabancı santrforla görüşmelerimiz devam ediyor
FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Bu santrforlar Adriano, Santa Cruz ve Koevermans

YILDIRIM: Avrupa'da forma giyen bir Türk santrfor da alacağız
FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Bu santrfor Nihat Kahveci. Mevlüt ikinci, Halil ise üçüncü sırada

YILDIRIM: Zico ile şartlarda anlaşamazsak yolları ayıracağız
FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Zico ile yollar ayrılırsa takımın başına Mircea Lucescu getirilecek

YILDIRIM: Kaliteli bir yerli sağ bek transfer edeceğiz
FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Bu sağ bek, OFTAŞ'ın genç ve umut vadeden yeteneği Orhan Şam

YILDIRIM: Sol beke yine yerli bir futbolcu daha düşünüyoruz
FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Bu sol bek, Sivasspor'un başarılı futbolcusu Hayrettin Yerlikaya

YILDIRIM: Gerekirse yerli veya yabancı bir kaleci getireceğiz
FOTOMAÇ AÇIKLIYOR: Bu kaleci, yabancı olursa PSV'li Gomes, yerli olursa OFTAŞ'lı Recep

***

Mazereti olmaz!

"Şampiyonluğu kaybetmeyi asla kabullenemiyorum. Yürüye yürüye ipi önde göğüslemeliydik. İki sezon önce Denizli'de son haftada kaçırdığımız şampiyonluktan daha çok üzüldük" Teknik hatalar olmuştur. Ancak futbolcuların da suçu var. Bazı oyuncularımız Avrupa'da farklı Türkiye'de farklı oynadı. Konsantrasyon sorunu oldu. Bu hatalara bir daha düşmeyeceğiz".

FB TV'deA'dan Z'ye birçok konuda açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, en çok üzüldükleri konunun yok yere kaçan şampiyonluk olduğunu söyledi. İşte Yıldırım'ın transfer dışında gündem yaratan diğer açıklamaları:

* TÜRKİYE'NİN EN İYİ TAKIMIYIZ
"Lig ikinciliği bizim için başarı değil. Hem ben hem
de yönetici arkadaşlarımız kaçan şampiyonluğa çok üzüldük. Çünkü kadro olarak rakiplerimizden çok iyiydik. Türkiye'nin en iyisiyiz. Yürüye yürüye şampiyon olmalıydık. Bu şampiyonluğa iki sezon önce Denizli'de kaçan şampiyonluktan daha çok üzüldük.

* KABULLENMEMİZ İMKANSIZ
Teknik kadronun çok büyük hataları oldu. Bazı yanlışlar yapıldı. Bunları kabullenmemiz imkansız. Hiçbir mazeret ortaya konamaz. Ancak şampiyonluğun kaçması sadece teknik kadronun hatası değil, futbolcular da belli oranlarda suçlu. Mesala bazı oyuncularımız Avrupa'da farklı Türkiye'de farklı oynadı. Çünkü Avrupa onlar için vitrindi. O yüzden içerideki bazı maçlara konsantre olamadılar.

* RAHATLIK ZARAR VERDİ
Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması başarısızlıktır. Takım kaptanımız Alex'in de bizim kadar üzülmesi bizi ilerisi için ümitlendirmiştir. Başaramıyorsanız bir eksiklik var demektir. Biz bu eksiklerin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bazı 'rahat' durumlar var. Bu rahatlık bazen zararlı oluyor, bunu ortadan kaldıracağız.

* CHELSEA'Yİ ELEYEBİLİRDİK
FIFA'nın yabancı oyuncu sayısında 6+5 kararını destekliyoruz. Bizim yerli oyuncularımız iyi. Bu karar bize Avrupa'da avantaj sağlayacaktır. Chelsea'yi eleyebilirdik. İnancımız onlardan fazlaydı. Ama büyük şanssızlıklar yaşadık. Futbolun içinde böyle şeyler olur. Ama geleceğe dönük büyük tecrübeler yaşadık. Kurumsallaşmanın karşılığını yavaş yavaş alıyoruz.

* CARLOS-DENİZ-APPİAH HATALI
Şampiyonluk sakatlıklar yüzünden kaçtı görüşü yanlış. Doktorları da suçlamak doğru değil. Bazı oyuncular kalıcı sakatlıklar adına aşırı fedakârlıklar yaptı. Sakatsan oynamayacaksın. Carlos bunu yaptı, sonucu herkes gördü. Deniz'in sakatlığı futbol dışı. Kavga etmiş, kızıp ayağını cama vurmuş. Appiah ameliyatı sonrasında kendine iyi bakmadı, bu hale geldi.

* FENERİUM BANKASI!
Kombine bilette 30 bine gidiyoruz. Kombinede kısıtlama getirmedik. Migros Tribünü hariç isteyen istediği yerden bilet alabilir. Statımızda küfür azaldı ama tamamen kalkması lazım. Bayanların da küfür ettiğini görüyoruz. Fenerium'un yılda 45 milyon YTL geliri var. Taraftar kartlı sayımız 135 bini geçti.

* UYARIYORUM!
Statta taşkınlık yapanı, küfür edeni görürsem kombinesini iptal edeceğim. Önceki sezon 300 bin YTL küfürden ceza yedik, geçen yıl bu rakam 114 bin YTL'ye düştü. Statta herkes kendi yerine oturup adam gibi maçını izlemeli, bunun üzerine gideceğim."

1019
FENERBAHCE / Önder Turacı'ya 'kapı gibi' mesaj
« : 05 Haziran 2008, 05:57:25 »
Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı hala kesinlik kazanmamayan Önder Turacı'nın Galatasaray ile anlaştığı haberi Fenerbahçeli bir okuyucumuzu kızdırmışa benziyor...



Hürriyet kaynaklı 'Önder Turacı 'evet' dedi'

İşte 'Hakan Sözeriyim' rumuzuyla yorum yapan okuyucumuzun o mesajı...

"Geçmiş Olsun

Bir futbolcu daha futbol hayatını noktaladı demek ki. Düşünsenize Fenerbahçe den gidenleri Ali Güneş Tayfun Korkut, Mustafa Doğan, Mehmet Yozgatlı, Rüştü Rençber hatta ve hatta Haim Revivo vs. vs... Şimdi neredeler. Birer yıldızken nasıl bitirdiler futbol hayatlarını. Devam edenler şimdi neler yapıyor..

Kimi kadroda yok. Kimi 3. kaleci. Kendilerine olan güvenleri bitmiş parlayan bir yıldız değil çöpte bir teneke gibiler. Geçmiş olsun Önder. Denizlispor’lu Yusuf un dediği bir söz var unutmayın. “Hayatımın en büyük hatasını Fenerbahçe’den ayr’larak yaptım. Fenerbahçe de oynayan genç arkadaşlara sesleniyorum giydiğiniz formanın değerini ve kutsallığını bilin” diyor.

Maalesef Önder Turacı sen bunu unutarak hareket ettin. Yolun açık olsun ve tekrar geçmiş olsun"

1020
FENERBAHCE / "Türkiye'ye sadece tatile gelirim"
« : 05 Haziran 2008, 05:57:03 »
"Türkiye'ye sadece tatile gelirim"

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunduğu belirtilen Villarreal'in golcüsü Nihat, büyük takımların kendisini istemesinin gurur verici olduğunu söylerken, "Ancak Türkiye'ye sadece tatile gelirim" dedi.



Nihat Kahveci, kendisi hakkında çıkan transfer haberlerine son noktayı koydu ve futbol hayatını Avrupa’da sürdürmek istediğini söyledi. İspanya’nın Villarreal takımında bu sezon müthiş bir performans gösteren Nihat Kahveci, şu anda transferi değil Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım ile başarılı olmayı düşündüğünü dile getirdi. Büyük hedefleri olduğunu da vurgulayan Nihat Kahveci, şunları söyledi:

"İyi ve kaliteli futbolcular hep hedefleri olan takımların transfer listelerine girerler. Bu her dönem böyle olmuştur. Benim şu anda Villarreal ile 2011 yılına kadar sözleşmem var. Beni transfer edecek kulüpler önce İspanya’ya gidip Villarreal ile masaya oturacak. İngiltere’den Tottenham, İspanya’dan da iki kulüp benim için teklifte bulunmuş. Ailem ve çocuğumun geleceği için uzun yıllar Avrupa’da kalmaya devam edeceğim. Büyük takımların transfer listesinde olmak beni heyecanlandırıyor. Türkiye’ye ancak tatile ve ailemi görmeye gelirim.

"AVRUPA EKİPLERİ DE SIRADA"
İspanya’da sevilen bir futbolcuyum. Şu anda tek düşüncem ve hedefim Avrupa Şampiyonası’nda ay yıldızlı forma altında final oynamak. Bunu da takım olarak başaracağımıza, bütün arkadaşlarımla birlikte yürekten inanıyorum. Teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde önemli hedeflerimiz var. Avrupa’da ismimizi en iyi şekilde duyurmak arzusu içindeyiz."

Milli futbolcunun menajeri Murat Kuş ise Avrupa’nın birçok takımından teklifler aldıklarını doğrularken, "Bir kaç ay önce Türkiye’den önemli bir kulübün yöneticisi Nihat Kahveci’nin transferi hakkında bizimle fikir alış verişinde bulundu. Kendilerine Villarreal Kulübü ile bonservis konusunu görüşmelerini önerdik. Nihat, Türkiye’ye kolay kolay dönmez. Avrupa’nın birçok kulübü Nihat’ı transfer etmek için sıraya girdi. Türkiye, hedefinde yok" diye konuştu.