İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - m3t3d1nh0

817
NBA / Hido: ''Göreve hazırım''
« : 07 Haziran 2008, 08:40:00 »
Hido: ''Göreve hazırım''

NBA'de Orlando Magic forması altında başarılı bir sezon geçiren milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, İstanbul'a gelirken, "NBA'de gösterdiğim başarılı performansı, Milli Takım'da da sergileyerek, ülkeme hizmet etmek istiyorum" dedi.

Bu sezon takımında sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve otoritelerden büyük övgü alan Hidayet Türkoğlu, eşi Banu Türkoğlu ile birlikte Delta Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla saat 10.10'da Atatürk Havalimanı'na geldi.

Kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Türkoğlu, başarılı bir sezon geçirdiğini belirterek, emeği bulunan herkese, dua eden, destekleyen herkese müteşekkir olduğunu söyledi.

Milli takımda oynamayı çok özlediğini, göreve hazır olduğunu da ifade eden Türkoğlu, şunları söyledi:
''Benim için uzun bir hasretlik dönemi oldu. Annemi, ailemi, bütün dostlarımı çok özledim. Onlarla kavuşacak olmanın mutluluğu içindeyim. NBA'de gösterdiğim başarılı performansı, Milli Takım'da da sergileyerek, ülkeme hizmet etmek istiyorum. Milli takımda çok yetenekli genç arkadaşlar var. Onlarla kaynaşmak, tecrübelerimi onlarla paylaşmayı istiyorum. Ülkemin milli takımında göreve hazırım.''





818
NBA / Spurs'ten ilk galibiyet!
« : 07 Haziran 2008, 08:39:47 »
Spurs'ten ilk galibiyet!

NBA'de Batı Konferansı final serisi 3. maçında sahasında Los Angeles Lakers'ı konuk eden San Antonio Spurs, Tim Duncan ve Manu Ginobili'nin etkili oyunuyla seriyi 2-1'e getirirken, Lakers'ın süper yıldızı Kobe Bryant'ın çabası galibiyete yetmedi!

(Dış Haberler Servisi)

AT&T Center'da Los Angeles Lakers'ı ağırlayan ve salondan 19 sayı farkla 103-84 galip ayrılan San Antonio Spurs, serideki ilk maçını kazandı ve durumu 2-1'e getirdi.

Ev sahibi San Antonio Spurs'te benchten gelen Manu Ginobili attığı 30 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, galibiyette büyük rol oynadı.

Ginobili'den sonra takımının en skorer ikinci ismi olan Tim Duncan ise 22 sayı, 21 ribaund ve 5 asistlik performansıyla göz kamaştırırken, Spurs'ün oyun kurucusu Tony Parker da geceyi 20 sayı 5 asistle tamamladı ve galibiyette pay sahibi oldu. Öte yandan Duncan double-double yapan tek ismi olarak dikkat çekti.

Salondan yenik ayrılan Los Angeles Lakers'ta ise süper yıldız Kobe Bryant'ın 30 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Lakers'ın başarılı pivotu Pau Gasol'un 15 sayı 5 ribaund ve Lamar Odom'un 7 sayı 11 ribaundluk performansı da yenilgiyi engelleyemedi. 9 sayı 9 ribaundla oynayan Vladimir Radmanovic'te mağlubiyete çare olamadı.

Batı Konferansı final serisinde Los Angeles Lakers'ın 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor.



819
NBA / Boston öne geçti!
« : 07 Haziran 2008, 08:39:34 »
Boston öne geçti!

NBA'de play-off konferans final serisi sürerken, Doğu Konferansı'nda Boston, Detroit'i deplasmanda devirerek seride öne geçti! Pistons'da Hamilton'ın çabası yenilgiyi engelleyemezken, 6 oyuncusu çift haneli rakama ulaşan Celtics'de ise Kevin Garnett double-double yaptı..

Doğu Konferansı'nda Boston Celtics'in deplasmanda Detroit Pistons'ı 94-80 yenerek, 2-1 öne geçtiği maçta, Kevin Garnett 22 sayı, 13 ribaunt ve 6 asistle galibiyetin mimarı oldu.

6 oyuncunun çift haneli sayılara ulaştığı Celtics'de, Garnett'ı 14 sayı, 6 ribaunt ve 6 asistle Ray Allen takip ederken, Kendrick Perkins, Rajon Rondo ve James Posey de 12'şer sayıyla takımlarına katkı sağladılar.

Pistons'da ise 26 sayı, 2 ribaunt ve 2 asistle maçın en skoreri olan Richard Hamilton'ın performansı galibiyete yetmezken, Rodney Stuckey'in 17 sayılık çabası da yenilginin önüne geçemedi.

Konferans final serisi üçüncü maçları, sabaha karşı Batı'da San Antonio Spurs-Los Angeles Lakers karşılaşması ile tamamlanacak.

820
NBA / Lakers yolun yarısında!
« : 07 Haziran 2008, 08:39:22 »
Lakers yolun yarısında!

NBA Batı Konferansı play-off final serisinde Los Angeles Lakers, San Antonio Spurs'u 101-71 yenerek seride 2-0 öne geçti. Kobe Bryant, gecenin en skorer ismi olarak galibiyetin mimarı oldu!

Staples Center'da oynanan ve 18 bin 997 kişinin izlediği maçta Kobe Bryant, gecenin en skorer ismi olarak galibiyetin mimarı oldu.

Karşılaşmayı 22 sayı, 5 ribaunt ve 5 asistle tamamlayan Bryant, takımını galibiyete taşırken, Lamar Odom 20 sayı, 12 ribauntla, Jordon Farmer da 14 sayıyla galibiyete önemli katkı sağladılar.

Sadece 2 oyuncunun çift haneli rakamlara ulaştığı Suprs'da ise Tony Parker'ın 13 sayı, 4 asisti ile Tim Duncan'ın 12 sayı, 16 ribauntu yenilgiyi önlemeye yetmedi.

Play-off mücadelesine, yarın oynanacak Detroit Pistons-Boston Celtics maçıyla devam edilecek.



821
NBA / Detroit eşitledi!
« : 07 Haziran 2008, 08:39:08 »
Detroit eşitledi!

NBA'de Doğu Konferansı Final serisi 2. maçında Boston Celtics'e konuk olan Detroit Pistons, galibiyete ulaştı! Boston'ın 3 yıldızı Ray Allen, Paul Pierce ve Kevin Garnett'ın etkili performansına, takım halinde cevap veren Detroit, seriyi 1-1'e getirdi!

(Dış Haberler Servisi)

Doğu Konferansı Final serisi 2. maçında TD Banknorth Garden'da, Boston Celtics'e konuk olan Detroit Pistons, rakibini 103-97 mağlup etti ve seriyi 1-1'e getirdi.

Play-offlar'da kendi sahasında yaptığı 9 maçı da kazanan Boston Celtics, ilk yenilgisini almış oldu.

Boston Celtics, evindeki maça iyi başladı ve ilk periyotu 20-18 önde geçti. Daha sonra üstünlüğü ele alan ve maçı sürekli önde götüren konuk ekip, devreyi 50-43, 3. periyotu da 78-69 önde geçtikten sonra maçı 103-97 kazandı.

Geceyi galibiyetle kapatan Detroit Pistons'ta karşılaşmaya ilk 5'te başlayan tüm simler çif haneli sayılara ulaştı.

Pistons'ta 25 sayı atan Richard Hamilton, takımının en skorer ismi olurken, Chauncey Billups 19 sayı 7 asistle katkı yaptı. Antonio McDyess'ın 15 sayı 8 ribaundluk, Tayshaun Prince'in 14 sayı 8 ribaundluk ve Rasheed Wallace'in 13 sayı 10 ribaundluk performansı galibiyeti getirdi.

Detroit Pistons'ı mağlup olan Celtics'te ise takımın 3 yıldızı Kevin Garnett, Paul Pierce ve Ray Allen'ın attığı toplam 75 sayı mağlubiyeti engelleyemedi.

Paul Pierce attığı 26 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, 25 sayı atan Ray Allen ve 24 sayı 13 ribaundluk bir performans sergileyen Kevin Garnett'ın çabaları galibiyeti getirmedi.

Bu 3 yıldıza eşlik eden tek isim ise Rajon Rondo oldu. Rondo geceyi 10 sayı, 9 ribaund ve 8 asistlik bir performansla tamamlarken, Celtics bencehten yeteri kadar faydalanamadı.

İki takım arasındaki serinin 3. maçı, 25 Mayıs Pazar günü TSİ sabaha karşı Detroit'te yapılacak.

822
NBA / İlk randevu Lakers'ın!
« : 07 Haziran 2008, 08:38:55 »
İlk randevu Lakers'ın!

NBA'de Batı Konferansı Final serisinin ilk maçında San Antonio Spurs'ü konuk eden Los Angeles Lakers, süper yıldızı Kobe Bryant ve Pau Gasol'le etkili olurken, maçın en skorer isimi olan Tim Duncan'ın çabası ise galibiyete yetmedi!

Batı Konferansı'nda Los Angeles Lakers'ın sahasında San Antonio Spurs'ü 89-85 yenerek, 1-0 öne geçtiği maçta, Kobe Bryant 27 sayı, 9 asist ve 5 ribauntla galibiyetin mimarı oldu.

Karşılaşmada Bryant'ı 19 sayı, 7 ribaunt ve 3 asistle Pau Gasol takip ederken, Vladimir Radmanovic ve Sasha Vujacic de 10'ar sayıyla takımlarına katkı sağladılar.

Spurs'de ise Tim Duncan'ın 30 sayı, 18 ribaunt ve 2 asisti galibiyete yetmezken, Tony Parker'ın 18, Bruce Bowen'ın da 12 sayılık çabası yenilginin önüne geçemedi.

Final serisi ikinci maçları, Doğu'da TSİ sabaha karşı Boston Celtics-Detroit Pistons karşılaşması ile başlayacak.



823
NBA / Evinde tutulmuyor!
« : 07 Haziran 2008, 08:38:41 »
Evinde tutulmuyor!

NBA'de Doğu Konferansı final serisinin ilk maçında, Boston Celtics, Detroit Pistons'ı konuk etti. Play-offlarda evinde yenilgizi yüzü görmeyen Celtics, yıldızları Garnett ve Pierce ile sonuca giderek, seride 1-0 öne geçti!

(Dış Haberler Servisi)

Doğu Konferansı final serisinin ilk maçında Boston Celtics, TD Banknorth Garden'da, Detroit Pistons'u ağırladı ve evinde kazanma geleneğini sürdürdü.

Bu maça kadar play-off'larda sahasında 8 maç kazanan Celtics, Pistons'u 88-79 mağlup ederek, 9-0'lık bir galibiyet serisi yakalamayı başardı.

Seride 1-0 öne geçen Celtics'te karşılaşmaya ilk 5'te başlayan yıldız Kevin Garnett, 26 sayı, 9 ribaund ve 4 asistlik performansıyla maça damgasını vururken, gecenin en skorer ismi olmayı başardı.

Garnett'e eşlik eden bir diğer isim ise Paul Pierce oldu. Pierce maçı 22 sayı, 6 ribaund ve 6 asistle tamamladı ve galibiyete katkı yaptı.

Rajon Rondo ise 11 sayı, 7 asist ve 5 top çalmalık performansıyla etkili olurken, Ray Allen ise 9 sayıda kaldı.

Geceyi mağlubiyetle kapatan Detroit Pistons'ın en skorer ismi 16 sayıyla oynayan Tayshaun Prince oldu. Prince'ı 15 sayı atan Richard Hamilton takip etti. Hamilton 15 sayısının yanına 6 ribaund ve 3 asist ekledi.

Antonio McDyess ise 14 sayı atıp, 11 ribaund alırken, maçın tek double-double yapan ismi oldu. Rasheed Wallace karşılaşmayı 11 sayı, Chauncey Billups ise geceyi 9 sayıyla tamamladı.

824
NBA / Finalin adı: Lakers-Spurs!
« : 07 Haziran 2008, 08:38:30 »
Finalin adı: Lakers-Spurs!

NBA'de play-off karşılaşmaları ikinci tur yedinci maçları, sabaha karşı yapılan son karşılaşmayla tamamlandı. Batı Konferansı'nda Orleans Hornets'i deplasmanda yenen San Antonio Spurs, konferasn finalinde Los Angeles Lakers'ın rakibi oldu!

Batı Konferansı'nda San Antonio Spurs'ün deplasmanda New Orleans Hornets'i 91-82 yenerek, finale yükseldiği maçta, Emanuel Ginobili 26 sayı, 5 ribaunt ve 5 asistle galibiyetin mimarı oldu.

Karşılaşmada, Ginobili'yi 17 sayı, 5 asist ve 2 ribauntla Tony Parker takip ederken, Tim Duncan da 16 sayı ve 14 ribauntla takımına katkı sağladı.

Hornets'de ise David West'in 20 sayı ve 9 ribaundu galibiyete yetmezken, Chris Paul ve Jannero Pargo'nun 18'er sayılık çabası da yenilginin önüne geçemedi.

Batı'da adını finale yazdıran Spurs, Los Angeles Lakers ile mücadele edecek.

Doğu finalindeki mücadele ise Boston Celtics-Detroit Pistons arasında olacak.

Final maçları, TSİ sabaha karşı Doğu'da Boston Celtics-Detroit Pistons karşılaşması ile başlayacak.




825
NBA / Düello James'in, zafer Celtics'in!
« : 07 Haziran 2008, 08:38:14 »
Düello James'in, zafer Celtics'in!

Bir Paul Pierce, bir LeBron James attı, kazanan James, gülen taraf ise Boston oldu! Boston Celtics ile Cleveland Cavaliers arasında yapılan Doğu Konferansı yarı final serisi 7. ve son maçına yıldızlar damgasını vurdu, Cleveland'ı deviren Boston, finalde Detroit Pistons'ın rakibi oldu!

(Dış Haberler Servisi)

CLEVELAND CAVALIERS: 92 - BOSTON CELTICS: 97
Boston Celtics'in sahası TD Banknorth Garden'da oynanan Doğu Konferansı yarı final serisinin 7. maçı Celtics ve Cleveland Cavaliers'ın yıldızlarının düellosuna sahne oldu.

Karşılaşmanın ilk periyodu 18-13 Celtics'in üstünlüğü ile geçilirken, ikinci periyotta iki ekip de skoradaki etkinliğini arttırdı.

Ev sahibi Boston Celtics, yıldız oyuncusu Paul Pierce'la sayılar bulurken, konuk Cleveland ise süper yıldız LeBron James'la ayakta kalmaya çalıştı.

İkinci periyotta savunmalar sertleşirken, sırasıyla LeBron James, Kevin Garnett ve Paul Pierce sakatlanma tehlikesi yaşayan isimler oldular.

İlk yarıyı Boston 50-40 önde tammalarken, Paul Pierce 26 sayı atarak yıldızlaştı, LeBron James de 23 sayıyla takımını sırtladı.

Üçüncü periyoda iyi başlayan Cleveland aradaki farkı indirmeye başladı. Paul Pierce attığı kritik sayılarla farkın kapanmasına izin vermemeye çalşırken, LeBron James ve Delonte West'le etkili oldu.

Devre sonunda 10 sayı olan fark, üçüncü periyodun sonunda 5'e indi ve Boston Celtics son periyoda 5 sayı farkla 73-68 önde girdi.

Dördüncü periyot ise müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Boston, Pierce'ın sayılarıyla üstünlüğünü korumaya çalışırken, Boston'daki maçlarda üçlük atmakta zorlanan LeBron James ise attığı üçlüklerle takımını ayakta tuttu.

Son bölümlerde devreye giren Kevin Garnett de kritik anlarad attığı basketlerle takımına önemli katkı yaparken, benchten gelen P.J. Brown da aldığı önemli hücum ribaundlarıyla göze çarptı.

Oyunun sonları yaklaşırken, Pierce'dan topu kapan LeBron James smacı yaptı ve farkı 1 sayıya indirdi: 88-89!

Ribaundlarıyla göze çarpan Brown, kritik bir basketle farkı tekrar 3'e yükseltti: 88-91

Bu andan itibaren yapılan taktik fauller sonrası son 16 saniyeye Boston Celtics 6 sayı farkla 95-89 önde girdi.
Bitime 8 saniye kala Pavlovic, dip çizgiden attığı 3'lükle skoru 95-92 yaptı. Paul Pierce kendisine yapılan taktik faulün ikisini de sayıya çevirdi ve durumu 97-92'ye getirdi.

Son topu kullanamayan Cavaliers maçı 97-92 kaybetti.

Boston Celtics'in yıldızı The Truth (Gerçek) lakaplı Paul Pierce karşılaşmayı 41 sayıyla tamamlarken, Cleveland'ın King (Kral) lakaplı süper yıldızı LeBron James ise maçı 45 sayıyla bitirdi.

Maça bu iki yıldızın dışında damgasını vuran bir başka isim ise P.J. Brown oldu. Savunmada müthiş bir katkı yapan tecrübeli oyuncu, kritik anlarda aldığı ribaundlar ve attığı sayılarla Boston'a zaferi getirdi.

İki yıldızın düellosunu James kazanırken, seriyi 4-3'e getiren Boston Celtics ise Doğu Konferansı finalinde Detroit Pistons'ın rakibi oldu.

Celtics'te karşılaşmaya ilk 5'te başlayan Paul Pierce maçı 41 sayı, 4 ribaund ve 5 asistle tamamladı. Celtics'in bir diğer yıldızı Kevin Garnett ise 13 sayı, 13 ribaundluk performansıyla double-double yaptı. Benchten gelen P.J. Brown ise 10 sayı ve 6 ribaundluk performansıyla kritik anlarda önemli katkı yaptı.

Cavaliers'ta ise süper yıldız LeBron James karşılaşmayı 45 sayı, 6 asist ve 5 ribaundluk performansıyla tamamladı ve maçın en skorer ismi oldu. Cleveland'da James'ten sonra çift hanelere ulaşan tek isim olan West ise maçı 15 sayı, 5 asistle noktalandırdı.

Öte yandan mücadelede toplamda sadece 5 ismin çift hanelere ulaşması dikkat çekti. Takımlarının skor yüklerini üstlenen Pierce ile James'in dışında Garnett, West ve Brown çift hanelere ulaşabilen isimler oldu.




826
BASKETBOL / ''Ucuz taktik'' iddiası!
« : 07 Haziran 2008, 08:33:11 »
''Ucuz taktik'' iddiası!

TBBL finalinde G.Saray yöneticisi Yiğit Şardan ve Ahmet Dedehayır ile F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasındaki medyaya yansıyan diyalog ve ardından yapılan açıklamalar ortamı alevlendirdi! F.Bahçe kulübü, Dedehayır'ın taraftarlarına el hareketi yaptığını öne sürüp, çarpıcı bir bildiri yayınladı..

Fenerbahçe Kulübü, Caferağa Spor Salonu'nda oynanan ve Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın, Galatasaray'ı 74-62 yenerek 2007-08 sezonunun şampiyonu olduğu maçın sonrasında Galatasaray yöneticisi Ahmet Dedehayır'ın basına yansıyan açıklamaların çarpıtılmış olduğunu belirterek, bu duruma tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, televizyon tarafından canlı yayınlanan ve milyonların şahit olduğu bir maçta Ahmet Dedehayır'ın maç boyunca kendilerine küfür edildiğini iddia ettiği hatırlatılarak, "Maç sonrasında Galatasaray yöneticisi Sayın Ahmet Dedehayır'ın basına yansıyan bazı açıklamaları bizi hayrete düşürmüştür. Televizyon tarafından canlı yayınlanan ve milyonların şahit olduğu bir maçta Sayın Dedehayır maç boyunca kendilerine küfür edildiğini iddia etmiştir. Oysaki kötü tezahürat maçın bitimine 3.5 dakika kala Sayın Dedehayır'ın taraftarlarımıza yönelik el hareketi yapması ile başlamıştır. Sayın Dedehayır'ın bir spor kulübü yöneticisine yakışmayan bu tavrının ardından başlayan kötü tezahürata başta başkanımız Sayın Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yöneticilerimiz müdahale etmiş ve ortamı sakinleştirmeye çalışmışlardır. Ayrıca bu çirkin tavır üzerine başkanımız Sayın Aziz Yıldırım Galatasaray yöneticisi Sayın Dedehayır'ı da yanına giderek yaptığı tahrik edici ve yakışıksız davranıştan dolayı uyarmak zorunda kalmıştır. Olayların başlamasına adeta sebep olan Sayın Dedehayır'ın maç sonrasında küfür ve tezahürattan şikayetçi olması ve olayları çarpıtması en hafifinden ayıptır" denildi.

Açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticisinden sporcusuna kadar tüm camia olarak Türkiye'de küfür ve kötü tezahürata karşı en büyük ve sağlam mücadeleyi veren spor kulübü olduğu vurgulanarak, "Geçtiğimiz yıl Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Türk spor tarihine kara bir leke olarak geçen Ali Sami Yen Stadı'ndaki maçın ardından dahi bir tek yöneticimiz çıkıp bir açıklama yapmamıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü yapılan bu tür ucuz açıklamaların ortamı germek ve olayları daha da içinden çıkılmaz ve çirkin bir hale getirdiğinin bilincindedir ve her zaman bu bilinçle davranmaktadır. Geçtiğimiz hafta Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanan bayan basketbol takımlarımızın mücadelesinde de yine geçen yıl ve bu sezon oynanan diğer maçlarda olduğu gibi maç başından sonuna kadar sporcularımız ve yöneticilerimize küfür edilmiş sahaya yabancı maddeler atılmıştır. Ancak kulübümüz yine sorumluluk bilinci ve fair-play'e olan inancı ile herhangi bir açıklamada bulunmamıştır. Durum böyle iken basketbol sahalarındaki mücadelelerde gittiği hemen her maçta taraftarların gerilmesine neden olan davranışlar sergileyen Sayın Dedehayır'ın bu yaptığı açıklamaları da basit ve ucuz bir taktik olarak görmekteyiz. Ancak biz Galatasaray camiası ve yönetiminin de bugüne dek yaşananlardan rahatsızlık duyduğundan eminiz. O nedenle sadece bir kişinin yaptığı yakışıksız hareketi ve söylemleri kesinlikle camianın tamamına mal etmiyoruz. Bunun en büyük göstergesi de başta başkanımız Sayın Aziz Yıldırım olmak üzere maçın sonunda ikincilik kupasını kaldıran Galatasaraylı sporcuları alkışlamamızdır. Bu alkışların Türk spor tarihinde bir milat olmasını ezeli rekabetin bu alkışlar ile yeniden ebedi dostluk ile anılmaya başlamasını ümit ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.




827
BASKETBOL / Baykal'dan Yıldırım'a kutlama!
« : 07 Haziran 2008, 08:32:53 »
Baykal'dan Yıldırım'a kutlama!

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Fenerbahçe'nin Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde şampiyon olması dolayısıyla kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a kutlama mesajı gönderdi!

Baykal, mesajında, Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın ligde üst üste 3 kez şampiyon olmak gibi büyük bir başarının sahibi olduğunu hatırlattı.

Takımın ulusal başarısını, uluslararası alanda da sürdürmesini beklediğini ifade eden Baykal, şampiyonlukta büyük payı bulunduğunu belirttiği Aziz Yıldırım'ı kutladı.

Baykal, bayan basketbolcular başta olmak üzere teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarla, takımın her seviyedeki çalışanlarından oluşan tüm Fenerbahçe camiasına da kutlama ve başarı dileklerini




828
BASKETBOL / "En iyisini yaptık.."
« : 07 Haziran 2008, 08:32:41 »
"En iyisini yaptık.."

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde, final mücadelesi sonucu şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray'da bölüm direktörü Mihriban Oğuz, "Mevcut durum içinde en iyisini yaptık" dedi..

Galatasaray bayan basketbol bölüm direktörü Mihriban Oğuz, geçen yıl tekrar başlattıkları basketbol yatırımının, bu sezon başarılı denilebilecek sonuçlarla artarak devam ettiğini belirterek, ''Takımımızın sezon başındaki görüntüsü ve planladıklarımızın istediğimiz şekilde gitmemesinden dolayı yaşadığımız sıkıntıları iyi giderdik ve mevcut durum içinde en iyisini yaptık'' dedi.

Oğuz, kulübün resmi internet sitesinde, sona eren sezonun bir değerlendirmesini yaptı. Uzun ve zorlu geçen bir sezonun geride kaldığını, final serisinin 5 maça uzamasının, sezon sonundaki heyecanı oldukça arttırdığını kaydeden Mihriban Oğuz, Fenerbahçe'yi de şampiyonluğu dolayısıyla kutladı.

Bütçe ve oyuncu derinliği nedeniyle, tüm otoritelerin Fenerbahçe'yi favori gösterdiğini ve final serisinin 2-2'ye gelmesinin, rakiplerinin beklemediği bir durum olduğunu anlatan Oğuz, şunları kaydetti: ''Tüm oyuncularımızı yürekten kutlarım. Desteklerini bizden esirgemeyen ve her an yanımızda olan başta başkanımız Sayın Adnan Polat olmak üzere başkan yardımcımız Yiğit Şardan'a ve tüm yönetim kurulu üyelerimize, Galatasaray'da basketbolun tekrar canlanmasının ve yeni yapılanmanın mimarı, yönetim kurulu üyemiz ve şube sorumlumuz Sayın Ahmet Dedehayır'a ve bence sezonun en başarılı antrenörü Sayın Cem Akdağ'a teşekkür ederim.''

Mihriban Oğuz, Galatasaray'ın, Türkiye'de bayan basketbolunun mihenk taşı ve lokomotifi olduğunu da ifade etti.