İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - m3t3d1nh0

949
OFFC 252 / !!! KAYITLAR BURDAN !!!
« : 06 Haziran 2008, 18:03:23 »


OYUNSİTENİZ FİFA 08 FFC 252 TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR.KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ.TAKİMLAR SERBESTDİR 4 KİŞİDEN OLUŞACAKTIR.
KATİLİMCİLARA BAŞARİLAR DİLERİM !


^^ NİCK ^^

^^ MSN ^^

       HAMACHİ AĞI:OFFC 252
       
       ŞİFRE:123

950
GALATASARAY / Ankaraspor'da yaprak dökümü!
« : 06 Haziran 2008, 17:50:48 »
Ankaraspor'da yaprak dökümü!

Ankaraspor'da yaprak dökümü devam ederken, yönetim, teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda 6 futbolcuyla daha yollarını ayırdı! Kiralık isimler Emre Aşık ve Orhan Ak da Galatasaray'a geri gönderildi..

Başkent ekibi, gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği Tayfun Türkmen, kaleci Ramazan Kurşunlu, Murat Akyüz ve Fırat Akkoyun'u gönderme kararı alırken, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Emre Aşık ve Orhan Ak'ın da Galatasaray'a geri döndüğü belirtildi.

Ankaraspor daha önce de Erhan Albayrak'ın sözleşmesini uzatmamış ve Brezilyalı futbolcu Hamilton'un da kendisine kulüp bulmasını istemişti.



951
GALATASARAY / G.Saray'dan Adriano açıklaması!
« : 06 Haziran 2008, 17:50:37 »
G.Saray'dan Adriano açıklaması!

Galatasaray, Brezilyalı futbolcu Adriano ile transfer görüşmesi yapıldığı yönünde yer alan haberler üzerine bir açıklama yaptı!

Galatasaray Kulübü, bugün bir internet sitesinde Brezilyalı futbolcu Adriano ile transfer görüşmesi yapıldığı yönünde yer alan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün bir internet sitesinde, İtalya'nın Inter kulübünde forma giyen Adriano ile transfer görüşmeleri yapıldığı yönünde bir haber yayınlanmıştır. Söz konusu haber gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.




952
GALATASARAY / Skibbe açıklaması!
« : 06 Haziran 2008, 17:50:22 »
Skibbe açıklaması!

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Alman teknik adam Michael Skibbe'yle her konuda anlaşmaya varıldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ancak görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

İHA muhabirinin sorularını telefonla yanıtlayan Adnan Sezgin, bazı medya organlarında Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Bayer Leverkusen'i çalıştıran Alman teknik adam Michael Skibbe'yi takımın başına getirdiği ve kararın birkaç gün içinde resmen açıklanacağı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Sezgin, Skibbe'nin Galatasaray'ın gündemindeki teknik direktör adaylarından birisi olduğunu ve görüşmelerin halen devam ettiğini vurgularken henüz bir anlaşma sağlanmadığını da sözlerine ekledi.




953
GALATASARAY / ''Fenerbahçe en iyi, ama..''
« : 06 Haziran 2008, 17:50:10 »
''Fenerbahçe en iyi, ama..''

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Barış Özbek, ezeli rakipleri Fenerbahçe'yle ilgili çarpıcı bir yorumda bulunurken, A Milli Takım'da oynamayı çok istediğini ama görmezden gelindiğini kaydetti! Barış, Kalli'nin ardından yaşadıklarını da açık yüreklilikle dile getirdi!

Barış, ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin Türkiye'deki en iyi kadroya sahip olduğunu söyledi.
Barış Özbek, Futbol Ekstra dergisinin haziran ayı sayısında yer alan açıklamalarında, şampiyonluk yarışında mücadele ettikleri Fenerbahçe takımının kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Türkiye'nin en iyisi diyebilirim. Ancak sezon çok uzun bir maraton. Tüm sezonda iyi olmak gerekiyor. Fenerbahçe, Türkiye'nin en iyisi ama savaşan kazanır. Biz şampiyonluğu onlardan çok istedik ve hak ederek kazandık'' diye konuştu.

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan çok ciddi teklifler almasına karşın, Karl Heinz Feldkamp'ın isteğiyle Galatasaray'ı tercih ettiğini anlatan Barış, Alman teknik adamın ayrılışıyla şok yaşadığını belirterek, şunları söyledi: ''Feldkamp'ın ayrılma kararı beni çok üzdü, çünkü Galatasaray'a gelmemde çok büyük payı vardı. Lig bitmeden ayrılması beni çok etkiledi. Hoca gidince 3 hafta kendime gelemedim. Feldkamp kalsa da biz şampiyon olurduk. Gidişinden sonra, 'Galatasaray iyi takım değil. Bunlardan hiçbir şey olmaz' dediler. Bu sözler bizi birbirimize kenetledi.''

Galatasaray'da devam eden teknik direktör arayışları konusuna değinen Barış, ''Gelecek teknik direktör için benim konuşmam doğru olmaz. Ancak çocukluğumdan beri Gheorghe Hagi hayranıyım. O inanılmaz bir futbolcuydu ve ondan çok şey öğrenebileceğimi düşünüyorum'' derken, Almanya milli takımını seçmiş olması hakkında da ''Bu benim suçum değil. Beni görmezden geldiler. Türkiye forması giyebilmek için can atıyordum'' ifadelerini kullandı.



954
GALATASARAY / G.Saray redaksiyon komitesi kuruyor!
« : 06 Haziran 2008, 17:49:11 »
G.Saray redaksiyon komitesi kuruyor!

G.Saray'da 7 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan ve yeni tüzük çalışmalarının görüşüleceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, bir redaksiyon komitesinin oluşturulacağı açıklandı..

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilecek olan genel kurulla ilgili olarak açıklama yapan Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, kulüp tüzüğünde yapılacak değişiklerle ilgili bir takvim ortaya koyacaklarını ifade etti.

Divan Kurulu olarak hazırladıkları bir tüzük taslağı bulunduğunu, kulüplerle ilgili de hükümet tarafından hazırlanan bir spor kanunu taslağı olduğunu anlatan Aktar, şunları söyledi:
''Ayrıca son 1 yıl içinde bizim tespit ettiğimiz ve taslağa dahil edilmesi gereken başka konular var. Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulumuzda, tüzük tadil çalışmalarını yürütecek ve taslağa nihai halini verecek bir redaksiyon komitesi belirleyeceğiz. Tüzükle ilgili çalışma takvimi ortaya konacak. Tüzüğümüzün ekim ayı ortası veya kasım ayı başında nihai hale gelmesini ve yine genel kurulda kabul edilmesini planlıyoruz.''

İrfan Aktar, cumartesi günü yapılacak genel kurulda tüzük çalışmalarıyla ilgili olarak usul ve esasların belirleneceğini sözlerine ekledi.



955
GALATASARAY / "Emre F.Bahçe de başarılı olacaktır!"
« : 06 Haziran 2008, 17:48:52 »
"Emre F.Bahçe de başarılı olacaktır!"

Galatasaray'ın eski takım kaptanı Bülent Korkmaz Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini değerlendirdi ve A Milli Takım'ın Euro 2008'deki şansı ile Fenerbahçe'nin Nihat'la ilgilenmesini yorumladı..

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferinin her iki tarafa için de hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Emre benim her zaman takdir ettiğim ve beğendiğim bir oyuncu. Bu sene Newcastle United'da sakatlıklarından dolayı çok fazla maç yapamadı. Galatasaray'da yetişmiş, sonra yurt dışına çıkmış ve tekrar Türkiye'ye dönerek Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transfer oluyor ve bu da tepki ile karşılanıyor. Bunlar her ülkede oluyor. Önemli olan oyuncunun vereceği performans. Emre ile İngiltere'de görüşme imkanım oldu. Milli Takım'da da çok iyi oynayacaktır. Fenerbahçe de de başarılı olacaktır" dedi.

Fenerbahçe'nin, Emre'nin ardından Nihat Kahveci'yi de transfer etmek istemesiyle ilgili olarak Bülent Korkmaz, "Nihat bana Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi. Nihat kendini geliştirmiş çok iyi ve önemli bir oyuncu. Benim çok beğendiğim, severek izlediğim, zevk aldığım bir oyuncu. Transferi yaparlarsa çok büyük bir transfer olur bu. Villarreal'de sakatlığı yüzünden çok fazla oynayamamasına rağmen 18 gol attı. Nihat'ın vereceği bir karar, ama Villarreal Kulübü'nün kabul edeceğine inanmıyorum. Kabul etse bile Fenerbahçe çok yüksek bir bonservis bedeli öder" şeklinde konuştu.

Bülent Korkmaz, Türkiye-Portekiz maçıyla ilgili olarak da, "Artık her şeyi bir kenara bırakıp Milli Takımımız'a destek olmamız gerekir. Biz eski milli oyuncular olarak onları her zaman destekliyor ve onlara dua ediyoruz. Ülke futbolu ve insanı için çok önemli. Umarım başarılı olurlar, tek dileğimiz bu" ifadelerini kullandı.



956
GALATASARAY / Galatasaraylılar'a almanak!
« : 06 Haziran 2008, 17:48:19 »
Galatasaraylılar'a almanak!

Galatasaray'ın geleneksel hale getirdiği şampiyonluk almanağının üçüncüsü, İstanbul'da satışa sunuldu..

Şampiyonluk almanağı, 34 lig maçının golleri ve şampiyonluk kutlamaları görüntülerinden oluşan 70 dakikalık VCD hediyesiyle birlikte satılacak. Galatasaray'ın ana sponsorlarından AVEA'nın katkılarıyla hazırlanan 274 sayfalık şampiyonluk almanağında, başkan Adnan Polat'ın makalesinin yanı sıra 2007-2008 sezonunun yakın planları, şampiyonluğa ulaşan futbolcuların kariyerleri, lig maçlarının öyküleri, ligin ve sarı-kırmızılı takımın istatistikleri, şampiyonluk gününün ilk kez yayınlanacak fotoğrafları ve gazete kupürleri ile birlikte Galatasaray'ın geçmişteki 16 şampiyonluğunun tümünün resimli öyküleri bulunuyor.

Sınırlı sayıda bastırılan Almanak, Galatasaray'ın şampiyonluk adedi sayısı olan 17 YTL'den satışa sunulacak.

Mecidiyeköy Galatasaray Store'de bugün itibariyle satışa sunulan almanak, yarın Ankara, İzmir ve diğer Anadolu kentlerinde, 7 Haziran Cumartesi günü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ve 9 Haziran Pazartesi gününden itibaren ise alışveriş merkezleri ve kitapçılarda satılmaya başlanacak.




957
GALATASARAY / G.Saray tüzük için toplanıyor!
« : 06 Haziran 2008, 17:48:02 »
G.Saray tüzük için toplanıyor!

Galatasaray Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, tüzük tadiliyle ilgili çalışmalar için cumartesi günü (yarın) toplanacak.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilecek genel kurulda, tüzük değişikliğiyle ilgili çalışma takvimi ortaya konularak, çalışmaları yürütecek ve taslağa son şeklini verecek bir redaksiyon komitesi belirlenecek.

Toplantıda başkanlık divanının seçilmesinden sonra, tüzük tadil metni üzerinde esas ve usul çerçevesinde görüşmeler yapılacak.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, tüzüğün kasım ayına kadar son şeklini almasını planladıklarını ifade etmişti.




958
ANKETLER / ALGİDA MI PANDA MI GOLF MÜ
« : 06 Haziran 2008, 17:36:09 »
SİZCE

959
ANKETLER / KLOZET Mİ ALATURKA MI
« : 06 Haziran 2008, 17:35:39 »
SİZCE

960
ANKETLER / ŞALGAM MI AYRAN MI
« : 06 Haziran 2008, 17:35:15 »
HANGİSİ